همانطور که گفتم زیبایی لپ تاب برایم مهم است انگار مجبورم هزینه بیشتری بکنم و برم سراغ سونی چون فکر کنم از همه برند ها زیبا تره اگه ممکنه از برند سونی با مانیتور 14 مدلی با کارایی متوسط که خیلی هم قیمتش بالا نره معرفی بفرمایید
Printable View
همانطور که گفتم زیبایی لپ تاب برایم مهم است انگار مجبورم هزینه بیشتری بکنم و برم سراغ سونی چون فکر کنم از همه برند ها زیبا تره اگه ممکنه از برند سونی با مانیتور 14 مدلی با کارایی متوسط که خیلی هم قیمتش بالا نره معرفی بفرمایید
سلام :نقل قول:
سوني به نسبت کارايي ، گرونتر هست . در اصل اين گران تر بودن هم بخاطر همون زيبايي هست .
من کلا قيمت هاي سوني رو که نگاه کردم ، زير 1.200.000 لپ تاپ نداره ! :1. (38):
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
يکي از مهمترين دلايلي که باعث مي شه فروش لپ تاپ يک کمپاني پايين بياد ، مدت کارايي باطري هست .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر دنبال کارايي ننسبت به قيمت هستيد فقط دل
اگر دنبال زيبايي برتر به کارايي هستيد فقط سوني
توشيبا رو هم تاييد نمي کنم ، چون تا دلتون بخواد زير دستم بوده . کم کم 5 مدل مختلف رو تست کردم .
توش دوتا عيب ديدم : گرمايي زياد + کارايي باطري
البته توجه داشته باشيد که اين نظر شخصيه هست و تست هايي با ملاک بنده !
نياييد دوباره بد و بي راه بگيد ، مثلا تو نمي فهمي سوني چيه يا الکي حرف نزن ! :1. (26):
کل کل ممنوع ! :give_rose:
آقا نوید چکارت کنم؟ که هم اسم خودمی :wink:
بچه ها قیمت و مدللپ تاب مارک sony که به درد کارهای مهندسی و گرافیکی و معماری بخوره چقدر و چیه؟؟؟
[quote=nikaien;118623]من خودم قصد خرید لپ تاپ داشتم خیلی تحقیق کردم
آخرش هم نتیجه گرفتم که MSI بخرم.
خریدیم. قیمتش خیلی مناسب و کیفیتش هم حرف نداره.
این هم لینک وارد کننده این مارک لپ تاپ. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
10 تا تست سخت رو لپ تاپای MSI پشت سر میذارند و بعد وارد بازار میشن. تو گوگل سرچ کنید میبینید.[/q
سلام ، من برای خرید لپ تاب تحقیق کردم و با توجه به مشخصات و کیفیت و همینطور قیمت و گارانتی شرکت ماتریکس مدل CX600 خریدم و واقعا از هر نظر عالیه بخصوص دیسپلی LED Backligth آن که هم کم مصرفه و هم شفافه. بخصوص با قیمت 838000 تومان و 400 روز گارانتی ماتریکس بین المللی.
بهتره به اين لينك هم يه سري بزنيد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]