پاسخ: لپتاب تا سقف 600 تومان چی بخرم ؟
از همگي ممنون كه كمك كرديد من 2930z رو خريدم ولي ديگه تو بازار موجود نيست 2-3 تا بيشتر نمونده .
700 خريدم چون مجبور بودم هيچ چيزه ديگه اي با مشخصاته اون به چشمم نميومد. يه خورده گرون شد ولي دلم
راحتتره اونچيزي كه ميخواستم خريدم. تنوع زياده ولي دوباره تحقيق در مورده 4-5 مدل عذابه.
دوستان همينجا ميخواستم باز يه سوال كنم در مورده HP لپ تاب .
اول اينكه گارانتي اصليش كجاس و كسي ساپورتش ميكنه مثل سازگار ارقام كه acer , asus رو ساپورت ميكنه!
و بعد اينكه تا 1ميليون چه لپتابي رو پيشنهاد ميدين كه خوب باشه و از نظر design , كارايي هم
خيلي خوب باشه فقط HP ميخوام برا يه نفر بخرم ممنون ميشم.
بنده لپ تاپ HP سري T رو پيشنهاد مي دم که مانيتورش قابل چرخشه و قيمتش هم بين 900000 تا 1150000 تومانه.
گارانتي متفرقه زياد داره که بيشنون معتبر هم پيدا ميشه. ما سعي کنيد مسئوليت گارانتي رو بعهده شرکتي که ازش مي خريد بندازيد و بهش شرط کنيد! گرچه يه کم بيشتر پول بديد روي فاکتور گارانتي رو قيد کنه.
سوالي بود در خدمتم.
ممنون. گارانتی معتبر چی پیشنهاد میدی ؟ سری t کدوم مدلشه ؟ سایتی هست که بتونم اینارو مقایسه کنم ؟
توي سايت HP همه مدلهاي لپتاپهاي HP رو مي تونيد ببينيد. سري T اونايي كه صفحه مانيتورش قابل چرخشه. ضمنا مانيتورهاي 12 اينج داره و وزن كمي داره و بسيار كارآمد هست.
فقط پردازنده بهتره Core 2 Duo يا DualCore ) Core Duo) باشه و X2 Turion زياد جالب نيست.
گارانتي هم عرض كردم بهتره كه از خود فروشنده گارانتي بدون قيد و شرط روي فاكتور بگيريد. فعلا بنده مركز گارانتي خاصي واسه لپتاپهاي HP سراغ ندارم.
acer extensa 5635
سلام دوستان.من میخوام لب تاپ با برند و مدل بالا رو بخرم.لطفا دوستانی که آشنایی دارن نظر بدن .ممنون میشم. در ضمن به قیمته 700000 هزار تومان با مشخصات زیر:
مشخصات كلي :
نوت بوك معمولي
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz - Cache 2 MB - Bus 800 MHz
هارد ديسك: 250 گيگابايت
حافظه رم : 2048 مگابايت
كارت گرافيكي: 512 مگابايت - GeForce 105M
صفحه نمايش: 15.6 اينچ - CineCrystal - WXGA LED - Backlit TFT - High Brightness
سيستم عامل : DOS