رزولوشن صفحه ی مکبوک ها توی این رده ای که من میخوام پایینه ...
Pami جان نظرتو در مورد Asus UL80JT حتما بگو ...
Printable View
رزولوشن صفحه ی مکبوک ها توی این رده ای که من میخوام پایینه ...
Pami جان نظرتو در مورد Asus UL80JT حتما بگو ...
خواهش میکنم ، من 3 ساله تو انجمن ها به همه مشاوره خرید میدم 1 مورد برگشتی نداشتم : دینقل قول:
14 اینچی همین سری CW با پردازنده Core i7 620QM داره ، هارد 640 و گرافیک GT330 و رزولوشن 1600x900
ولی حدود قیمتش رو الان ندارم باید بپرسم از پاییتخت ، یحتمل بالای 1.700 هست مدل CW2CGX
اسوس N82 هم عالیه ، قبولش دارم ولی خب به بودجه شما نمیخوره
شما Core i7 میخوای برای چه کاری ؟ محدوده استفاده ات تو چه برنامه هایی هست و در چه حد پردازش سنگین انجام میدی ؟
این هم رزولوشنش 1366در768 هست مشکل شما رو حل نمیکنهنقل قول:
ساسان جان یه نصیحت ، در مورد خرید لپ تاپ بخوای هی دست دست کنی و از یه شاخه بری روی یه شاخه دیگه مطمئن باش تا 1 سال دیگه هم چیزی که میخوای رو پیدا نمیکنی و لپ تاپ نمیخری .
سعی کن یک مورد برات اولویت اول باشه مثلا همین رزولوشن ، بعد کانفیگ دلخواهت رو سعی کن از روی رزولوشن دلخواه پیدا کنی و بخری
ببین آقا درست ، Core i5 ضعیف نیست ولی برای من چیزایی که مهمه ایناست : پردازنده قوی ، رزولوشن حتی الامکان بالا ، نمیخوام سنگینم باشه زیاد .
شما اگه هردوی اونها رو با هم میخوای باید با این بودجه بری سراغ همون سری F
اگر سری F رو از نزدیک ندیدی برو یکبار امتحان کن ببین شاید نظرت عوض بشه که مطمئنم میشه
اوکی پس میریم سراغ سری F ، 14 اینچیه رزولوشن خوب داره این سری ؟
سری F لپ تاپ 16 اینچی هست .
شما اگه میزنی تو خط 14 اینچ تقریبا از تمام برند ها گزینه خرید داری .
از سونی بخوای رزولوشن حداقل 1600در900 باید همون CW که گفتم بهت رو برداری
یا Dell Latitude E6410 رو میتونی بخری حدود 1.800 که یک لپ تاپ مهندسی هست و برای بازی ساخته نشده ولی کیفیت ساخت بالایی داره و قدرت پردازشی خوبی ارائه میکنه
14 اینچی هم هست
با ابن وضع فکر کنم بهتره همون 16 اینچی بگیرم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ساسان جان ، الان 16 اینچی قطعی شد ؟ : دی