برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
من هم ندیدم
البته موزیلامم قات زده
نمیدونم این سایت قند شکن میخواد یا نه
اگه زنجیری بود با سیفون بازش کن :great:
Printable View
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
من هم ندیدم
البته موزیلامم قات زده
نمیدونم این سایت قند شکن میخواد یا نه
اگه زنجیری بود با سیفون بازش کن :great:
میبینم که کم کم از لپ تاپ های متوسط رو به پایین ..داری میری سمت لپ تاپهای بدون درایو سطح بالا .. حالا یه پیشنهاد: ایسوس یه مدل تبلت گمون کنم 12 یا 10 !!اینچی داره که سیستم عاملش عوض اندریود ((( ویندوز )) هستش با قابلیتهای سخت افزاری سطح بالاتر از تموم تبلتهای اندریودی ,,البته من پارسال واسه یکی از دوستان گرفتم حدود 2/500 نمیدونم الان هم موجود هستش یا قیمتش چقده ولی تبلت شاخی هستش و تقریبا بازده کاریش از اکثر لپ تاپهای زیر 1/500 خود ایسوس بالاتره ( حدود همین مشخصاتی که خودت زدی البته شایدم یه کم بالاتر)و دست هر کسی نیست و پرستیژ و کلاس خاصی داره خصوصا وقتی میبینن روش ویندوز 8/1 بصورت فابریک نصب هستش!!! اگه صفحه کوچیکش اذیتت نمیکنه بقیه چیزاش از بالاترین سطح تبلتهاس وکار یه لپ تاپ مالتی مدیا و وبگردی و با تمام نرم افزارهای دم دستی و مرسوم رو براحتی انجام میده و حجم کم و وزن سبکش و مصرف باطری کمترش نسبت به لپ تاپ بخودت حال میده و کلاسش تو رده تبلتها حال حسودا رو حسابی میگیره.. [emoji108] [emoji817] [emoji106] [emoji818]
سلامنقل قول:
مدلش چی هست ؟
.نقل قول:
یه تحقیقات کوچیک کردم الان موجود نیستش اون مدلی که گفتم (نمونه های جدیدش 8 اینچی هستن).ولی 2 نمونه مشابه داره (با صفحه کلید مدل مورد نظر من صفحه کلید نداشت)فقط یادت باشه من اینو معرفی کردم بگم نو تبلتها از همه بهتره نه چیزه دیگه وارزش خرید رو باید دوستان سایت که تجربه بیشتر دارن تو سخت افزار تایید بکنن
ASUS Transformer Book T100T 32G&64G