ممنونم :11():نقل قول:
برچسبهایی که برای محافظت از صفحه نمایش روی صفحه نمایش لپتاپ میزنن رو شما توصیه میفرمایید یا خیر ؟ درواقع اینجوری نیست که بعد از کندن برچسب به صفحه نمایش آسیب بزنه ؟
Printable View
ممنونم :11():نقل قول:
برچسبهایی که برای محافظت از صفحه نمایش روی صفحه نمایش لپتاپ میزنن رو شما توصیه میفرمایید یا خیر ؟ درواقع اینجوری نیست که بعد از کندن برچسب به صفحه نمایش آسیب بزنه ؟
این محافظ ها کاربردی ندارند .نقل قول:
بیشتر از جهت کثیف نشدن و لکه نشدن صفحه نمایش مدنظرم بود .نقل قول:
درکل بعد از کندن این برچسبهای محافظ ایا اثری از چسبشون روی صفحه نمایش باقی نمیمونه ؟
من تست نکردم ولی چون چیز استانداردی نیست توصیه نمیکنم و ممکنه اثر بگذارهنقل قول:
سلام مجدد
لپتاپ به دستم رسید . ممنونم از تمام راهنمایی های ارزشمندتون :11():
موقع نصب ویندوز حافظه 256 گیگی SSD رو به دوتا درایو تقسیم کنم ؟ و به درایو C چقدر فضا بدم ؟
ضمنا فرمت باید GPT باشه یا MBR ؟
سلام بهتره 120 گیگ برای c اختصاص بدید .برای نصب uefi باید gpt باشه .نقل قول:
تو مشخصات این لپتاپ نوشته بود 18 ماه گارانتی داره اما دیروز که به دستم رسید دیدم از گارانتیش فقط 13 ماه باقی مونده. ایا طبیعیه این مسئله ؟
معمولا به دلیل اینگه تو ایران عموما زمان گارانتی از زمان فروش به فروشنده ها محاسبه میشه ولی باز با گارانتی تماس بگیرید و موضوع را در جریان بگذارید .نقل قول:
با گارانتی صحبت کردم میگه ملاک برای ما تاریخ روی کارته. با دیجیکالا هم صحبت کردم گفتن متاسفانه گارانتی زیر بار نمیره و همون 13 ماه گارانتی محاسبه میشه. البته گفتن میتونین درخواست مرجوعی ثبت کنین پول رو بهتون برگردونیم.نقل قول:
این سایت مقداد آیتی معتبره ایا ؟ همین لپتاپی که شما معرفی کردین ولی با رم 8 گیگش رو گذاشته 16.700 . نمیدونم ایا ارزش داره این یکی که با رم 4 دارم و 16 تومن خریده بودم مرجوعش کنم و این 16.700ـی رو بخرم یا نه .
سلام مقداد معتبره مشکلی نداره قبلش ولی باهاشون تماس بگیرید .نقل قول: