نظرم روی این مدل هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط atena.elahi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS N551JX With Leap Motion
قدرت بالایی داره با تکنولوژیه Ice Cool زیاد گرم نمیکنه.
داغ کردن یه چیز طبیعه و باید یه کول پد درست و حسابی داشته باشین وگرنه داغ میکنه
صداشم عادی تا وقتی زیر لود 100 درصد نره و لازم نباشه که گرمای زیاد پردازنده و چیپ گرافیکی رو خنک کنه که بازم مربوط میشه به کول پد , پس کول پد رو حتما جدی بگیرین.
کیفیت صفحش که خوبه FHD هست. بلندگوهای استریو داخلی با تکنولوژی SonicMaster هم کیفیت و شفافیت خوبی رو ارائه میده.
ورن 2کیلو میخواین که نباید بیاین سراغ لپ تاپ باید مک بوک بگیرین که با بوجه شما درست در نمیاد یا لپ تاپ های حرفه ای دیگه که بازم هزینه های بالای 5 6 تومن داره که عقلانیس این هزینه برای لپ تاپ مگر اینکه حمل و نقلش براتون مهم باشه.
گرافیکشم که GeForce GTX 950M هست با مموری 4گیگ که تا 6 گیگ هم شر میشه.
خوشبختانه این مدل درایو نوری داره و صفحه نمایش لمسی نیست و روکش مات داره که خیلی خوبه/ هم زیر نور افتاب میتونید باهاش کار کنید هم زیاد چشم رو اذیت نمیکنه مثل صفحه نمایش های براق
***یه موردی رو بهتون بگم. این مدل لپ تاپ به همراه Leap Motion هست و اگه بدون Leap Motion بهتون باید زیر 3.500 بدن و این لپ تاپ با Leap Motion قیمتی 3.800 داره.***
www.youtube.com/watch?v=_d6KuiuteIA
این ویدئو رو ببینید و متوجه میشید که Leap Motion خیلی بهتر و برتر از تاچ بودن مانیتور هست. (من خودم با تاچ مانیتور 20 مین که بازی کردم و بعدش متوجه شدم دستم بشدت درد میکنه و رگ دستم خیلی اذیتم میکنه. تاچ بودن فقط جنبه تبلیغاتی و لاغیر....)
باطری لپ تاپ ها که 3 4 ساعته باطریشون و گرنه نمیشه ازشون انتظار انچنانی داشت و البته که باطری این لپ تاپ 6 سلولی هست و به طور تئوری باید 5 ساعت شارژدهی کنه ولی خوب شما عامل های مضاعف رو هم حساب کنید و ببینید که وقتی زیر فشار 100% میره باطری رو مثل جارو برقی میخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم سوالی بود درخدمتیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks