طبق گفته سایت notebook check پس از باز شدن سی پی یو در قسمت بالا سمت راست و گرافیک پایین سمت راست قرار دارم و دو فن روشونه دیگه حالا من عکس ندارم... اگه عکس رو پیدا کردم میزارم... باز هم از نظر من عکس گوینده نیست و عمل مهمه...نقل قول:
Printable View
طبق گفته سایت notebook check پس از باز شدن سی پی یو در قسمت بالا سمت راست و گرافیک پایین سمت راست قرار دارم و دو فن روشونه دیگه حالا من عکس ندارم... اگه عکس رو پیدا کردم میزارم... باز هم از نظر من عکس گوینده نیست و عمل مهمه...نقل قول:
دوستان لطفا عکس رو فراموش کنید.تعداد فن که فقط مهم نیست!چینش قطعات و کلا طراحی و حتی مدل فن هم مهمه.از روی عکس قضاوت نکنید.در تمامی وب سایت ها msi رو خنک تر نشون دیده اند.لطفا علمی ثابت کنید asus خنک تره آن هم زیر لود طولانی!
این هم MSIنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب من دررجات msi رو توی بازی قرار میدم ( بعد از 3 ساعت ) قضاوت با شما
watch dogs
quality:ultra
aa:SMAA
(من برام افت زیاد مهم نبود واسه این همه رو روی بالا بردم کمی مشکل داشت که aa رو آوردم پایین حل شد دیگه هم افت نداشت )
cpu:88c
gpu:89c
که برای بازی مثل watch dogs با اون سنگینی فکر نکنم بالا باشه واسه یک لپ تاپ ^^
خب این الان مشکلی نداره دیگه؟نقل قول:
تمام دما رو از قسمت بالا سمت چپ میده بیرون دقیقا و شما گرما رو حس نمیکنید
کولینگ اسوس مقایسه کنید متوجه میشید .نقل قول:
دوست عزیز شما مبنای حرفاتون رو گرفتین اون عکسو تا زمانی که نرید توی عمل ما نمیتونیم این بحث رو ادامه بدیمنقل قول:
شما باید تمام موضوعات رو مقایسه کنید ...
توی عمل ببینید...
سخت افزار msi کجا و سخت افزار ایسوس...
اون سخت افزار msi گرمای خیلی بیشتری رو تولید میکنه...
در همین عکس به مدل فن،محل قرارگیری قطعات،مدل فن و خروجی هوا هم توجه کنید کاملا مشهوده سیستم cooling خوبی هستش.با عکس نمیشه قضاوت کرد لطفات با مستندات علمی صحبت شود.
1-ثابت بشود قدرت مدل asus بالاتر است
2-ثابت کنید قیمت بالاتر asus ارزش خرید دارد
3-حداقل چند ریویو معتبر معرفی کنید که ادیتور در نهایت برتری ایسوس رو نتیجه بگیره!
4-ثابت کنید کارت گرافیک drr3 ایسوس از ddr5 ام اس ای بهتر است!
5-لطفا بفرمایید اگر تا این حد قوی و خوب است چرا در خانواده گیمینگ asus نیست و خود کمپانی حتی به عنوان مولتی مدیا اشاره کرده؟
6-با ذکر دلیل علمی خرید asus رو توجیه کنید.
با توجه به موارد عرض شده بنده حقیر،لطفا ثابت بفرمایید تا بحث رو ادامه بدهیم با تشکر
:1. (35): مشکلی نیست . امیدوارم خریدار تصمیم درستی بگیرند . گفتنی ها گفته شد .نقل قول:
بله درستهنقل قول:
پیشنهاد به دوست عزیزی که میخوان بخرن...:
قبل از خرید با هر دو کار کنید ( نه به صورت سطحی بکه با کار سنگین ) ( ویندوزشون هم یکی باشه و یکی رو سنگین نکرده باشن با برنامه های لکی که فکر کنید مشکل داره لپ تاپ )
سوالی راجع به msi بود در خدمتم ...
البته ایسوس با لیپ موشن قیمتش بالاتر هست و مدل بدون لیپ موشن هم توی بازار هست که قیمت کمتری دارهنقل قول:
به علاوه بسیار مشابه همین کانفیگ n550jk ایسوس مدل g550jk رو هم ارائه کرده که هنوز وارد بازار ایران نشده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به هر حال از همه دوستان ممنونم و ان شا الله میرم بازار پایتخت یا ایران و با مدل ها کار می کنم