پاسخ: یک آنتی ویروس قوی برای کامپیوتری که همیشه آنلاینه!
من که kaspersky internet security 2009 دارم نزدیک 1 سال نصب کردم البته قبلا هم داشتم اما ورژن های قبلیش و تا حالا حتی یک بار هم بخاطر ویروس توی دردسر نه افتادم البته الان یک کم key ها برای فعال سازیش سخته که آن هم اگر توی سرچ کردن تورنت یه کم کار کرده باشی راحت پیدا میشه تازه اگر هم غیر فعال بشه کلیدش فقط به روز نمیشه وگرنه به خوبی باز کار میکنه اما این که یه دوستی گفته گیر میده گیر الکی نمیده چنتا تنظیم ساده داره به عنوان مثال هر وقت توی اینترنت یه اتصال غیر طبیعی می خواد ایجاد شه خودش خبر میده که من جلو این کار گرفتم که میشه خیلی راحت تنظیم کرد که دیگه این پیغام نده و یا مثلا وقتی کلیدش غیر فعال میشه طبیعی که دائما پیغام میده که برنامه رو فعال کنین با کلید معتبر. در کل توی هر سایت معتبری برین کاسپر اگر اولین نباشه جزء 3 تای اول هستش .
نقل قول:
من که kaspersky internet security 2009 دارم نزدیک 1 سال نصب کردم البته قبلا هم داشتم اما ورژن های قبلیش و تا حالا حتی یک بار هم بخاطر ویروس توی دردسر نه افتادم البته الان یک کم key ها برای فعال سازیش سخته که آن هم اگر توی سرچ کردن تورنت یه کم کار کرده باشی راحت پیدا میشه تازه اگر هم غیر فعال بشه کلیدش فقط به روز نمیشه وگرنه به خوبی باز کار میکنه اما این که یه دوستی گفته گیر میده گیر الکی نمیده چنتا تنظیم ساده داره به عنوان مثال هر وقت توی اینترنت یه اتصال غیر طبیعی می خواد ایجاد شه خودش خبر میده که من جلو این کار گرفتم که میشه خیلی راحت تنظیم کرد که دیگه این پیغام نده و یا مثلا وقتی کلیدش غیر فعال میشه طبیعی که دائما پیغام میده که برنامه رو فعال کنین با کلید معتبر. در کل توی هر سایت معتبری برین کاسپر اگر اولین نباشه جزء 3 تای اول هستش .
دوست عزیز احتمالا شما با ویروس زیاد سر و کار ندارید که دارید این حرف رو میزنید!
من که قبلا فلش دوستان رو میگرفتم فقط از Avira و ESS استفاده ، و اونا رو چک می کردم! حدود 300 تا ویروس تو یک
فلش 2GB ! متاسفانه KS چند تا از ویروس ها از زیر دستش رد می شدند یا بعضی برنامه های رو به عنوان ویروس
می شناخت (False Positve )
درباره اون اتصال به اینترنت هم ESS و Avira PS هم به راحتی این کار رو انجام میدن چون Firewall دارند. واسه ESS باید حالت Firewall رو از Automatic با Interactive تغییر بدید تا از شما سوال کنه!
اتفاقا همین سوال های بی مورد KS هم آدم رو اذیت می کنه تو بازی Prince of Persia4 هستی که می بینی یک دفعه اومد بیرون و ازت سوال میپرسه !!
KS و Avira اگر بهشون License ندی واست کار نمی کنند ولی تو ESS این طور مشکلی وجود نداره!
در کل نمیخوام بگم KS بده و به درد نمیخوره ولی اون طوری که شما هم میگی زیاد خوب نیست !:1. (21):
نظر جمع راجع به norton چیه؟:wink:
مجددا دارم میگم برید تاپیک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اون جا نظر سنجی هم وجود داره!
اصلا نمی دونم اگر قراره تو این تاپیک بحث بشه چرا تو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این تاپیک زده شده :1. (27):
@ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - عزیزم کدوم یک از محصولات Symantec منظورته :
Symantec Norton 360 v2
Symantec Norton Internet Security 2009
Symantec EndPoint Protection
با تشکر:1. (21):
منظورم Symantec Norton Internet Security 2009 هست:wink:
فرق Symantec Norton Internet Security 2009 با Symantec Norton 360 چیه؟:1. (27):
تا حالا دقت نکرده بدم تاپیک کجای بخش کامپیوتر هست:1. (38): دست باز کنندش درد نکنه :love:
Symantec Norton 360 مجموعه کامل تری نسبت به Symantec Norton Internet Security 2009 محسوب میشه!
اون دفعه که Symantec Norton 360 رو نصب کردم شامل قسمت های PC Security,Identify Protection,Backup,PC Tuneup بود!
اما نسخه Internet Security شامل Antivirus,Firewall,AntiSpam,Privacy Control,Parental Control هست! (میشه زیر مجموعه قسمت PC Security نرم افزار Norton 360 )
در کل Norton 360 همون طور که از اسمش بر می آد محافظت 360 درجه ای از سیستم میکنه :1. (21):
من الان Symantec Norton 360 v3 رو ریختم:1. (5): به نظرم خیلی کامله:party: تو سرعتم تاثیرش قابل احساس نیست:cool:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مجموعه خوبی هست ولی من یه بار با همین یه ویروس AutoRun گرفتم :1. (38):
سرعت رو پایین نمیاره و سرعت اسکن خیلی خوبی هم داره!
فعلا باهاش کار کن بعدا نظر بده بینم واسه چجوریه! :1. (21):
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مجموعه خوبی هست ولی من یه بار با همین یه ویروس AutoRun گرفتم :1. (38):
سرعت رو پایین نمیاره و سرعت اسکن خیلی خوبی هم داره!
فعلا باهاش کار کن بعدا نظر بده بینم واسه چجوریه! :1. (21):
با نسخه آپدیت شده ویروس auyo run گرفتین:1. (27):
منم یکبار با کسپر اسکای 2009 در حالی آخرین آپدیت رو داشت یه ویروس گرفتم که بعدش مجبور شدم کل هاردم و حتی حافظه موبایلم رو فرمت کنم.یکبار دیگه هم با کسپر ویروس کاظم غیظ گرفتم که بازم کل هاردمو پاک کردم.:cry:
ولی من تا حالا با norton Internet 2009 ویروس نگرفتم:1. (5):
بالاتر از یک ویروس AutoRun بود! می اومد خودش رو به فایل exe مربوط به Setup برنامه هام می چسبوند و همین طوری 2GB از اطلاعاتم رو ویروسی کرد ! تنها AV های که تونستند بشناسنش ESS و AVIRA بودند (اون زمان!) که من مجبور شدم تمام فایل های ویروسی رو حذف کنم و این طور شد که 2GB از اطلاعات مفیدم پرید! :1. (21):
ویروس Kazme Gheyz هم قدیمی شده و به راحتی شناسایی و از بین میره :yes: