اخه من همون اطلاعات فرمت شده رو به صورت نصف و نیمه بازیابی کردم و اطلاعات جدید که نریختم!!!! پس این هاردهایی که خراب میشن چطور بازیابی میکنند!!!
Printable View
اخه من همون اطلاعات فرمت شده رو به صورت نصف و نیمه بازیابی کردم و اطلاعات جدید که نریختم!!!! پس این هاردهایی که خراب میشن چطور بازیابی میکنند!!!
بحثش فرق داره . شما اطلاعات پیدا شده توسط برنامه ریکاوری رو کپی کردی روی درایو f .نقل قول:
میتونید سرچ کنید ببینید با نرم افزار خاصی میشه این اطلاعات رو برگردوند؟!
من فکر میکنم فارسی صحبت میکنم . البته خودم فکر میکنم . اگر به زبان دیگه آشنایی دارید بگید با همون زبان بگم . وقتی روی اطلاعات هاردی که اطلاعاتش پاک میشه . فایلی دیگه ریخته میشه . به هیچ عنوان به هیچ عنوان اطلاعات قابل برگشت نیست .
خود شما قبلا گفتید با هیچ نرم افزاری نمیشه روی درایو فرمت شده ریکاوری کرد در صورتی من با نرم افزار FileRecovery این کار رو کردم؟!پس چیزی نشد نداره دوست من؟!
من کی این حرفو زدم . من واقعا نمیدونم . از نیما جان میخوام که به وضعیت تاپیک شما رسیدگی کنند .نقل قول:
اینم همون پست که گفتید نمیشه؟!نقل قول:
دوست خوب تمام اطلاعات ودیتاهایی که باید از طریق درایو F شناسایی میشد رو باریختن اطلاعات جدید از بین بردید
در جواب این سوال گفتم میشه عمل ریکاوری رو تو خود درایو f انجام داد؟!چون کل درایوهای هاردم پر هست!!!نقل قول:
از صد نفر بپرسید میشه اطلاعات پاک شده یک درایو رو روی همون درایور کپی کرد . پاسخ من رو میدهد .
ولی من اینکار رو کردم!!! روی خود درایو f ریکاوری کردم!! اگه باور ندارید این نرم افزار رو دانلود کنید ببینید میشه یا نه؟!