پاسخ: نرم افزار مانیتورینگ حجم(اینترنت)
دوست عزیز اینا رو که من می دونم و تازه کار نیستم ! :11():
مشکل من عدم وجود مانیتور های نشان دهنده ارتباط در Taskbar هست ! یعنی فقط در Taskbar !!!
راه ساده تری واسه رسیدن به اون پنجره وجود داره :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حالا بعد از کلیک سمت راست روی کانکشن گزینه Status رو انتخاب می کنی ! :1. (21):
نقل قول:
قبلا رفتم، ولی چیز مناسبی پیدا نکردم. کلا مشکل من اینه که مثل Win XP هنگام اتصال اون دو تا مانیتور که نشون دهنده ی Data Transfer هست تو Taskbar نشون داده نمیشه !
اگر مشکلت در ویندوز XP هست برادر باید به تنظیمات کارت شبکه بری و در اونجا در قسمت پایین چک مارک کزینه Show On Task bar When Connect رو بزنی البته دقیقاً شبیه این کلمه که نوشتم نیست ولی مثل همینه فقط به تنظیمات کارت شبکه برو خودت می فهمی:11():
سلام :
بخدا قسم ما قصد جسارت نداشتیم :wink:
درسته روشی دیگری نیز وجود داره که شما فرمودید ، من هم لازمه اضافه کنم که روشی که شما فرمودید فقط و فقط برای زمانی است که کانکشن برای ارتباط داشته باشد ...
مثلا من به شخصه که تنظیمات مودمم رو روی حالتی قرار دادم که دیگه کانکشن نسازم و به محض ورود به ویندوز
وصل باشم ...
نقل قول:
آقا مطمئنی اینی که معرفی کردی یه Gadget واسه Win 7 Sidebar هست ؟ :1. (27):
This gadget allows you to see the counts of error, warning, unusual and up sensors on Network Monitor V7. Clicking on the words will link you to the monitor online.
دوستان عزیز درست می فرمایید ... :give_rose:
مشکل اساسی من تو Win 7 همینه که من که الان دارم از Dial-Up استفاده می کنم و هر 5 دقیقه هم Disconnect میشم حداقل باید اون مانیتورها جلوی چشمم باشه (مثل Win XP ) تا ببینم اصلا ارتباط با سرور دارم یا خیر ...
کلا اعصابم خورد شده از بس قطع میشه و ارتباط ندارم و وصل نمیشه و ...
نقل قول:
و هر 5 دقیقه هم Disconnect میشم
اینو شک دارم ! نمی دونم مشکل از ISP هست یا از Win 7 ! کسی تست کرده ؟ :1. (21):
نقل قول:
This gadget allows you to see the counts of error, warning, unusual and up sensors on Network Monitor V7. Clicking on the words will link you to the monitor online.
نه ! این واسه Sidebar نیست از حجم 46.4MB ش هم میشه فهمید ! :wink:
نقل قول:
نه ! این واسه Sidebar نیست از حجم 46.4MB ش هم میشه فهمید ! :wink:
ببین این به کارت میاد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]