پاسخ: معـــرفی و بـحـث در رابطه با نــرم افــزارهــای امـنـیـتــــــی
نقل قول:
این ویژگی فکر میکنم فقط یه شعاره ...
نظر سایر دوستان چیه؟
درسته، من هم موافقم.
ولي همين شعارهاست كه نظر خوانندگان رو جلب ميكنه، و در اصل اينها الكي داغش ميكنن!
:1. (26):
Hot ! : Kaspersky Internet Security v.7.0.0.120
چون خیلی داغ بود و داشت دستمو میسوزوند جدا معرفی کردم.!
آخرین نسخه ی کامل بسته ی امنیتی جدید Kaspersky نسخه ی 7 به همراه فایل لایسنس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پسورد فایل :
.:1. (11):
پاسخ: Hot ! : Kaspersky Internet Security v.7.0.0.120
ممنون ساسان جان من منتقلش کردم...
موفق باشید
شهریار
Lavasoft Ad-Aware 2007 Professional Edition 7.0.1.3
من که الان دانلود می کنم شما رو دیگه نمی دونم !!!.
محافظت از رمز هاي عبور اينترنتي و تمامي اطلاعات مهم و محرمانه سيستم توسط نرم افزار Norton Confidenti
رمزهای عبور اینترنتی یکی از مهمترین اطلاعات محرمانه هر شخص و رایانه ای در دنیای اینترنت می باشند که در صورت ضعف امنیتی رایانه بسیار آسیب پذیر می باشند موجب لو رفتن این اطلاعات فوق محرمانه و شخصی می شوند. از جمله این رمز های عبور می توان به رمز های ایمیل و پایگاه های الکترونیک شخصی خود، رموز کارتهای اعتباری اینترنتی و سایر اکانت های کوچک و بزرگ مهرمانه اشاره کرد .
Norton Confidential 2007 نام محصول جدید و قدرتمند کمپانی Symantec است که به تازگی با عرضه نسختین نسخه اش به جمع سری محصولات امنیتی، قدرتمند و پرطرفدار کمپانی نورتون پیوسته است ! این ابزار با شناسایی وبسایتهای جعلی و قلابی برایکلاهبرداری های رایج اینرتنتی، شناختن نرم افزارهای جاسوسی رباینده رمز های عبور و سایر ابزارهای و راه های نوین و به روز کلاهبرداری های این چنینی، آسیب پذیری سیستم شما را در مقابل این حملات و خطرهای بسیار محتمل به حداقل ممکن می رساند .
برخی از قابلیت های نرم افزار امنیتی Norton Confidential 2007 :
- به آسانی بدون نگرانی خاطر به خرید اینترنتی، انجام عملیات بانکی و بسیاری از عملیات مهم و محرمانه دیگر بپردازید و از امنیت این اطلاعات خود در هنگام ورودشان به سیستم و حفظ آنها مطمئن باشید !
- مسدود کردن وب سایتهای آشنای کلاهبرداری و جلوگیری از فعالیت چنین سایتهای بر روی سیستم .
- حذف و مسدود سازی ورود تمامی نرم افزارهای مشکوک و مخرب و جاسوس که به دزدین اطلاعات محرمانه سیستم می پردازیند .
- ذخیره سازی و کدگذاری بر روی اطلاعات محرمانه و پسورد ها و نگه داری تمامی آنها در محیطی امن .
- سازگار با سایر نرم افزار های امنیتی ضد ویروس و دیوار آتش و بسته های امنیتی .
- قابلیت LiveUpdate برای بهره مندی از آخرین اطلاعات امنیتی مورد نیاز .
والا من که لینکی ندیدم ازش !
نقل قول:
والا ما که لینکی ندیدم ازش !
شرمنده لينك گذاشته شد . . .
طریقه ی فعال سازی Kaspersky Internet Security 2007 تا 1 سال!
دوستان چون اون فایلهای لایسنس که گذاشتم کار نمی کردن یه روش پیدا کردم خودم تست کرم و 100% کار می کنه.
اول برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو بگیرید. ( پسورد فایل : PCNetwork.ir ).
بعد این مراحل رو دنبال کنید :
1 - ریستارت کنید و به Safe Mode برید.
2 - فایل KIS7key.reg رو اجرا کنید .
3 - فایل KIS-7Crack را اجرا کنید و آن را نصب کنید.
4 - ریستارت کنید .
5 - وقتی که کاسپرسکی از شما فایل لایسنس رو خواست KIS6 key را به آن بدهید.
6 - از کاسپرسکی لذت ببرید!.
از این طریق آپدیت هم میتونید بکنید و تا یه سال فعال میشه کاسپرسکی.
طریقه ی ساختن سی دی Bootable کاسپرسکی برای مواقع ضروری !
میخوام طریقه ی ساختن سی دی Bootable کاسپرسکی برای مواقع ضروری که حس می کنید اگه بخواید مثلا یه سی دی رو اسکن کنید ممکنه ویندوزتون ویروسی بشه و دیگه نشه کاریش کرد رو براتون آموزش بدم. ( خودم تا حالا چند بار این اتفاق افتاده برام ! ).
پیشنهاد میشه که اول کاسپرسکی خودتون رو به آخرین تاریخ به روز رسانی کنید.
ابتدا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو بگیرید.
بعد از اینکه نصبش کردید کارهای زیر رو انجام بدید:
کاسپرسکی رو باز کنید.
به قسمت Service و سپس Rescue Disk برید.
در سمت راست دکمه ی Start Wizard... رو بزنید.
در پنجره ای که باز شد جلوی قسمت Installed PE Builder folder دکمه ی Browse رو بزنید.
مسیر نصب اون برنامه ی بالایی که لینکش رو دادم رو بهش بدید. ( به صورت پیش فرض این مسیر هست : C:\pebuilder3110a ).
یک Folder به اسم Rescue Disk در درایو C ایجاد کنید.
در جلوی قسمت Output Folder دکمه ی Browse رو بزنید و مسیر C:\Rescue Disk را به آن بدهید.
سی دی ویندوز XP سرویس پک 2 را درون درایو سی دی خود قرار دهید.
در جلوی قسمت Path to Windows XP Service Pack 2 Installation CD دکمه ی Browse رو بزنید.
مسیر سی دی درایو خود که سی دی XP سرویس پک 2 در آن قرار دارد را بدهید.
در پایین پنجره اگر قسمتی به اسم Enable remote administration for rescued computer میبیند تیک آن را بزنید.
Next را بزنید و منتظر بمانید که عملیات مورد نظر تمام شود.
در قسمت بعدی Create New ISO File را بزنید و در جلوی قسمت ISO File Name دکمه ی Browse رو زده و مسیری را برای فایل ISO به همراه اسم آن مشخص نمایید.
دکمه ی Next را زده و منتظر اتمام عملیات بمانید.
در قسمت بعدی اگر میخواهید سی دی بوتیبیل خود را بلافاصله رایت کنید از قسمت Burn Now و اگر میخواهید بعدا آن فایل ISO را رایت نمایید گزینه ی Burn Later را انتخاب نمایید.
اگر عملیات رو پشت سر هم و به طور دقیق انجام دهید مطمئنا موفق خواهید شد که یک سی دی Bootable آنتی ویروس کاسپرسکی برای خود بسازید!.
امیدوارم مورد توجه قرار گرفته باشه.
ممنون. ساسان.:1. (3):.
بچه ها بهتر نیست یه نظرسنجی اضافه کنین که کی از کدوم نرم افزار بیشتر خوشش میاد؟
ممنون
میلاد