روی همه ی پلیرها
Printable View
روی همه ی پلیرها
آخه واسه من جای سئوال هه که چرا موقع رندر ، صدای یه قسمت رو رندر میکنه و صدای یه قسمت دیگه رو که رندر میکنم ، رندر نمیکنه و اینکه مشکلش از کجاست؟!!
سجاد جان احتمال داره از کرک برنامه هم باشه . چون از نظر منطقی نباید مشکلی دیگه باشه .
ممنون اوستا امیدنقل قول:
آها یافتم
این دو قسمتی که صداش رندر نمیشد بخاطر طولانی بودن مدت زمانش بود :Love-ssa~! (1): چون یکی 4 ساعت و یکی دیگه 5 ساعت بود
وقتی یه تیکه از این قسمت رو (2 دقیقه ی اول) رندر کردم ، صدا هم رندر شد
انگار بیشتر از 3 ساعت که بشه ، دیگه صداش رو نمیتونه رندر کنه که بازم این خودش جای تعجب هه و نباید این طور میشد
پس مجبورم این قسمت ها رو باز به دو قسمت تقسیم کنم
بازم ممنون گلپسر
میگم ای کاش کدک h265 را ساپورت میکردن
h264 این قدر کم حجم و کیفیت خوبه ، چه برسه به اون !!
راستی مایکروسافت آخرین فرمت و کدکی که ارائه کرد ، mp4 بود که واسه یه قرن پیش بود . چرا دوباره دیگه ارائه نکرد؟!!
یه سئوال دیگه داشتم ، یادم رفت :Love-ssa~! (1):
خوب کدک ها توسط شرکتهای دیگه تولید میشه و به ویندوز اضافه میشه توسط همین برنامه های codec packنقل قول:
x265 از x264 هم بهتره . به نظرم اول تبدیل کن به فرمتی که نرم افزار پشتیبانی میکنه بعد با یک کانورتر به x265 تبدیل کن
ولی نمیدونم چجوزی هه که بعد از تبدیل با این نرم افزار ، توی هر نرم افزار دیگه ای برای تبدیل بزارم ، کیفیت اش رو بسیار شدید پایین میاره . یا باید برای افت نکردن کیفیت ، تنظیمات رو بسیار بالا ببرم که باعث افزایش شدید حجم فایل میشهنقل قول:
الان مشکلی نیست . به قول آدمای مختارنامه ، آیه را خواندم :Love-ssa~! (1): متوجه قلق اش شدم
h265 حدود 30 درصد کم حجم تره از h264 ولی فعلا نرم افزارهای کپچر مثل camsta و bb flashback ازش ساپورت نمیکنن
سلام
میگم فایل کرک این نرم افزار بنام version.dll رو مگه نباید در مسیر C:\Program Files (x86)\Blueberry Software\FlashBack Pro 5 کپی کرد؟
پس واسه من چرا مشکل رجیستر کردن داره و هر چی کپی میکنم ، هی میگه باید ثبت کنی !!
اگر به نت دسترسی پیدا کنه و کرک را شناسایی کنه دیگه تا نصب مجدد ویندوز امکان کرک کردنش نیست .نقل قول: