برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدفایل شنبه ( به وقت انجمن امن پرداز ) ارسال شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و طبق گفته آقای نفیسی روز سه شنبه نسخه جدید جایگزین شد
http://imgurl.ir/uploads/o66609_2018-02-01_231237.png
فایل پیوست 23994
فایل همچین قدیمی هم نیست ....
http://imgurl.ir/uploads/d615062_2018-02-01_231337.png
فایل پیوست 23995
من تمایلی به دونستن عقاید شخصی شما ندارم لذا اهمیت داشتن یا نداشتن اون رو توده مردم تعیین میکنن نه شما و نه من و البته عقیده هر کسی هم برای خودش محترم هست ؛ اینکه شما 1000 ویدیو هم بذارید مدرکی بر عدم صحت صحبت بنده نمیشه چون قبلا" هم خیلی عنوان کردید که ویدیو های من دروغ هست و ... ولی با ارائه فایل دیدید که مسئولین امن پرداز اذعان به رفع مشکل کردند ( پس مشکلی وجود داشته که رفع کردند )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین دوست عزیز یه جمله معروف هست میگه صلاح مملکت خویش خسروان دانندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر شما انتشار عمومی فایل گناه هست ؟ من که اعتقادی ندارم ولی اگر باشه هم شما هم شریک جرم هستین چون من رو تحریک میکنید تا به صورت عمومی فایل رو قرار بدم تا جلوی دروغ گویی های شما رو بگیرم وگرنه تا قبل از حضور پر افتخار شما همه مشکلات مستقیم گزارش میشد
آنتی ویروس پادویش ؛ محصولی هست که با بودجه دولتی سرپا شده ، یعنی با هزاران میلیارد تومان ؛ فکر کنم نهاد ریاست جمهوری پشتش بود
با خرج شدن این همه هزینه ( خوش بین باشیم ) همچین محصولی فاجعه است که در حد ClaimAV رفتار میکنه ؛ یعنی فقط بر اساس امضاء فایل شناسایی انجام میده نه بر اساس رفتار فایل ( منظورم ضدباجگیر نیست اون بحثش فرق داره ) به همین خاطر این وسط یه کم کاری صورت گرفته یا از طرف مدیران یا از طرف کارمندان که من حدس میزنم از سمت مدیران باشه بنابراین با توجه به تخصصی که دارم ( به جرات میتونم بگم یک نفره کل اون مجموعه رو حریف هستم ) این شرکت رو به چالش میکشم تا مگر دست از بخور بخور های حق مردم بردارن و دست به تولید محصولی در خور شان ایرانی بزنن نه اینکه بعد از 8 سال شاهد یه آنتی ویروس مثل شید باشم.
آقای سامان عزیز با توجه به تکراری بودن انتقادهای شما و تکرار مکررات من به سوالات تکراری پاسخ نمیدم ولی اگر سوال جدیدی مطرح کردید با کمال میل در خدمتم.
Bookmarks