وقتی از هر نظر بر انداز می کنم MKV به هیچ دردی نمی خوره با این سرعت Rip ی برنامه هاش دارن :1. (26):
نظر شخصی من فقط روی RMVB است اونم با Aspect ratio 16:9 !
راستی نرم افزار واسه MKV چند تا میشناسی؟!
Printable View
وقتی از هر نظر بر انداز می کنم MKV به هیچ دردی نمی خوره با این سرعت Rip ی برنامه هاش دارن :1. (26):
نظر شخصی من فقط روی RMVB است اونم با Aspect ratio 16:9 !
راستی نرم افزار واسه MKV چند تا میشناسی؟!
12 تانقل قول:
علی جان برای کارهای شما همون RMVB جواب میده :yes:
MKV برای مواقعی هست شما بخواهید فیلم HD رو تبدیل کنید
RMVB هم برپایه H264 هست ولی سبک متدش با MKV فرق میکنه
MKV یک فرمته RMVB هم همینطور مهم هسته هست که X264 هست :give_rose:
خواستی میتونم یک تیکه از HD برات ریپ کنم
چیزی که نباید فراموش کنی اینکه X264 برای سیستم های قوی هست با پردازنده 4 هسته ای
موفق باشی
:give_rose:
متد فورمت MKV خیلی سنگین تره ولی متاسفانه تا به حال یه برنامه ندیدم که DVD رو به MKV تبدیل کنه! (توجه کن به خوبی برنامه هایی که واسه RMVB وجود داره رو میگم)
اگر میشناسی چند تا این جا بذار!؟:give_rose:
شناختن میشناسم ولی مسله اینه هرکسی نمیتونه با این نرم افزار ها کار کنه و قبلش باید با X264 کاملا آشنا بشه و بدونه هر گزینه ای که فعال میکنه چه تاثیری میگذاره
من خودم پیشنهادم برای یوز ها اینه که یا RMVB تبدیل کنن و یا MKV رو دانلود یا خریداری کنن
اگر دوست داشتی بحث کنیم باید بیای توی یاهو :wink:
:give_rose:
من به همه تنظیمات آشنایی دارم یه برنامه قوی اگه سراغ داری به جز AutoMKV برام معرفی کن تا این دو فرمت رو با هم تست کنم ! :give_rose: (از AutoMKV به شدت متنفرم!)
کی گفته که mkv و rmvb هر دو بر مبنای x264 هستن !!!
MKV می تونه به هر صورت در بیاد ( Divx,Xvid,V60,X264,X263,...) ولی rmvb بر مبنای r10 است
از همه جهت r10 از x264 بهتره . تازه جدید تر هم هست , فقط convertor خوب کم براش گیر میاد.
شما می تونین یک قسمت 40 دقیقه ای رو با کیفیت اصلی (720p ) رو 140 مگ کنین در صورتی که با x264 حداقل 300 مگ میشه
شما که اطلاع ندارید لطفا این موضوعاتو بیان نکنید.
Any DVD Converter Professional
Wondershare Video Converter Ultimate
نقل قول:اگر دقت کنید بحث مربوط میشه به سال 2009 نه الان که سال 2011 هست بعلاوه در حال حاضر برترین کدک VP8 هست که تنها در گوگل و یک شرکت دیگه استفاده میشه و تبدیل هاش چندین برابر X264 طول میکشهنقل قول:
R10 هم از همون X264 استفاده میکنه ولی سفارشی شده
یادش بخیر! چقدر با هم بحث می کردیم ! الان دیگه کاربران جدید، نمی دونن اطلاعات ما در چه حده :1. (35):نقل قول:
VP8 که فوق العاده است ولی به نظرم مشکل اصلی روی Performance/Time هست که واسه کامپیوترهای Desktop نمی ارزه ولی سرورهای گوگل که جای خود دارن ! بنابراین همون X264 خودمون رو عشقه !:lol:
حیف که وقت ندارم ...