پاسخ: دانلود برنامه غیر فعال کننده آپدیت ویندوز Windows Update Disabler 0.5
سلامی مجدد
در نسخه ی 0.5 ، یه مشکل کوچیک (در نام Mutex) وجود داشت که لینک قبلی را حذف و نسخه ی 0.5.1 را جایگزین کردم که در لینک زیر ، در دسترس هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چون قابلیت ویرایش پست شماره 1 خودم را نداشتم ، این پست را دادم .
پاسخ: دانلود برنامه غیر فعال کننده آپدیت ویندوز Windows Update Disabler 0.5
نقل قول:
کاش برنامه غیرفعال کردن ویندوز دیفندر هم بهش اضافه کنید یا جدا بنویسید. مخصوصا برای ویندوز 10
البته به شخصه مشکلی برای غیرفعال کردن ویندوز اپدیت یا ویندوز دیفندر ندارم، اما به نظرم پیشنهاد خوبی هست.
خیلی ها هم خواستارش هستن.
مخصوصا ایرانی ها که اغلب از برنامه های کرکی استفاده میکنن و ویندوز دیفندر (به جز ویندوز 7ش که آنتی ویروس نیست) پاکشون میکنه
و توی حالت عادی حتی با غیرفعال کردن دستی از تنظیمات باز بعد یه مدت خودش فعال میشه
و غیرفعال کردنش برای کاربرای عادی آسون نیست (بصورت دائمی)
با تشکر
سلامی مجدد
ممنون آقا امیر حسین .
اول اینکه اگر Windows Defender را غیر فعال کنین ، مجددا زمانی فعال میشه که یا کامپیوتر را ریستارت کنین و یا اگر گزینه ی fast startup (در power option) غیر فعال باشه ، با خاموش و روشن کردن کامپیوتر هم مجددا فعال میشه .
----------------
دوم اینکه یک ابزاری بنام PsExec (که مایکروسافت ارائه کرد) را پیدا کردم که برنامه ی خط دستوری (شبیه به cmd) هست که یکی از گزینه هاش اینه که میتونن باهاش هر برنامه ای را در سطح حساب SYSTEM اجرا کرد .
برای غیر فعال کردن Windows Defender ، یک روش اش اینه که باید 2 کار در رجیستری انجام داد . مقدار کلید TamperProtection را در مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Defender\Features به 0 تغییر داد (که مهمترین قسمتش همینه و نیاز به این داره که برنامه ای که این کار را میخواد کنه ، سطح دسترسی حساب سیستم داشته باشه) .
یا اینکه اگه کاربر ، در رابط کاربری برنامه میخواد این کار را کنه ، در بخش تنظیمات Virus & Thread Protection در برنامه یا در واقع پنجره ی Windows Security این کار را کنه (و بصورت دستی ، این گزینه را غیر فعال کنه) .
قابلیت TamperProtection در Windows Defender، همون برابر با قابلیت Self Protection در آنتی ویروس های دیگه هست .
دوم اینکه در مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE->Software->Policies->Microsoft->Windows Defender ، کلید از نوع DWORD 32bit و با نام "DisableAntiSpyware" و با مقدار 1 بسازیم (ساخت این کلید ، نیاز به دسترسی حساب سیستم نداره) . (ترتیب این موارد 1 و 2 ، باید رعایت بشه) .
و بعد از ریستارت سیستم ، آنتی ویروس برای همیشه غیر فعال میشه .
در تستی که در برنامه ام انجام دادم (حداقل تا حالا) ، با استفاده از ابزار PsExec ، این کار درست انجام شد (و برنامه ام را در حساب سیستم اجرا کرد و مقدار کلید TamperProtection را تغییر داد) .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته مایکروسافت در همین لینک میگه که این ابزار ممکنه در بعضی آنتی ویروس ها ، به عنوان بدافزار شناسایی بشه اما هیچ گونه بدافزاری نداره . اما چون (ممکنه) توسط برنامه های ویروس هم از این ابزار استفاده کنند (که در این صورت ، خودشون این ابزار را همراه برنامه ی خودشون میذارن . یعنی نه بخاطر این باشه که فرضا چون یه نفر دیگه در یک برنامه ی دیگه ازش استفاده میکنه ، ویروس ها هم بتونن ازش استفاده کنن که البته این طور هم ممکنه باشه اما منطقی نیست چون اون برنامه در کامپیوتری ممکنه نصب نباشه) ، برای همین بعضی از آنتی ویروس ها این ابزار را به عنوان بدافزار میشناسه :
Note: some anti-virus scanners report that one or more of the tools are infected with a "remote admin" virus. None of the PsTools contain viruses, but they have been used by viruses, which is why they trigger virus notifications.
==============
الان به نظرتون این قابلیت غیر فعال کردن همیشگی Windows Defender را بذارم؟
البته اگه بذارم ، مثل نسخه ی قبلی ، سورس کدش را هم میدم (مثل نسخه ی قبل) که شک و شبهه ی سوء استفاده در این برنامه ام نباشه .
البته غیر فعال کردن قابلیت TamperProtection ، خطرات بالقوه میتونه داشته باشه .
البته اگر کلا طرف Windows Defender را غیر فعال کنه ، در هر بار اجرای ویندوز بهش پیغام میدم که یادش باشه که آنتی ویروسش غیر فعال هست .
==========
پاورقی اینکه یک روزی بود که بعضی ها ادعای علم شون میشد و با جار و جنجال و اسناد ضعیف و ... ، مدعی این بودن که آنتی ویروس پادویش را غیر فعال میکنن (در تاپیک مباحث آنتی ویروس قدرتمند ایرانی Padvish End Point Security) .
الان حتما من در برنامه ام توسط ابزار PsExec ، آنتی ویروس Windows Defender را غیر فعال کنم ، حتما کار خارق العاده ای کردم! یا علم امنیتی خاصی دارم! یا به عنوان نفوذگر شناخته میشم!!
عجب آدم هایی پیدا میشن و هیچ کس هم نبود ازش مدرک معتبر بخواد!!