ای بابا
بیخیال باید برای هر قسمت یک کاری انجام بدی که !!!!
من زیاد ویندوز عوض میکنم و حوصله ندارم مدام کار تکراری انجام بدم !!!!
نگفتی تفاوتش توی چیه ؟ ( یک چیز دیگست یعنی چی ؟ )
Printable View
ای بابا
بیخیال باید برای هر قسمت یک کاری انجام بدی که !!!!
من زیاد ویندوز عوض میکنم و حوصله ندارم مدام کار تکراری انجام بدم !!!!
نگفتی تفاوتش توی چیه ؟ ( یک چیز دیگست یعنی چی ؟ )
اولا که خوب اونقدرام سخت نیست که میگی. سرجمع 5دقیقه هم کارنداره
دوما، منظورم از اینکه یچیز دیگس، یعنی اصلا انگار خود ویستائه نه اینکه شبیهش باشه
بعدش هم به نظر من ارزششو داره اون چند دقیقه رو وقت بزاری، ببین داش حسین، تو خودت اون ویستا ترنسفورمیشن پک و ویستامایزر رو تست کردی. دیدی که راحت بودن ولی خوب ایراد داشتن و خوب شبیه سازی هم نمیکردن. من بهت توصیه میکنم این استارداک رو استفاده کنی، یبارم استایل اکس پی رو. بعد خودت میبینی فرقش چیه!
اصلا میخوای یچی بگم؟ تنها نرم افزاری که دقیقا شبیه ویستا میکنه همین ویندوز بلاینده و تمام!!
خیلی ممنون ، بله بله هر جور که صلاح هست .
از اول همین حرف رو میزدی !
الان دقیقا بگو که وقتی اون برنامه ویندوز بلایند رو دانلود کردم و نصب کردم ( لینکشو تو تاپیک مربوطه دادی ) باید چند تا دیگه نصب کنم به غیر خودش ؟
حاجی من که از اول همینو گفتم
ببین، غیر از ویندوز بلایند، بوت اسکین، آیکون پکیجر و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برنامه کوچولوئه که گفتم، بقیه ی چیزا به نظر من غیر ضروریه و اگه خیلی حساسی که همه چی شبیه ویستا بشه، اولتیمیت لاگین رو هم نصب کن. یه ساید بار خوب ( به نظر من گوگل دسکتاپ) هم خیلی بهتر میکنه قیافه ویندوز رو. والپیپر هم دیگه خودت استادی دیگه!
این کارا رو بکن، بعد خودت یه اسکرین شات بگیر بده یکی ببین میفهمه اکس پیه یا ویستا ?!!
من حاجی نشدم هنوز :1. (38):
محمد جان من فقط همینو از XP میخوام :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این ظاهر توی ویندوزی + این حالت :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر الان چیزی مجهوله بگو ؟ :دی
مرسی
آقا تو همون ویندوز بلایند + آیکون پکیجر برات کفایت میکنه! اون پچ کوچولوئه هم برای بهتر شدن منوی استارتت نصب کن چیز خاصی نیست...
یادت باشه اسکرین شات بگیری بزاری همینجا
:دی