وحید جان نمیشه اول عکس بگیری بعد با یه نرم افزار قدرتمند مثل فتوشاپ زوم کنی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
درود ... من همچین نرم افزاری رو میخوام ... آیا کسی سراغ داره چیزی ؟ خیلی مهمه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
وحید جان نمیشه اول عکس بگیری بعد با یه نرم افزار قدرتمند مثل فتوشاپ زوم کنی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (11-02-11), Hamid2547 (12-02-11)
عضو VIP شهرسختافزار
اینم راه خوبیه ... البته یکی برنامه زوم پلیر رو معرفی کرد ... نتونستم کار کنم باهاش !!! حالا اینو تست میکنم ببینم کیفیتش چجوری میشه ... ولی با برنامه زوم کنیم فکر کنم خیلی افت کیفیت نداشته باشیم !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks