درسته ولی جای کافی ندارم.نقل قول:
برای دانشگاه من هم هست.
اینم بگم الان کلاس هشتم ام.
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Printable View
درسته ولی جای کافی ندارم.نقل قول:
برای دانشگاه من هم هست.
اینم بگم الان کلاس هشتم ام.
و اینکه لطفا دقیق بگید چه مارک ها یا برند های لپتاپ از لحاظ مقاومت از برند های دیگه برتره؟
چون من میخوام تا حداقل دو سال بازی های سنگینو برام اجرا کنه بعد تا ده سال هم میخوام لپتاپ رو نگه دارم اون هشت سالو میخوام بازی های سبک و کار های گرافیکی کنم و اینکه نمیخوام زیاد کند بشه.
خدمات پس از فروش هم برام مهمه که مثلا یه قطعه خراب شد با قیمت مناسب و راحت پیدا کنم و بخرم.
پس لطفا برند های قوی و با مقاومت زیاد رو به ترتیب بگید.
تو بازار ایران و در رده گیمینگ لپتاپ های اسوس عملکرد خوبی داشتند و همچنین نسبت به سایر رقبا دردسرهای کمتری داشتند .نقل قول:
فقط میگم ک بدونید شما با خرید این لپ تاپ به هیچ عنوان کارای قوی نمیتونی کنی برای دوران دانگاه و درضمن یک مورد دیگ این ک اون موقع یک لپ تاپ خیلی ساده و ارزون میتونه از چیزی ک از الان ببرید اون موقع نوستالژی حساب میشه سریع تر باشهنقل قول:
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
این درسته ولی ایا msi هم خوبه یا نه asus rog بگیرم.نقل قول:
با توجه به تجربه خودم و فیدبک هایی که از دوستان همکارم در تعمیرات گرفتم . خرابی مدلهای گیمینگ اسوس را کمتر دیدم .نقل قول:
این درسته.نقل قول:
اما نگفتید msi چی زیاد خرابی داره یا تقریبا شبیه asus هست؟
MSI در مقام بعدی قرار میگیره . با توجه به تمام مواردی که گفتم .نقل قول:
سلامی دوباره من در تاپیک جدید خوندم که یکی از دوستان گفته بود که msi نمایندگی خوبی تو ایران نداره.ایا این درسته؟
و اینکه ایا به این دلیل لپ تاپ msi نگیرم؟
چون من از مدل های pro خوشم میاد.
نمایندگیش که نسبتا بد نیست . msi به دلیل اینکه در ایران مستقیم دفتر نمایندگی زده بر روی روند کار خدمات شرکت های ایرانی نظارت میکند .نقل قول:
review لپتاپ های msi در شهر سخت افزار موجوده . میتونید ملا حظه کنید . در کل دلیلی بر عدم انتخاب این برند وجود ندارد.