استفاده جامع در کل موضوع هانقل قول:
Printable View
استفاده جامع در کل موضوع هانقل قول:
دقیق تر بگین لطفا چه مقدار بازی میکنین از چه نرم افزارهای حرفه ای استفاده میکنین دانشجو هستین؟نقل قول:
بازی ، تماشای فیلم ، وب گردی ، موسیقی ، کمی هم کار های گرافیکینقل قول:
ان شا الله قرار بشم:1. (31):
اگه در حین استفاده بزنینش توی شارژ باتریش اسیب میبینه به دفترچه راهنمای لپتاپ برای نکات استفاده مراجعه کنیننقل قول:
و بازی کردن کار خیلی سنگینی هست و همینطور این لپتاپ ها پردازندشون مصرف بالایی داره به خاطر همین هم باتریشون زود تموم میشه اگه خیلی بازی نمیکنین میتونین برین سراغ پردازنده های کم مصرف تر که عمر باتری بیشتری داشته باشین برای گیمینگ دنبال عمر باتری نباید باشین
پردازنده خیلی دووم نمیاره چون نسل بعدی پردازنده های اینتل قراره قدرت خیلی بیشتری نسبت به اینها داشته باشن اگه میتونین صبر کنین از پردانده های نسل 8 یک لپتاپ بگیرین که بیشتر دووم بیارن در اینده البته من با یک لپتاپ i5 نسل یک هم بازی میکنم هم کارای سنگین دیگه اگه نمیتونین صبر کنین اونقدرا هم مهم نیست
رم 12 برای کار شما کافیه
ممنون
کسی اطلاع دقیقی در مورد باتری :
- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این مورد نداره که شارژ در چه مدتی تموم میشه؟( در اولین مورد ، تو سایت زومجی دیدم که باتری ضعیفی داره و در 45 دقیقه بازی باتریش تموم میشه!! الان میشه دقیق توضیح بدید باتری این مدل چطوری؟ چند ساعت دوام میاره برای کار عادی . و گیم و...)
حدود 4 ساعت دووم میاره با استفاده معمولینقل قول:
اونیکی ایسوس هم همین حدود هست
برای باتری بهتر باید مدل های گرونتری رو بخرین
دوست عزیز به خرید xiaomi notebook pro هم فکر کن... کانفیگ 8 گیگ رمش توی ایران حدود 4 میلیون گیر میاد
سلام مجد به همه دوستان
یادتون میاد من میخواستم یه مدل لپ تاپ msi رو بخرم ،
توی یه شرکتی بودم ، یه مهندسی به من گفت بهتره ASUS بخری!
گفت ایسوس جنس بهتری داره و در کل بهتره!
گف msi خوب نیس زیاد!!
چقدر راسته این حرف؟:1. (27):
اگر ایسوس بهتره از چه نظر بهتره؟ گارانتی و خدمات پس از فروش آیا؟ یا عمر قطعات لپ تاپ؟
پیشاپیش ممنونم
:11():
این کسی که این حرف رو زده آدم بی سواد و بی تجربه ای بوده هم ایسوس خوبه هم msi . جفتشون برند جهانین . دوما msi محصولاتش تحت استاندارد military Class ساخته میشه و طول عمر بالایی داره و برند جهانیه .نقل قول:
ارسالی توسط prince.of.persia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیر این لپتاپ های باریک برای بازی کردن که فشار زیادی میاره خیلی خوب نیستن دماشون بالا میره و سر و صدای زیادی تولید میکنن بیشتر برای کارهای معمولی و روزمره عالی هستننقل قول: