پاسخ: مشاوره خريد لپ تاپ تا 1.5
به نظر من بهترين انتخاب F113FX/B و در اولويت بعدي F111FX/B هست که هر دو زير 1550000 تومان هستند. از HP ياد شده از نظر گرافيک بهتر هستند(مدل 113 که بلو ري هم داره .و رمشم 6 گيگه) . تابلوه که 310M از 230M بهتره. گارانتي ايران رهجو خوبه اگر زياد نسبت به ساير گارانتيها گرون نده.
اقا رضای عزیز شما که تا چند روز پیش می گفتی F113FX/B قیمتش 1640000 تومنه،به این سرعت 90000 تومن ارزون شد..!:1. (27):
سایتی یا منبعی برای بدست اوردن قیمتهای روز بازار داری..اگه سراغ داری بزار تا همه استفاده کنند..:1. (26):
دوست عزيز. توي يه مجتمع چند طبقه اي رايانه اي واسه يه لپ تاپ توي اين رنج قيمتي گاهي اوقات حدود 100000 تا 150000 تومان اختلاف قيمت مي دن!!! ( به بهانه هاي مختلف)
همچنين توي بازار گوشي موبايل و کلا توي اکثر صنفهاي بازار اينجوريه.
بنده از يه مغازه قيمت گرفتم و چند روز پيش توي يه مجتمع رفتم و حسابي واسه يکي از دوستانم گشم. قيمت اين شد. منبعي که قيمت واقعي لپ تاپ رو بده توي اينترنت سراغ ندارم.
با توجه به بحث دوستان به نظر در حال حاضر با توجه به وجود انبوهي از دستگاه هاي خوب كه توي ايران نيامده مدل هاي سوني F111 & f113 بهتره اونم به اين خاطر كه علاوه بر داشتن پردازشگر عالي داراي بلو ري هم هستند كه اگر كمي تحقيق كنيد متوجه مي شويد اگر شما بخواهيد دستگاه هاي ديگر رو با كانفيگ خودشون و همزمان اين درايو داشته باشيد اختلاف خيلي زياد ميشه حال بماند كه در ايران اين امكان وجود ندارد ...
دوستان من تا 1400 مدلهای VPC-F11PFX و sony vaio CW27FX رو انتخاب کردم!میخواستم بدونم نظر شما چیه؟با توجه به اینکه میخوام زیبایی هم داشته باشه سراغ اون دو مدل معروف Asus نرفتم!!!!
واینکه آیا لپتاپ Satellite A505-S6040 از توشیبا وارد بازار شده؟قیمت؟
مرسی