پاسخ: لپ تاپ برای کارای 3D
نیما جان مدیر انجمن درست میگه بهتره این بحث رو اینجا ادامه ندیم ، چون هم نظر شما متفاوت هست هم من و بحث بیشتر هم کمکی به سازنده تاپیک نمیکنه :wink: اصلا سازنده تاپیک دیگه نیست و رفته !!!
من خودم داخل پروفایل در خدمتت هستم و با هم بحث میکنیم :Love-PCN~!: هرچند من تخصصم تو لپ تاپ و سخت افزار لپ تاپ هست و در دسکتاپ به پای شما نخواهم رسید :great:
با تشکر
پاسخ: لپ تاپ برای کارای 3D
نقل قول:
عزیز جان بحث حاشیه ای چیه ؟:1. (27):
دوستمون اومده میگه واسه کار 3d نوت بوک میخوام
اولا یه نوت بوک قوی نمیتونه بدون اتصال به برق مدت زیادی کار کنه ( پس عملا نوت بوک و دسکتاپ نمیتونه از نظر پرتابل بودن تفاوتی برای ایشون داشته باشه )
دوما نوت بوک قوی حداقل 2 برابر سیستم معادل دسکتاپ قیمت داره ( عملا پول بیهوده بابت دستگاهی میده که به دلیل نیاز به برق نمیتونه جابجاش کنه )
بنظرم اگر این مطالب درست باشه احتمالا ایشون از خرید نوت بوک منصرف خواهند شد ( این صحبتیه که اگر اجازه بدین داریم با کینگ گرامی انجام میدیم تا به نتیجه برسیم )
ممکنه بنده در این ضمینه اشتباه کنم یا مطلب رو جوری نوشتم که سوتفاهم ایجاد کرده باشه که اگر اینگونه باشه پوزش میخوام
در هر صورت هدفم از نوشتن پستهای بالا استفاده از دانش و تجربیات کینگ گرامی در این ضمینه بود و نه چیز دیگه ای :give_rose:
پسر خوب ادامه این بحث جاش اینجا نیست . مطمئن باش نه استقبال میشه نه نتیجه ای می گیری چون تایپیک هدفش چیزه دیگه بوده .
درست هدف و نیت شما درسته اما نباید کاری کنی که اصل موضوع فراموش بشه.
منهم می دونم هیچ وقت لپ تاپ نمی تونه با pc رقابت کنه . اما خیلی از افراد به دلیل شغل وکارشون مجبورن لپ تاپ را انتخاب کنند.
پس بهتره به دلیل قدرت بیشتر اصل portable بودن و نیاز فردی رو فراموش نکنیم.
موفق باشی.