عزیز این کانفیگ الکیه یعنی چی ؟ مگه سی پی یوی core i5 ایی که ایسر می ذاره با اونی که سونی میذاره فرق می کنه ؟ تفاوت قیمت ها در چیزای دیگه اس ... مثل کیفیت ساخت و عمر دستگاه
Printable View
عزیز این کانفیگ الکیه یعنی چی ؟ مگه سی پی یوی core i5 ایی که ایسر می ذاره با اونی که سونی میذاره فرق می کنه ؟ تفاوت قیمت ها در چیزای دیگه اس ... مثل کیفیت ساخت و عمر دستگاه
bill geits:حق با شماست....اما مثلا تو یه لپ تاپ برای پایین اووردن قیمت فروش میان مادربورد نامناسبی کار میزارن اما کانفیگ هایی مثل سی پی یو ،گرافیک ، رم و ... رو بالا نگه میدارن تا مشتری جذب کنن....
من منظورم بازدهی کانفیگ هر مدل هست....
خیلی دیدم که pc یا لپ تاپهای با کانفیگ پایینتر کیفیت بهتری نسبت به لپ تاپ های با کانفیگ بالاتر دارن....
پس شما معتقدید که ایسر 5742 میتونه برام مناسب باشه(فقط میخوام بدونم که از نظر خراب شدن چجور لپ تاپی هست) من از لحاظ سگ کاری به اچ پی واقعا اعتقاد اوردم ....اما اگه شما بگید ایسر هم سگ کاره بحث تموم میشه و ایسر میخرم
بازم از همه ی دوستان که من رو راهنمایی کردن ممنونم....
من در یک مرکز تعمیراتی در مجتمع پاییتخت کار میکنم ، تا به امروز 5742 برای تعمیر نداشتیم .نقل قول:
پس شما معتقدید که ایسر 5742 میتونه برام مناسب باشه(فقط میخوام بدونم که از نظر خراب شدن چجور لپ تاپی هست) من از لحاظ سگ کاری به اچ پی واقعا اعتقاد اوردم ....اما اگه شما بگید ایسر هم سگ کاره بحث تموم میشه و ایسر میخرم
سری قبلی هم ( 5741 ) نیز موارد خرابی محدود به خراب شدن صفحه کلید ( استفاده نادرست ) شکستن پانل ( ضربه خوردن ) ضعیف شدن اپتیک درایو دی وی دی ( استفاده از دیسک های معیوب ) و امثال این بوده .
ببین راجع به خرابی خیالت راحت ... تا یه سال که گارانتی سازگار رو داره و گارانتیه معتبری هسنقل قول:
بعد از اون هم نهایت می بری همون گارانتی با هزینه ، تعمیرش می کنی
اما در مورد این جمله: خیلی دیدم که pc یا لپ تاپهای با کانفیگ پایینتر کیفیت بهتری نسبت به لپ تاپ های با کانفیگ بالاتر دارن....
قضاوت خیلی سخته چون عوامل تاثیرگذار خیلی زیادن ... شاید سیستم کندتر، ویندوزش قدیمی تر بوده و واسه همین کند بوده
ممنون از توضیحتون......پس رو ایسر و همون مدل که گفتید مانور میدم.....
:party:
در حال حاظر هم Acer Aspire 5742G انتخاب مناسبی هست هم dell 5010 با مشخصات :
2.66
4
500
geforce 540
که قیمتی درحدود 830000 تومان داره .
اگه خیلی به hp علاقه دارین من این مدل را پیشنهاد می کنم که هم مشخصات و هم کیفیت بالایی داره :
hp dv6 3052
i7
6
500
5650
1320000t