پاسخ: راهنمایی برای خرید لپ تاپ بین 2 تا 2.5 میلیون تومان
نقل قول:
خیلی خیلی از شما ممنونم
خداییش بهتر از این کانفیگ و با این قیمت دیگه نمیتونم پیدا کنم، فقط از نظر میزان خرابی و کیفیت ساخت
و Cooling و تولید نویز توسط فن، این 2 لپ تاپ Lenovo در چه رده ای نسبت به سایر برندها قرار داره ؟
مدلی که معرفی کردید، همین مدل در لینک زیر هست ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چون توی مشخصات این لپ تاپ دقت صفحه نمایش رو زده 1366x768 پیکسل و ظاهراً HD نیست
آره قربون دستت با شیر میخورم :merci:
برای یک دختر این لپ تاپ که جناب
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] معرفی کردن بیشتر از 10 سال بهش کار میده،
چون بیشتر باهاش میخواد فیلم ببینه و چت کنه و 4 تا سایت باز کنه دیگه فکر نمیکنم بخواد که باهاش
هسته اتم شکاف بده یا پیش بینی آب و هوای صد سال دیگه رو بکنه، فقط من از چیزی که نگرانم اینه
که این لپ تاپ ها چقدر عمر میکنن یعنی اینطور نباشه که بگن طوری شده و بعد یکی دو ماه یا حتی
همون هفته اول مسخره بازی دربیاره و بسوزه، و یا کیبوردش سفت و خشک باشه یا صفحه نمایش
پیکسل سوخته دربیاره و درایو DVD از کار بیفته.
خوب تو یه جوری لیست کردی که فک کردم 7 ، 8 تومن پول شکلاتشه :Love-ssa~! (1):
ips و کیفیت بسیار بالا و ... گفتی فک کردم اگه با این پول لپتاپ نخری ، بجاش اف 14 رو راحت میتونی بگیری :Love-ssa~! (1):
کیفیت ساخت خوب و میزان خرابی پایین ای داره سری G5xx لنوو
پیشنهاد منم همینه.
درباره ی خنک کنندگی فقط بگم که چون ممولا این سری از لپتاپای لنوو سی پی یوهشون کنار تاچ پده و دست آدمم اغلب اوقات اونجاست واسه همین گرما رو حس میکنه اما تو سری ها و برندای دیگه ممولا زیر کیبرده و چون کیبرد هم برجستگی داره بصورت مستقیم دست آدم به زیر صفه اش نمیخوره که لمس شه اما کلا از لحاظ گرمایی ، خوبه
نقل قول:
خیلی خیلی از شما ممنونم
خداییش بهتر از این کانفیگ و با این قیمت دیگه نمیتونم پیدا کنم، فقط از نظر میزان خرابی و کیفیت ساخت
و Cooling و تولید نویز توسط فن، این 2 لپ تاپ Lenovo در چه رده ای نسبت به سایر برندها قرار داره ؟
مدلی که معرفی کردید، همین مدل در لینک زیر هست ؟
چون توی مشخصات این لپ تاپ دقت صفحه نمایش رو زده 1366x768 پیکسل و ظاهراً HD نیست
آره قربون دستت با شیر میخورم :merci:
برای یک دختر این لپ تاپ که جناب
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] معرفی کردن بیشتر از 10 سال بهش کار میده،
چون بیشتر باهاش میخواد فیلم ببینه و چت کنه و 4 تا سایت باز کنه دیگه فکر نمیکنم بخواد که باهاش
هسته اتم شکاف بده یا پیش بینی آب و هوای صد سال دیگه رو بکنه، فقط من از چیزی که نگرانم اینه
که این لپ تاپ ها چقدر عمر میکنن یعنی اینطور نباشه که بگن طوری شده و بعد یکی دو ماه یا حتی
همون هفته اول مسخره بازی دربیاره و بسوزه، و یا کیبوردش سفت و خشک باشه یا صفحه نمایش
پیکسل سوخته دربیاره و درایو DVD از کار بیفته.
سلام
نکته ای که در عمر لپتاپ بسیار مهمه نحوه استفاده از آن است
بهترین لپتاپ دنیا اگر روی پای شخص مدت زمان زیادی کار کنه داغ و خراب میشه
حتما برای ایشان فن لپتاپی تهیه کنید و تاکید کنید در زمان استفاده از آن استفاده شود
نقل قول:
دوست عزیز جسارت ببخشید
اما العان تکنولوژی 6 ماه آینده هم نمیشه حدس زد چه برسه به 4 سال!!بنده نمیگم لپ تاپ بدی نه خیلی هم خوبه اما نه برای 4 سال!!استاندارد رم در نیمه دوم سال 2014 به 8g رسید اونوقت انتظار دارید این کانفیگ تا 4 سال ok باشه؟
سلام
امکان داره لینکی که استاندارد ها ی رم و .. اعلام بکنه . بنویسید تا همیشه بتونیم چک کنیم و خبر دار باشیم؟ ممنون
نقل قول:
سلام
امکان داره لینکی که استاندارد ها ی رم و .. اعلام بکنه . بنویسید تا همیشه بتونیم چک کنیم و خبر دار باشیم؟ ممنون
دوست عزیز
شما حداقل سیستم بازی های جدید رو دیدی؟؟شما حداقل رم Watch Dogs رو دیدی؟شما صحبت های مدیران کمپانی گیم و مثلا 3dmax رو شنیدی؟دوست من مطلبی در مورد حداقل رم در برای نرم افزارهای adobe خوندین؟داداش من cod ghost ماله ساله پیشه اونوقت 8g رم میخواست!دوست من با کمی مطالعه متوجه میشوید که اکثر کمپانی های غول دنیا حتی دیگر نسخه 32 بیت تولید ندارند 2 ساله!داداشه من دوست گرامی هر کسی که دستش توی کار باشه کاملا از تاریخ ورود نرم افزارها و سیستم درخواستی متوجه این موضوع میشه!العان حاضر 8g رم نرمال حساب میشه!استاندارد رم رو هم با یک سرچ ساده از زبان مدیران وب سایت ها و مدیران کمپانی ها خواهید یافت به راحتی
سلام بهترین لپ تاپی که تا حدود 2,500,000 تومان می تونم بخرم چیه؟
خودم دو مدل زیر را پیدا کردم شما چه نظری دارید؟
Lenovo Essential G510 - J
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 8750M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
Lenovo IdeaPad Z5070 - B
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4510U 2.00GHz up to 3.10 GHz
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce 840M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080
نقل قول:
سلام بهترین لپ تاپی که تا حدود 2,500,000 تومان می تونم بخرم چیه؟
خودم دو مدل زیر را پیدا کردم شما چه نظری دارید؟
Lenovo Essential G510 - J
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 8750M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
Lenovo IdeaPad Z5070 - B
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4510U 2.00GHz up to 3.10 GHz
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce 840M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080
من نظرم روی این مدل هست Lenovo Essential G510
نقل قول:
من نظرم روی این مدل هست Lenovo Essential G510
سلام ممنون از پاسخ دادنتون میشه دلیل انتخابتون هم بگید؟
نقل قول:
سلام ممنون از پاسخ دادنتون میشه دلیل انتخابتون هم بگید؟
من به خاطر نوع پردازنده انتخاب کردم . و بالای 10 عدد از این مدل رو تهیه کردم برای مشتری و رضایت داشتند بعد از 5 ماه کار.
نقل قول:
من به خاطر نوع پردازنده انتخاب کردم . و بالای 10 عدد از این مدل رو تهیه کردم برای مشتری و رضایت داشتند بعد از 5 ماه کار.
انتخاب اول من همین بود ولی کارت گرافیک و صفحه نمایش دومی (Z5070) از اولی بهتره برای همین تو انتخاب بین این دو گیر کردم:1. (28):
این هم بررسی یکسری از خریداران هست