پاسخ: انتخاب بین یکی از این سه مدل لپ تاپ - گزینه برتر ؟
نقل قول:
با P6200 ،وفرکانس 2.1 نه در Multitasking میشه سرعت لازم رو داشت نه در بازی هایی که دوستمون مد نظر دارند که اکثرا بازی های Multi-Threaded هستند.
مثلا بازی MAFIA II که یک بازی Multi Thread هستش،با پردازنده Core i3 380M با 4 رشته پردازشی و فرکانس 2.53 ،به همراه گرافیک 6370،میشه در ریزولوشن متوسط به پایین ،انتظار اجرای روان بازی رو داشت.همچنین در سایر برنامه های کاربردی،بازدهی بهتری داره. و میشه گفت بازدهی i3 380M تقریبا در حد Phenom II P940 هست....اما نمیدونم اگر کنار P6200 انچنان گرافیک قدرتمندی هم بزاری،از دست LAG زدن های در حین پردازش داده های 2D باید چیکار کرد؟!!!
اول از شما تشکر میکنم بابت راهنمایی
من فکر میکنم که حتی اگر سی پی یو i7 هم داشت با گرافیک 6370 نمیشد بازی هایی مثل مافیا رو رو حالت مدیدم(1024x768 ) اجرا کرد.من طبق بنچمارک سایتی میگم که همه شما دوستان با اون آشنایی دارید.
فقط برای حالت low میشه بازی هایی مثل مافیا رو با گرافیک 6370 اجرا کرد.طبق این سایت هم حالت low میشه رزولیشن 800 در 600 و تمام تنظیمات گرافیکی بازی در حالت خاموش.
و حالت med رزولیشن 1024 در 768.
من فکر میکنم که اون ایسر در اجرای بازی ها بهتر عمل کنه.
طبق این بنچمارک بازی هایی مثل مافیا رو فقط در حالت low اجرا میکنه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لینک بنچمارک که معرفی کردید ،مقایسه ای بین P6200/540M VS 380/6370 انجام نداده. و اگر دقت کنید ذکر کرده:
Note: With slower components (like a slow CPU) the gaming performance may be noticable slower
با کانفیگ Acer مورد نطرتون اگر هر بازی مالتی ثرید در هر حالتی اجرا باشه،مشکل لگ زدن رو همچنان خواهید داشت که به شخصه تجربه کردم.
گرافیک 6370 هم معادل گرافیک دسکتاپ 5470 هستش که اگر با پردازنده دسکتاپ Core i7 2600 همراه بشه،بازی Mafia II رو در حالت Med میتونه با نرخ فریم تقریبی 15 تا 20 Fps اجرا کنه.
در قدرت برتر گرافیک 540M نسبت به 6370 شکی نیست،اما وقتی با 6200 همراه بشه،نه لذت اجرای سلیس گیم رو دارید و نه بازدهی قابل قبول رو در سایر برنامه های کاربردی و multitasking
امروز اون مدل اچ پی رو قیمت گرفتم که 710 گفتن.سایت دیجی کالا و سایت های دیگه هم 700 تا 720 قیمت زدن.
بدین ترتیب گزینه ای بهتر از همون ایسر ندارم!چون بیشتر از 650 نمیتونم هزینه کنم.
یک سوال دارم :
بین سی پی یو core i3 2.1GHZ و Intel Pentium Dual core 2.1GHZ از نظر قدرت چقدر تفاوت هست؟ (در صورتی که فرکانس هر دو 2.1 باشد)
با تشکر
نقل قول:
امروز اون مدل اچ پی رو قیمت گرفتم که 710 گفتن.سایت دیجی کالا و سایت های دیگه هم 700 تا 720 قیمت زدن.
بدین ترتیب گزینه ای بهتر از همون ایسر ندارم!چون بیشتر از 650 نمیتونم هزینه کنم.
یک سوال دارم :
بین سی پی یو core i3 2.1GHZ و Intel Pentium Dual core 2.1GHZ از نظر قدرت چقدر تفاوت هست؟ (در صورتی که فرکانس هر دو 2.1 باشد)
با تشکر
این دو پردازنده از دو هسته فیزیکی تشکیل شدند و در واقع از معماری مشابه ، Arrandale استفاده میکنند و قابلیت هایی مثل ست دستورات پردازشی و مقدار حافظه کش،کنترلر حافظه... یکسان دارند،اما سری Core i3 از تکنولوژی Hyper Threading پشتیبانی میکنه که هر هسته پردازنده ،یک هسته مجازی دیگه رو تشکیل میده و در نهایت به عنوان یک پردازنده 4 هسته ای در سیستم عامل و برنامه های کاربردی شناخته میشن. برخی از مدل های core i3 ،از تکنولوژی توربو بوست هم پشتیبانی می کنند که در مواقعی که بار پردازشی سیستم بالا میره،تا 300 مگاهرتز پردازنده رو اورکلاک میکنند.
تکنولوژی HT در برنامه های کاربردی امروزی که به صورت چند رشته ای پردازش میشن و همینطور در میحط 64 بیتی،فوق العاده موثر واقع میشه و قدرت تقریبی دو برابر رو ارائه میکنه.
آقا خیلی ممنون به خاطر راهنمای هاتون
با گزینه سوم آیا میشه بازی های کم حجم بین 40 تا 400 مگابایتی مثل بازی های Big Fish Game و کلا بازی هایی که با موس هستند رو اجرا کرد؟
یعنی با گرافیک Intel HD Graphic یا Intel GMA 4500MHD
با تشکر
چند سوال دیگه :
گرافیک Intel HD Graphics منظور کدام یک از گرافیک های زیر هست؟(گرافیک پردازنده Intel Core i3 380M
و برای اجرای روان یک بازی باید چند فریم باشه؟25 فریم ؟
در سایت ایسر و در قسمت درایور 5742ZG و در تب اپلیکیشن نرم افزاری هست به نام Turbo Boost.این نرم افزار به چه دردی میخوره؟
با تشکر از همه دوستان
ممنون میشم اگر یکی از دوستان سوال آخرم رو پاسخ بده و نقش نرم افزار Turbo boost رو توضیح بده.با تشکر