پاسخ: DELL N5110 یا HP PROBOOK 4530 ؟
نقل قول:
شک نکن اچ پی بگیر !
به نظرم تو این رنج قیمت ایسوس خوب نیست ... ولی تو قیمت های بالا حدود 2 میلیون کانفیگ های خوبی داره !
دوست عزيز تو انجمن پي سي ورد و پرشين تولز گفتن اچ پي داغ ميكنه نسبت به ايسوس و اينكه 4530 كه گرافيكش 1 گيگ هست ولي خود گرافيكش ميگن خوب نيست و كيفيت آنچناني نداره.
يكي از كارشناس سخت افزار گفت كه asus N61 , N53 , K53 خوبه كه البته سري N به نظرم بهتره و آلومينيومي هست. دوست خودم كه علاءالدين لپ تاپ ميفروشه گفت كه asus بهتره اچ پي هم ميفروشه ولي گفت اچ پي خراب بشه مصيبت داره. در كل نميدونم بين برند asus و Hp موندم. در ضمن مدل N61 رو خودش داشت گفت 5 روز هم روشن گذاشتم داغ نكردهخيلي هم ميگن Lenovo , Msi هم خوبه و خركاره. فوجيتسو هم خوبه ولي نميدونم كيفيتش چطوره.
الان پيشنهاد هاي خوب ACER 5755 , Asus N53 هستش
نقل قول:
Acer Aspire 5755G با گانفیگ گرافیک 2گیگ حدود 960 در میاد هم سبک هست داغ هم نمیکنه
اين رو هم به من معرفي كردن. آيا خود شما استفاده كردي؟؟؟ اگه 2 روز روشن بذاري مشكلي نداره؟؟؟؟؟ كيفيت صفحه نمايش ايسر ها خوب نيستن. شفافيت برام مهمه مخصوصا Full Hd بودنش. آخه يكي ايسر داشت 2 بار برده بود تعميرگاه ولي دوستم از اروپا ايسر آورده راضيه . اين مدل 5755 گرافيكش DDR3 هست در صورتي كه كارتهاي جديد اكثرا DDR5 هستن؟!!!
خوبيه اچ پي 4530 اين بود وبكمش HD بود نميدونم چرا اين همه پول لپ تاپ ميگيرن يه وبكم رو HD , Full Hd يا 3 مگاپيكسل نميذارن.
كلا انتظارات زير رو ميخوام:
1- صفحه كليدش خوب باشه و كليدهاش درشت باشن
2- صفحه نمايش خوب باشه براي فيلم ديدن مشكل نداشته باشه و چشم رو اذيت نكنه براي استفاده مداوم
3- داغ نكنه و براي كاركردن مداوم روزانه يا روشن موندن جهت دانلود فيلمي چيز مشكل نداشته باشه . خركار باشه
4- بدنه آلمونيومي باشه بهتره يعني كيفيت ساختش خوب باشه مات و زشت نباشه
5- اثر انگشت روش نمونه
6- كيفيت وبكمش خوب باشه
دوستان در مورد Hp 4530S كه خيلي كارائيش خوبه در حد قيمت خودش و dell Inspiron 5110 core i7 هم نسبت به قيمتش كانفيگ عالي داره و براي يكي برنامه نويس هاي يك شركتي كه اسرار خودش بود خريديدم اين مدل رو بعد 4 نفر ديگه هم درخواست همين مدل دادن و الان دوستم با دوستش كه تعميركار لپ تاپ هستن تست كردن اين مدل دل خيلي خوب جواب داده و خرابي هم نداشته و نظر خودش به من Hp بود چون زياد فروخته عمده و بازش هم كرده بود ولي الان ميگه اين دل هم عاليه فقط اين مود رو ميگه نه كل دل حالا نميدونم دل رو بگيرم يا اچ پي رو. چون مشخصات دل كلا بالاتره ولي قيمتش همش 100 هزار فرق داره براي من چون من قيمت عمده ميگيرم نه مغازه اي. در كل از بدنه آلومينيومي اچ پي هم نميشه گذشت شيك و قشنگ ولي دل اثر انگشت اينا ميمونه. در كل راهنمايي كنيد ممنون ميشم.