Aaron Swartz (15-06-16), sharifnia (15-06-16)
اینو نگیر خوب نیست همون msi بهتره البته لینک msi رو هم بزاری بد نیست یک وقت با یه مدل دیگه اشتباه نگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sharifnia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 15-06-16 انجام شده است
Aaron Swartz (15-06-16), sharifnia (15-06-16)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI GE62 6QD Apache Pro - B - 15 inch Laptop |
- - - Updated - - -
در کل با توجه به اینکه پردازنده قوی تری هم نسبت به msi داره شما کدوم رو ترجیح میدید؟؟در نهایت کدوم رو انتخاب میکنید؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
این پردازنده مصرف بیشتری داره .یک نقطه ضعفش هم صفحه نمایش tn این دستگاه هست . پردازنده msi جدیدتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sharifnia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (15-06-16), mohammad- (15-06-16), Rezasam1 (15-06-16), sharifnia (15-06-16)
پردازنده msi و رم ddr4 عملکرد بهتری دارن فقط ssd برای این لپ تاپ فراموش نشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sharifnia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sharifnia (15-06-16)
کاربر شهرسختافزار
صفحه نمایش برام اهمیتی نداره.فقط کیفیت و سرعت گیمینگ مهمه،مهم اینه که در کارزار بازی کدومشون سربلند تر بیرون میانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
صفحه نمایش برام اهمیتی نداره.فقط کیفیت و سرعت گیمینگ مهمه،مهم اینه که در کارزار بازی کدومشون سربلند تر بیرون میانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
کاربر شهرسختافزار
میشه راجع به ssd دقیق تر توضیح بفرمایید؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک هاشون که برابره ولی از لحاظ پردازنده و رم ddr4 برتری با msi استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sharifnia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن اگه lenovo با وزن 3.5 کیلو بخوای بگیری با قیمت اون یعنی 4 میلیون که یک pc بسیار حرفه ای می تونی بگیری که از هردو این لپ تاپ ها توی گیم قوی تر عمل می کنه
Aaron Swartz (15-06-16), AMD>INTEL (15-06-16), sharifnia (15-06-16)
در کل مشخصات مدل Msi به روز تر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sharifnia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
توصیح نداره که یه ssd بخر و ببر نمایندگی برات نصبش کنه و روش های مختلفی هم داره برای نصببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sharifnia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من قبلا این لپ تاپ رو ندیده بودم و خیلی خوشم اومد از کانفیگش ولی الان که رفتم دقیق تو سایت های خارجی نگاه کردم فکر می کنم که یه تقلبی صورت گرفته به این صورت که روی این لپ تاپ یک هارد یک ترابایت و یک Samsung SSD 850 EVO باید نصب باشه احتمالا تو ایران اون ssd رو درآوردن من نمی دونم قیمت این لپ تاپ msi چنده ولی فکر می کنم شاید به خاطر این بوده که قیمتش پایین تر بیاد چون ssd 250GB روش نصب بوده
دقیقا سفارش داخلی به msi همین صورت بوده . که قیمتش مناسبتر در بیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks