سلام،برنامه رو نصب کردم، اما فقط آمار و ارقام میدهد درباره بخش های مختلف و نمیتونم متوجه شم که عملکردشون خوبه یانه...همچنین تو اسکرینشات چرا اسم مدل لپتاپو نوشته x550vx؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
سلام،برنامه رو نصب کردم، اما فقط آمار و ارقام میدهد درباره بخش های مختلف و نمیتونم متوجه شم که عملکردشون خوبه یانه...همچنین تو اسکرینشات چرا اسم مدل لپتاپو نوشته x550vx؟!
با dxdiag هم نگاه کردم همینو نوشته...گرافیکم باید Nvidia GeForce GTX 950m باحافظه 4gb باشه، آیا این همونه؟دارم نگرانم میشم دوستان،لطفا کمک کنید.
gpuz نصب کن شات بزار شاید قبلی گرافیکو نشناخته شایدم درایورشو نصب نکردی
- - - Updated - - -
درایور انویدیا رو هم از اینجا دانلود کن
برای مدل دقیق دستگاه هم Win+R رو بزنید تا Run باز شه حالا در کادر عبارت msinfo32.exe رو تایپ کنید و Enter رو بزنید تا msinfo32 بازشه و مدل دقیق لپ تاپ رو بیاره
درایورونصب و ریستارت کردم،بعدش شات گرفتم،گوشه ی چپ پایین برنامه دوتاحالت گرافیک داره که ازجفتشون شات گرفتم،بفرمایید:
اینم مشخصات سیستم که بازم x550vx نوشته.
سرچ کردم دیدم تفاوت k550vx و x550vx فقط تو گرافیکشونه...که مدل k گرافیک ۴ و مدل x گرافیکش ۱ یا ۲ هست.
الان طبق شاتهای بالا این همون گرافیک ۴گیگ هست؟
موقع نصب یا حذف برنامه هم کادرش ، گرافیک خیلی پایینی داره نسبت به بقیه صفحه. ببینید:
به نظرتون تو بقیه لپتاپ ها هم همینجوریه؟
این مشکلی نداره . بله اون یک مقدارش برای ستاپ برنامه و مقداریش هم برای ویندوزهنقل قول:
بهترین روش تست گیم اجرا کنید و 30 دقیقه مداوم بازی کنید .
عزیز الان میخاستم بدونم،مدلی که دست منه همون k550vx هست یا خیر؟
اگه مشکلی هست که به نمایندگیش مراجعه کنم.
عزیز درستهنقل قول:
گرافیکش هم زده 4 گیگ
خیلی خیلی ممنون،خیالمو راحت کردی ،از صبح درگیر مدل این بودم که چرا یه چیز دیگه نوشته.
مشکلی نداره . چون بعضی از برنامه ها مادربرد دستگاه را اعلام میکنه . مادربرد هم Rev های مختلف دارد . جای نگرانی و حساسیت نیستنقل قول: