پاسخ: راهنمایی برای خرید نوت بوک اچ پی ان وی dv6 7356se
نقل قول:
سریر بگیرید . قیمت هم یکساعت دیگه بهم زنگ بزنید
09352966340
بهادر امید
حتما داداش ...
مرسی
از دوستان دیگه هم اگه قیمت به روز 7356se رو دارن واقعا لطف میکنن اگه در اختیار ما هم بذارن ....
:11():
نقل قول:
سلام
مهمترین پارامتر را نفرمودید. قیمت؟
این نوت بوک پردازنده و گرافیک خوبی داره ولی از نسل قبلیه
فکر میکنم یک سال پیش این نت بوک میتونست یک انتخاب خوب برای کارهائی با محاسبات بالا باشه ولی امروز با توجه به ورود دستگاهها با پردازنده هزول و گرافیک سری 7 زیاد دلچسب نیست
تا جائی که یادمه این نوت بوک قیمتی حدود 3 تومن داشت
به هر ترتیب اگر مورد استفاده شما کارهای محاسباتی سنگین است و دستگاه دارای گارانتی معتبر هستش بنظرم تا 2 الی 2.2 این دستگاه ارزش خرید داره
ولی اگر کارهای روزمره و بازی انجام میدید بهتره نوت بوک جدیدتر تهیه بفرمائید
سلام و خسته نباشید !
نیما جان شما که فرمودین یک سال پیش این لپ تاپ میتونست انتخاب خوبی باشه یعنی تقریبا شاید شما تاریخ عرضه ی این لپ تاپ و حداقل به یک سال و نیم پیش برمیگردونین !!!
توجه شما رو به لینک زیر که از روزنامه ی معتبر دنیای اقتصاد در تاریخ 1 / 11 / 1392 میباشد جلب مینمایم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر از شما منتظر شفاف سازی در مورد حرفتون هستم !!!
نقل قول:
یعنی خریداران این تعداد لپ تاپ اچ پی در بازار دارن اشتباه میکنن؟
من که الان 3 روز بود برای خرید لپ تاپ به بازار میرم (البته بیشتربرای انتخاب!) خرابی یا کسی رو ندیدیم که ازش ناراضی باشه اما به فرض مثال چند مورد دیدم که لپ تاپ لنوو یا ایسر داشتن و برای گارانتی آورده بودن !
خواهشمندم اگه امکانش هست دلیلتون و به صورت منطقی و با ارائه سند و مدرک علمی! ارائه بدین نه به صورت علایق و نظرات شخصی !
امکانش هست افرادی هم باشن که جز اچ پی چیزی رو قبول داشته باشن !
:دی!
با تشکر
سلام
باز هم در جواب شما هم مثل دوستمون من به چند تا فروشگاه که خدمات پس از فروش هم درکنارشون بود مراجعه کردم اما کمترین تعداد مراجعه برای تعمییر لپ تاپ های اچ پی دیدم !
(اما شاید این تعداد مراجعه ی کمتر دلیلش فروش کم این برند در بازار باشه اما مثل دوستمون لطفا نظر علمی بیان بفرمایین! سلیقه ی شخصی نه!)
سپاسگذارم
سلام دوست عزیز
بنده در رنج قیمتی 3 تومن دنبال لپ تاپ هستم .
این لپ تاپ هم در بازار متاسفانه قیمت واحد و مشخصی نداره و از 2900000 تومان هست تا 3200000 تومان ! که یک اختلاف قیمت 300000 تومانی من در بازار دیدم اما جز تغییر گارانتی به 24 ماه و هدیه موس و کیف چیزه دیگه ای تغییر نکرد !
اگه امکانش هست لطفا قیمت به روز این لپ تاپ و بفرمایین چون واقعا این مسئله ی قیمت خودم و هم سردرگم کرده !
با تشکر از شما دوست عزیز
:1. (22):
دوست خوب من توتهران باده تا تعميركار درارتباطم اينم از تجربه گفتم
نقل قول:
سلام و خسته نباشید !
نیما جان شما که فرمودین یک سال پیش این لپ تاپ میتونست انتخاب خوبی باشه یعنی تقریبا شاید شما تاریخ عرضه ی این لپ تاپ و حداقل به یک سال و نیم پیش برمیگردونین !!!
توجه شما رو به لینک زیر که از روزنامه ی معتبر دنیای اقتصاد در تاریخ 1 / 11 / 1392 میباشد جلب مینمایم :
سلام
عزیز پردازنده این نوت بوک از سری 3 و گرافیک از سری 6 هستند
الان پردازنده های نسل 4 و گرافیک سری 7 روی نوت بوکها نصب میشه
پس اگر دیوایسی با پردازنده و گرافیک قدیمی تولید بشه باید قیمت کمتری داشته باشه
در ضمت تا اونجا که من میدونم مونیتور این نوت بوک 3 بعدی نیست و اون خبر دنیای اقتصاد بیشتر مثل تبلیغ یا شوخی میمونه
نقل قول:
سلام و خسته نباشید !
منتظر جواب نیما جان هستم ....
:love:
نقل قول:
دوست خوب من توتهران باده تا تعميركار درارتباطم اينم از تجربه گفتم
من خدایی نکرده نگفتم که شما تجربه ندارین !!!
اگه دقت فرموده باشین بنده عرض کردم دلیل منطقی و علمی ارائه بدین که چرا لپ تاپ های اچ پی یا اگه بخوام موردی عرض کنم چرا نوت بوک 7356se اچ پی نخریم؟
واضحتر از این نمیدونم دیگه چجوری بگم !!!
به حر حال با تمامی این اوصاف قرار شده من امروز از امید جان قیمت بگیرم و اگر اختلاف زیادی با بازار تبریز داشت قیمت های تهران به امید جان زحمتش و بدم وگرنه از تبریز میخرم ....
بازم از دوستانی که قیمت این لپ تاپ و دارن بگن :دی!
(شاید مشتری شدیم!!!) :lol:
نقل قول:
سلام
عزیز پردازنده این نوت بوک از سری 3 و گرافیک از سری 6 هستند
الان پردازنده های نسل 4 و گرافیک سری 7 روی نوت بوکها نصب میشه
پس اگر دیوایسی با پردازنده و گرافیک قدیمی تولید بشه باید قیمت کمتری داشته باشه
در ضمت تا اونجا که من میدونم مونیتور این نوت بوک 3 بعدی نیست و اون خبر دنیای اقتصاد بیشتر مثل تبلیغ یا شوخی میمونه
با تشکر از نیما جان ...
خوب الان قانع شدم .... :دی!
ببخشید ها من فکر کردم شما گفتین یعنی اون زمان (دوسال پیش) این لپ تاپ به بازار عرضه شده !
نگو که منظورتون یه چیزه دیگه بوده :love:
با تشکر از شما نیما جان گل گلاب مرسی
:give_rose:
رفیق قیمت رو گرفتم بهت پیام دادم
نقل قول:
رفیق قیمت رو گرفتم بهت پیام دادم
با تشکر از امید جان ...
نسبت به بازار تبریز واقعا قیمت منصفانه ی بود .
الان میگین این چرا اینقده سریشه :دی!
:whistle:
وقتی میخوام چیزی رو بخرم همیشه همه ی ! ته توش و در میارم دست خودم نیست ببخشییید !!!
<البته آخرش هم میبینم گند زدم!> :1. (5):
:))
نیما جان من امروز این قضیه صفحه نمایش این لپ تاپ و از دوتا از فروشگاه های شهرمون پرسیدم اولی که کلا پرت بود با اینکه لپ تاپ و تو ویترینش داشت اما نمیدونست گفت بعد نیم ساعت بیا تا جوابت و بدم !!!
بعد اون هم رفتم یه مغازه ی دیگه (تو تبریز به این بزرگی!!! تو بازار کامپیوترش فقط دو تا مغازه موجود داشتنش !!!) از دومی پرسیدم تائیید کردن اما وقتی ازشون خواستم بهم نشون بدن که چجوووریاس تفره (درست نوشتم؟:دی!) رفتن و به قول خودمون پیجوندنم !!!
:2mo5pow:
برگشتم اولی بهش گفتم چی شد ! گفت بله فکر کنم درسته و می تونه تصاویر سه بعدی نمایش بده !!!:1. (27): دوباره ازش پرسیدم من میخوام بخرم مطمئنین گفت فکر میکنم!!!
از دوستان اهل فن کسی میدونه این مسئله درسته یا نه؟
:Love-ssa~! (1):