پاسخ: از کدام آنتی ویروس استفاده می کنید ؟؟ (( تاپیک مرجع ))
نقل قول:
من هم از ترس ویروسهای باجگیر CryptLocker روی ویندوز اصلیم بیت دفندر رو جایگزین وب روت ابری کردم
اما همچنان برای ورود به اینترنت و خریدهای اینترنتی با ویندوز مجازی از وب روت استفاده میکنم
پیشنهاد میکنم اگه اطلاعات خاصی رو سیستمتون دارین با استفاده از ماشین مجازی وارد اینترنت بشین تا به هارد و اطلاعاتش دسترسی پیدا نشه
با اینکار فقط ویندوز مجازی اسیب میبینه و با یک کلیک به حالت قبل برمیگرده
بله کار بسیار خوبیه
ولی چون من 2تا سیستم دارم که یکی از اون یکی قدیمی تره:lol: به حالم فرقی نمیکنه با یکی میام وب با یکیشم فیلم و سریال میبینم
اطلاعاتم معمولا تو هارد اکسترنالم دارم
ولی اینکار بدرد کسایی میخوره که خیلی فعالآ و استفاده وبشون خیلی زیاده ,ولی من چنتا فروم میرم با فیس بوک و چنتا لاین و وایبر این چیزا:lol:
چرا این تاپیک رو ندیدم؟ :1. (23):
من از پادویش استفاده میکنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از اونجایی که تازه ساخته شد و تازه به عرصه وارد شد مشخصه که از جهاتی به بقیه ی آنتی ویروس ها نرسه اما از بیشتر جهات های دیگه (اصول مهم امنیت) به معتبرترین آنتی ویروس ها میرسه و قادر امنیت نسبی رو تامین کنه
از مهم ترین نقطه تمایز پادویش که اونو از بقیه متمایز میکنه میشه به 2 مورد اشاره کرد :
1) قدرت بی نظیر هوش مصنوعی (که خوب مشخصه که هر چی بیشتر بشه ، فلس آلارمش هم بیشتر میشه ولی در کل هوش مصنوعی پیش فرض اش برای کاربرای خانگی خوبه و بیش تر از اون به درد سازمان ها و تحلیل گرها میخوره)
2) تقریبا میشه گفت با امکاناتی که در نظر گرفتن برای فلش ، هیچ ویروسی حتی خطرناک ترین شون از فلش وارد سیستم نمیشه و خیال آدم از بابت فلش راحت هه که برای این کار هم تا فلش وصل میشه ، از کاربر سئوال میپرسه برای اسکن اش و هم بصورت پیش فرض ، هیچ فایل exe ای از فلش اجرا نمیشه
بقیه ی موارد اش هم مثل آنتی ویروس های دیگه هست (مثل فایروال و ...) و البته لیست استثناعات پیشرفته تری داره نسبت به بقیه که چندان مهم نیست .
بقیه ی مزایای دیگه هم که برای اغلب کاربرا مهمه میشه به اینا اشاره کرد :
3) قدرت به نسب خوب و تنگاتنگ با بقیه ی آنتی ویروس های جهان (تو بعضی از انجمن های نرم افزاری ، تست اش میزارن و اگه خلاف قوانین نیست ، میخاین ، آدرس میدم)
4) حجم بسیار بسیار پایین آپدیت (معمولا روزی زیر 50 کیلو بایت)
5) کمترین فلس آلارم و کمترین گیر دادن به کرک ها و پچ ها
6) علاوه بر امنیت فلش که گفته شد ، قابلیت کنترل ابزار داره که کاربر خودش میتونه بگه که removable device ها ، کدوم شون قابلیت فول اکسس داشته باشن یا کدوم شون فقط خوندنی باشن و ...
7) پشتیبانی کامل پادویش و تحلیل های ویروس هایی که میفرستین
8) بسیاری از تکنولوژی روز آنتی ویروس های دیگه مثل تکنولوژی ابری و فایروال و ...
معایب اش هم که چون چند سالی هه وارد عرصه شده مشخصه که داره اما مهم سرعت پیشرفت هه که به نظرم بسیار شگفت انگیزه :
1) سرعت کم حذف فایل
2) سرعت کم اسکن (تقریبا 2 برابر کمتر از Avast)
3) سرعت کم بوت سیستم عامل (تقریبا 2 برابر کمتر از Avast)
چیز خاص دیگه ای نیست :1. (23):
Just BITDEFENDER
هم فایروال قوی داره که برام مهمه.... اگه روی حالت پارانویا بزارید برای اولین بار هر برنامه ای حتی ویروس و کرنل ویندوز بخواد با شبکه کانکشن بزنه ازتون اجازه میخواد که این رو کسپر اسکی نداره اگر داشت من ازش به بیت دفندر مهاجرت نمیکردم
شناساییش عالیه مخصوصا تو ویروس ها و فیشینگ های اینترنتی به شخصه تجربه کردم
هوش مصنوعیشم حرف نداره
آپدیتیشم خوبه...
خود سایت لایسنس 180 روزه رایگان هم میده
البته:
اگر در خارج زندگی میکردم حتما نورتون اینترنت سکیوریتی نصب میکردم...خود پلیس فتا از یه ورژن لایت نورتون استفاده میکنه (از آشنایان کار میکردن گفتن)
ولی تو ایران بیت دفندر....بعدش کسپر
بیت دفندر 2015توتال سکوریتی ارجینال با کی قانونی.ازش راضیم.با تعویض چندباره ویندوز هم بدون کارهای اضافی راحت دوباره نصب و قانونی میشه.
من هر ماه که ویندوز عوض میکنم یه آنتی ویروس جدید نصب میکنم و بعد از 30 روز هم دیگه جواب نمیده
هیچ آنتی ویروس رایگانی خوب نیست
اگه لایسنس بخرید هر آنتی ویروسی باشه قدرت خوبی رو داره
من بعد از 10 سال استفاده از ضدویروس ها به نتیجه زیر رسیدم:
ما از ضد ویروس ها برای پاک کردن ویروس های قدیمی استفاده میکنم و معمولا ویروس های جدیدی که ضد ویروس آنها را میشناسند! سیستم ما که یه سیستم نظامی نیست که اینقدر بخوایم ازش محافظت کنیم. پس هر آنتی ویروسی نصب کنیم خوبه! هر آنتی ویروسی ویژگی های خاص خودش رو داره و هیچ کدوم بر دیگری برتری نداره
هیچ وقت امنیت 100% نیست. پس از فایل های مهم خود بک آپ بگیرید!
از یکی از بزرگترین کارشناسان امنیت اطلاعات در جهان سئوال شد که : چه سیستمی کاملا ایمن است ؟ در جواب گفت : سیستمی ایمن است که خاموش باشد ، از برق کشیده شده باشد ، در یک تانکر فولادی زره دار ضد انفجار قرار گرفته باشد ، تمام داخل تانکر را با گاز اعصاب پر کرده باشند ، بهترین مأمورین امنیتی از آن مراقبت کنند ، و 400 متر زیر دریا قرار گرفته باشد و در این حالت نیز حاضر نیستم روی امنیت آن شرط ببندم !!!!!!
منبع:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام دوستان
من مدت خيلي زيادي هست از کسپر استفاده ميکنم(حدود 10 سال) و واقعا" تا به حال به مشکلي نخوردم. با توجه به اينکه در معرض ويروس هم هستم شديد
در مورد RootKit اسکن الان درگيرم. نميدونم غيرفعالش کنم يا نه.با نصب وين 10 خيلي زياد ميبينم داره اسکن ميکنه
با غيرفعال کردنش مشکلي پيش مياد؟
چي رو اسکن ميکنه؟
پس از کی سر و کله زدن با انواع ضد ویروس ها ، بالاخره ضد ویروس محبوب ESET Smart Security رو انتخاب کردم. واقعا عالیه ، حرف نداره. با یه لایسنس اورجینال یه ساله فعالش کردم ، ویروس ها و کرم ها و تروجان ها و باج گیرها اصلا نمیتونن نفس بکشن. حجم آپدیت هاش هم کمه و روزانه حدود چند صد کیلوبایت ناچیز هست.فایروالش هم خیلی عالیه و دو طرفه ست و کارکرد خیلی عالی ای داره ( برخلاف فایروال نسخه 8 و ماقبل که خیلی ضعیف بودن ، فایروال نسخه 9 بهبود قابل توجهی پیدا کرده). :wink:
بیت دفندر و کسپراسکای هم محصولات امنیتی کامل و قدرتمندی هستند. در کل بنظرم یکی از سه غول امنیتی رو انتخاب کرده و خیال خود را راحت کنید. :1. (35):
فایروال کومودو هم عالیه ، ولی تنظیم کردنش برای کاربران تازه کار (مثلا من :lol:) واقعا سخته.
از کی تا حالا کاسپر نود و بیت دیفندر شدن غول امنیتی ؟!