من هم از کسپرسکی اینترنت سکوریتی 2014 استفاده میکنم که به دلیل راحتی آپدیت ها رفتم یه نسخه سه کاربره اش را خریدم .
کسپرسکی توازنی بین همه چیز برقرار کرده ، سرعت مناسب و سنگین نبودن زیاد ، امنیت بسیار خوب ( نود 32 اصلاً امنیتش به خصوص روی فایروال و اینترنت سکوریتی به پای کسپرسکی نمیرسه ، این نظر شخصیمه چرا که چندین بار ها با تا حالا تحت حمله قرار گرفتم و ... ) ، از نظر هوشمندی عالیه کسپرسکی و در کل :
خیلی راحت میتونید خیالتون از امنیت سیستمتون راحت باشه.
در حالی که با نود32 اصلاً این جور نبود و چندین بار ویروس هم گرفتم با آخرین ورژن آپدیت شده ...
قبل از این هم F-Secure استفاده میکردم . سبک تر از کسپرسکی بود و واقعاً عالی عمل میکرد اما متاسفانه نه سیستم فروش خوبی براش توی ایران میشه پیدا کرد و نه نسخه های جدیدش را میشه آفلاین پیدا کرد به همین دلیل ازش کوچ کردم به کسپرسکی وگرنه واقعاً دوست داشتنی تر بود .
Norton را هم انواع نسخه هاش را تست کردم ، خیلی قویه ولی هم خیلی سنگینه و سرعت را به شدت میگیره هم ایراد بیخودی و مزاحم زیاد میگیره و وقتی هم سطحش را میاری پایین ، ویروس میگیری ( باز هم تجربه شخصی و صحبت غیر علمی )
@Rezasam1
رضا جان ، آپدیت های وب روت به چه شکلی هست حجمش ؟ چون میتونه مثلاً پکیج کم حجم باشه ولی بقیه اش را خودش دانلود کنه یا ... .
بحث بعدی هم اینکه اینجا را ببینید :
AV-TEST - The Independent IT-Security Institute: Jul/Aug 2013
این وب روت خیلی امتیار کمی گرفته برای Protection ، واقعاً تا حالا مشکلی نداشتید باهاش ؟

Bookmarks