منظورت از اینکه از تمام قدرت پردازنده استفاده کرده یعنی چی؟ یعنی هنگام اسکن میزان عملکرد پردازنده (تمام هسته ها) روی 100% فول لود بود؟
عضو VIP شهرسختافزار
منظورت از اینکه از تمام قدرت پردازنده استفاده کرده یعنی چی؟ یعنی هنگام اسکن میزان عملکرد پردازنده (تمام هسته ها) روی 100% فول لود بود؟
Going To Change New HardWare Soon
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله دقیقا وحید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکسش توی پست اول هست
واقعا سریع عمل کرد ولی پدر سی پیو رو در آورد!
شیر کن تا شیر ببینی!
واقعا نپرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه
پس عادت کنیم که عادت نکنیم(فکر هم بکنیم)
کاربر شهرسختافزار
درایو ویندوز رو تو چند دقیقه کلا سرچ میکنه؟
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
esyoo (28-02-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست من به نظر من این می تونه یک مشکل باشه تا مزیت چون CPU Usage تا 100% می تونه به CPU آسیب برسونه و باید همیشه بیشترمقدار پردازنده Idel باشه
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز می تونی منبع معتبری در این مورد ارائه کنی ؟
.
.
....
......
Saeed-Milan (01-03-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست من مهدی جان منظورتون از منبع اثبات این حرفه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم مشخص باشه که اگه پردازنده در زمان های زیادی با Usage 100% کار کنه حتماً به مشکل بر می خوره چون داره از تمام توانش استفاده می کنه و کلاً نیمه هادی ها مثل دیود و ترانزیستور در اثر حرارت علاوه بر اینکه کاراییشون پایین میاد عمرشون هم کم میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
البته معمولاً سرعت اسکن با دقت رابطه مستقیم داره من خودم از کسپر و اویرا استفاده می کنم و سرعت اسکن در اونها پایینه و مخصوصاً در کسپر ولی خوب دقتش هم بالا هست
عضو VIP شهرسختافزار
از کولر پردازنده گرفته تا مدارت تعبیه شده برای تغذیه توان پردازنده، همگی طوری طراحی شدند که در فواصل طولانی ( چندین سال ) در شرایط سخت به کارشون ادامه بدند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینگونه برداشت شما به هیچ وجه جنبه علمی و منطقی نداره .
.
.
....
......
Hamid2547 (04-03-10), Saeed-Milan (03-03-10)
کاربر شهرسختافزار
9 دقیقه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر با هیچ برنامه ای کار نکنی همون95 تا100 میمونه ولی اگر با یک برنامه حتی فایر فاکس کار کنی به زیر70 درصد مییاد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست من به نظر من این می تونه یک مشکل باشه تا مزیت چون CPU Usage تا 100% می تونه به CPU آسیب برسونه و باید همیشه بیشترمقدار پردازنده Idel باشه
شیر کن تا شیر ببینی!
واقعا نپرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه
پس عادت کنیم که عادت نکنیم(فکر هم بکنیم)
Hamid2547 (28-02-10), Saeed-Milan (28-02-10), ViViD (28-02-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست من مصلماً این مقدار همیشه در حال تغییر هست و حتی با FF من تا 80% هم میره ولی خیلی آنی هست و من کلاً برای زمان زیاد گفتم نه 9 دقیقهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks