1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: ***آموزش کرک نرم افزار***
با سلام، من دفعه اولمه که یک Crack me ساختم
از شما خواهش می کنم درجه امنیت این فایل رو از 10 مشخص کنید و ایرادهای کار من رو هم توضیح بدید ممنون میشم
برای توضیح باید بگم این برنامه یک UserID و یک Register Key از شما میخاد در صورتی که هر دو درست باشن پیغام You are best cracker @ 2012 ظاهر میشه و در غیر اینصورت بدون دادن هیچ پیغامی برنامه بسته میشه
در ضمن من اینو با dotnet 3.5 نوشتم
اینم آدرس ایمیل بنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان میشه یکی یه لیست از زبان های برنامه نویسی با برنامه اونا و سایتش و دیکامپایلر هاش رو بهم بده . از بس که هر روز یه زبان جدید شنیدم خسته شدم یه روز میگن VB یه روز میگن #C یه روز میگن NET. دیگه خسته شدم یکی به من بفهمونه NET. دیگه چه صیغه اییه برنامش کجاست آیا برای مایکروسافت لعنتیه یا برای یه شرکت دیگس . با تشکر . از اینکه لحن حرف زدنم یه ذره بد بود معذرت می خواهیم . هر کمکی از طرف شما قابل تقدیره با تشکر
سلام خيلي بحث جالبيه از زحمتتون ممنونم و مشتاقانه منتظر ادامه بحث هستم
آقا این بحث آموزش کرک رو ادامه بدید ، اون فایل دومی رو هم آموزش کرکش رو بنویسید .
من همه ي برنامه هايي كه تا الان داده بوديد كرك كردم.
همونطور که می دونید بازی Hawx2 کرک نشد آیا باید بگیم این بازی موفق شد کرکر ها رو شکست بده ؟!
سلام نرم افزار ollydbd موقع سرچ برای all refrenced text string این خطا رو میده unable to read memory of debugged process
ُلام خسته نباشید
داداش من خودم تا حالا چندتا نرم افزار هک کردم اما به این یکی که خوردم موندم چه باید بکنم میتونی برام کد فعالش در بیارید.
خیلی ممنونت میشم.:wink:
Travian_Hack_v8.5.0.1
خیلی ممنون از لطف شما.