سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hamoon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انی ویروس رو هم میتونید از اینترنت دانلود کنید و هم میتونید از مغازه ها تهیه کنید اگه از مغازه ها بخرید یک یوزرنیم پسورد یکساله بهتون میدن.اگه از اینترنت دانلود کنید برای اپدیت انتی ویروس یا باید یوزرنیم پسورد رو از سایت هایی که ارائه میدن تهیه کنید(که اکثر اوقات بیشتر رمز هاشون عمل نمیکنه)یا باید اپدیت افلاین انتی ویروس رو دانلود کنید که این راه آسون تره.بهترین انتی ویروس رو هم این سایت نوشته(البته من به این خبر شک دارم).اگه نظر بنده رو بخوای من میگم کسپراسکای و نود 32 بهترین هستن.اون مشکل رو هم که میگید اجازه نصب ویندوز نمیده پس مطمئن باشید اجازه نصب انتی ویروس رو هم نمیده.کامپیوتر من هم قبلا یه ویروسی گرفته بود به نام سلیتی چسبیده بود به هرچی فایل exe اتوماتیک انتی ویروس رو پاک کرد خلاصه سیستم رو بهم زد بود من هاردم رو بردم خونه یکی از دوستام اونجا هارد به هارد کردم انتی ویروسش اسکن کرد نزدیک به 1000 تا ویروس پیدا کرد.
Bookmarks