سلام و خسته نباشید
من فایل اپدیت گیرنده دیجیتال denay مدل STB942T2 رو نیاز دارم فایل گذاشته شده در این فروم قابل دانلود نیست ممنون میشوم که برای دریافت این فایل من را راهنمایی نمایید
متشکرم
Printable View
سلام و خسته نباشید
من فایل اپدیت گیرنده دیجیتال denay مدل STB942T2 رو نیاز دارم فایل گذاشته شده در این فروم قابل دانلود نیست ممنون میشوم که برای دریافت این فایل من را راهنمایی نمایید
متشکرم
سلام باید تو سایت سازنده عضو بشید و لینک را دریافت کنید . به دلیل تغییر سرور سایت سازنده امکان لینک مستقیم نیست . آدرس سایت هم قبلا گذاشتم .نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون که پاسخگو بودید
دوست گرامی ادرس سایت باز نمیشود ممنون میشوم که یکبار دیگه لطف بفرمایید و ادرس رو مجددا اینجا بگذارید
باز هم ممنونم
سلام دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بخدا کلافه شدم هرچی در سایت گشتم موضوع مورد نظرم رو پیدا نکردم و مجبورا اینجا مشکلم رو طرح میکنم امیدوارم که مرا ببخشید و خواهشا پاسخگو باشید
من با راهنمایی شما با سرچ کردن نهایتا سایت گیرنده دیجیتال دنای رو پیدا کردم اما متاسفانه بجای دانلود فایل stb942t2 فایل stb952t2 رو دانلود کردم و با همین فایل گیرنده ام رو اپدیت کردم و اپدیت هم شد اما الان که روشنش میکنم فقط صفحه تنظیمات میاد و وقتی سرچ کانال رو میزنم هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه و حتی فایل خودش رو یعنی stb942t2 رو دانلود کردم و از منوی تنظیمات به قسمت بروز رسانی نرم افزار رفتم اما متاسفانه موقع اپدیت نرم افزار اصلی خودش ارور میده و اپدیت نمیشه حتی برگشت به تنظیمات کارخانه هم زدم اما باز اپدیت خودش رو قبول نمیکنه و مشکل همچنان باقیست.
خواهش میکنم راهنماییم کنید تا این مشکل رو حل کنم از شانس بد من این گیرنده دیجیتال پیش من امانت هست و حالا که این مشکل برایش پیش امده واقعا اعصابم بهم ریخته.
بی صبرانه منتظر راهنمایی شما هستم
ممنونم
سلامنقل قول:
نباید به این شکل انجام میدادید باید ببرید شرکت سازنده تا با پروگرامر برای شما پروگرام کنند . با ریست فکتوری کاری انجام نمیشه
چون فایل غلط اپدیت شده و به طبع فایل خودش هم اپدیت نمیشه چون مطابقت نداره
سلام مدل STB961T2 نیستش
باید از سایت خودش دانلود کنید .نقل قول:
ارسالی توسط Morteza.ab64[MENTION=40734