پاسخ: انتشار درایور NVIDIA GeForce 350.12 WHQL برای بازی Grand Theft Auto V
نقل قول:
soft 98 هم سرعتش خیلی خوبه :give_rose:
مسئله سرعت نیست . طبقه بندی درایورها در سافت گذر مرتب تر هست . مسئله معرفی سایت نیست . حل مشکل دوستمون بود که حل شد . پورسانتی از هیچکدوم برای معرفی لینک مستقیم به من نمیرسه:1. (23): .
نقل قول:
مسئله سرعت نیست . طبقه بندی درایورها در سافت گذر مرتب تر هست . مسئله معرفی سایت نیست . حل مشکل دوستمون بود که حل شد . پورسانتی از هیچکدوم برای معرفی لینک مستقیم به من نمیرسه:1. (23): .
اقا امید عزیز,من جسارتی نکردم که بگم پورسانت یا معرفی بوده یا نه . . . :give_rose:
تو طبقه بندی بهتر هست ولی با یه سرچ ساده درایور مورد نظر پیدا میشه
نقل قول:
90% این مشکلات به خاطر تداخل درایورهای قبلیست . غیر از نصب نشدن مشکلاتی هم تو ویندوز و گیم ایجاد میکنه . این سایت ایرانی هم سرعت دانلودش خوبه .
خودم هم فکر می کنم به خاطر تداخل باشه. چون اولین بار بود که درایور قبلی رو پاک می کردم و ابن کار رو به صورت دستی از کنترل پنل انجام دادم که واقعاً اشتباه بود.
:11():
- - - Updated - - -
نقل قول:
آره سافت گذر واقعاً سایت خوبیه. حیف که نود 32 اونو بلاک کرده.
نقل قول:
خودم هم فکر می کنم به خاطر تداخل باشه. چون اولین بار بود که درایور قبلی رو پاک می کردم و ابن کار رو به صورت دستی از کنترل پنل انجام دادم که واقعاً اشتباه بود.
:11():
این درایور sweeper رو چندین سالی هست استفاده میکنم . روش خوبی هست برای پاکسازی درایور قبلی
AMD خودش یک برنامه عزل نصب برای درایور دارد .