پاسخ: بحث و تبادل نظر بین مشاورین
دوستان از زمانی که نوجوان 13 ساله بودم بنچ مارک های این سایت های سخت افزاری را چک میکردم سایت هایی که شاید الان دیگه توی حوزه های دیگه دارند فعالیت میکنند مثل HardwareZone یا ... .
من صحبت هر دو عزیز را تایید میکنم !
اما قبلش لازم میدونم توضیحات لازم را ارائه کنم خدمتتون.
توی مدیاهای فارسی غیر از شهر سخت افزار هیچ وب سایتی را نه تایید میکنم نه رد میکنم! چون تست هاش را در جریانش نبودم و نیستم اما در این مدیاهای فارسی غیر از دو سه تا کلاً توی هوا هستند را کاملاً قبول دارم!
خیلیاشون اصلاً لابراتوار برای تست ندارند و تست های وب سایت های خارجی را ترجمه میکنند و یکسری هم در جریان هستم که عدد سازی میکنند. ریویو هایی که نوشته میشه هم در حد یک صفحه است که آدم نمیدونه دقیقاً چی بررسی شده. البته زومیت توی تبلت و اسمارت فون خوب ریویو ( بقیه آبکیه ) مینویسه و اشخاصی مثل بابک ولیزاده هم تواناییش را از فنی کاملاً داره صرفاً استراتژی های کاریشون توی مجموعه اشون به نظرم تغییر کرده و ازشون دیگه بررسی های تخصصی ازش نمیبینیم. دوستانمون توی رایانه خبر هم نویسنده های مشترک داریم و بحثش جداست . شخصی مثل مهدی موسوی از نظر تخصصی واقعاً کارش درسته که نویسنده مشترک شهر سخت افزار و رایانه خبر هست.
اما در مورد وب سایت های خارجی ! توی سخت افزاری ها :
AnandTech
Toms'Hardware
PCPerspective
OCaholic
Bit-Tech
را من تایید میکنم، بقیه امثال TweakTown را قبول ندارم نتایجشو . دلیلش هم واضح هست سردبیر های مجموعه های مذکور آدم های درستی هستند.
توی موبایلی ها فقط و فقط به GSMArena اعتماد دارم باز هم به دلیل بالا.
این به دلیل نیست که تمامی بنچ مارک هاشون کشکه اما توش پیدا میشه.
اما بحث در مورد بنچ مارک هایی که شرکت ها ارائه میکنند ... !
یک ریال ارزش نداره ! :1. (35):
همشون متقلبند توی این زمینه ! از اینتل گرفته تا سامسونگ تا ... . هر کثافت کاری که بگید میکنند برای اینکه ما فلانیم . ایسوس، گیگابایت، EVGA، ازراک و ... همه و همه ازین حرکات شامورتی وار میزنند. :wink: