مکستور IDE
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
مکستور IDE
به نظر من تست هایی که برای سری اف1 گذاشتید مشکوک میزنه
من توی گوگل گشتم اما واسه این مدل نتایج تست خیلی کمتر از این بود اکسز تایمش 13.7
مینیمم55 ماکس116.7 میانگین 92.4 و براست 152 mb/s
درنتیجه بهترین گزینه به نظر من maxtor stm3500320as هستمن که ازش راضی هستم
میشه یک تست بگیرید + مادربرد و چیپش هم ذکر کنید :love:نقل قول:
سامسونگ های F1 رو خیلی از دوستان استفاده میکنند و مشکلی ندارند . اون هاردی رو که معرفی کردید تا حالا باهاش کار کردید ؟ چند تا از این هارد رو بستید .
اینم از هارد من
مکستور 500gig 32mb diamondmax22
motherbord:GA-P31-DS3L
البته من همین هارد رو با یه مین قدیمی با ساتا 1 تست کردم سرعت و اکسز تایم تغییر نکرد
و فقط brust rate کمتر شد (106mb/s) این عجیب نیست؟
سلام بچه ها
اينم نتايج من:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یک مکستور خسته با یک سامسونگ نو هردو 16مگ 7200 ، 250گیگ
اساتید نظر بدن ... به نظر میاد زیاد حالش خوب نباشه !!! راستی 350 گیگش رو پر کردم ...روی نتیجه تاثیر داره ؟! :1. (23): حالا نمیدونما !!! شایدم خوب باشه ... لطفا نتیجه رو اعلام کنید ببینم در چه وضعیتیه !!! :1. (26):
سلام دوستان
اینم تست هارد ما WDC 160 +SATA
شانس ما هر چی پست میدیم زود میره به اعماق :gasp::1. (38):...آوردمش بالا باز ... کسی تخصصی در این زمینه نداره که به ما بگه وضعیت در چه حاله ؟!نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فريم وير رو اپ ديت كن . آنتي ويروس و تمام برنامه هاي در حال اجرا رو ببندد.وسط تست يك شوكي بهش دست ميده
خوبه فقط دست به firmware این 7200.11 های 500 گیگ نزن. خیلی هم ازش کار نکش و بگذار راحت باشه تا قضیه مشکلاتش حل بشه.نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2x1 500gb
samsung f1 raid0
کرک نسخه 3.50 رو بزارین ممنون میشم.
محمد عزیز برو پست زیر که Destiny زحمتشو کشیدننقل قول:
کد:http://pcnetwork.ir/showpost.php?p=122755&postcount=1
اینم هارد ما با Firmware جدید SD1A
:give_rose:
این هارد الان توی بازار موجود هست من بشخصه نظرم اینه یا وسترن یا سامسونگ و سیگیت در حجم 250
اگر سرعت رو نگاه کنید خیلی چیز ها دستگیرتون میشه :give_rose:
نقل قول:
بهادر جان ... مگه تو اون سایتهای خارجی که داده بودی ننوشته بودن فیرم ور رو آپدیت نکن ؟! میترسم بدتر بشه و بهتر نشه !!! من که الان مشکلی باهاش ندارم !!! تازه نسبت به هارد قبلیم سرعت سیستم رو احساس میکنم بیشتر هم شده !!! یعنی اگه تو هارد قبلی یه خورده تیک میزد ... اینجا کاملا روانه !!! :give_rose:
دوستان اگر نسخه 3.50 کرک شده مشکلی داشت خبر بدید ( اگر بعد از چند دقیقه پیغام داد ) :give_rose:
ای ول .... به این میگن پرفورمنس ... روحم شاد شد ... دمت گرم!!!!نقل قول:
2x Seagate 500GB 7200.11 RAID 0 @ 0 GB
آرمان جان چقدر سرعت مينيمم اين هاردها پائينه . اوضاع جالبي ندارند .بايد فكر SSD باشي
آرمان خان شاید یه رفرگ با یه برنامه خوب به جز ویندوز یه خورده وضعش رو بهتر کنه!!
اون موقع داشتم یک تست کوچیک روی این هاردها می کردم تا رفتارشون رو توی حالت های مختلف ببینم، وگرنه فکر نکنم هاردی باشه که اوضاعشون از این هاردها بهتر باشه!نقل قول:
SSD هم محدودیت های زیادی فعلا داره.
یک کیلوبایت اطلاعات هم روی این هاردها نیست. وقتی اطلاعاتی نباشه که fragment بشه نیازی به defragment هم نیست!نقل قول:
------
این هم تست در حالت نرمال:
واقعا RAID 0 عاليه خيلي وقته دنبالش هستم
Maxtor 1Trabyte
WD320+SeaGate320 In Speeding HDD0 Maximus 2 Formula (Normal Speed)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تو شات دومي سرعت مينيمم خيلي پائين هست نشون ميده يكي از هاردها وضعيت خوبي ندارد يا سازگار نيستن .
بله هارد سیگیت مقداری مشکلات داره ناگهان بعضی مواقع سکته میزنه!!!
سلام ... یکی از دوستان سیگیت 750 خریده بود ... رفتم خونشون واسش یه بنچ مارک گرفتم ... اینجور که معلومه وضعیت جالبی نداره !!! نظر شما چیه ؟ به نظر شما مشکل از کجاست ... ضمن اینکه این تازه پارتیشن بندی شده و فقط یه ویندوز روش نصبه !!! :1. (27):
هارد مشکل دار سیگیت من هم مثل همین هارد چند بار سکته کرد وسط تست!!! بعضی مواقع هم وسط کار مثل اینکه از حرکت می ایسته و دوباره شروع به حرکت میکنه!!!
هارد منم همین مشکل رو داشت
وقتی تست کردم متوجه شدم بد سکتور داره (خیلی هم زیاد) مجبور شدم low level format کنم تا درست بشه
نقل قول:
چطور میشه Low Level Format کرد ؟ :1. (27):
سیگیت
320GB
16MB
فکر کنم بد نباشه ؟
من با powermax اینکارو کردم البته هارد من مکستور بود نمی دونم برای هارد سیگیت هم کار میکنه یا نهنقل قول:
ولی برنامه های دیگه هم هستند که همین کارو میکنند مثل HDD regenerator
شما بهتره که قبل از فرمت کردن ببینی بد سکتور داره یا نه ممکنه مشکل چیز دیگه ای باشه
با hd tune (توی تب error scan) یه امتحانی بکن ببین مشکل داره یا نه
هارد اکسترنال وسترن دیجیتال WD My Passport Essential 250GB
دوستاني كه هارد سيگيت سري 7200.11 دارند . حتما از اطلاعاتشون بكاپ بگيرند چون واقعا مشكل ساز هستند. اپ ديت فريم وير هم فعلا توصيه نميشه .
دوستان من هم بر این امر تاکید میکنم فکر نکنید این ها برای شما نیست و برای همسایه است ... !!!نقل قول:
اینها یکدفعه قاطی میکنن بدونه هیچ دلیلی پس اگر اطلاعاتتون براتون مهم هست ازش بک آپ بگیرید
البته سری دیاموند 21 هم دور از این مورد نیست ولی بیشترین آمار برای 7200.11 سیگیت هست
بازم میگم پشت گوش نندازید
آخرین جمله ی امضام هم بخونید حتما :wink:
:give_rose: