مین بنده هم gigabyte ep45-ud3pنقل قول:
البته نمی دونم چرا اون قسمت اولش چرا الکی اومد کشید پایین. میشه گفت چون ویندوز نصب بوده و به 6 پارتیشن تقسیم شده بوده این طوری شده؟
Printable View
مین بنده هم gigabyte ep45-ud3pنقل قول:
البته نمی دونم چرا اون قسمت اولش چرا الکی اومد کشید پایین. میشه گفت چون ویندوز نصب بوده و به 6 پارتیشن تقسیم شده بوده این طوری شده؟
نوسان خیلی زیاده . میتونی یکبار دیگه تست کنی .
نوسان زیاد بود؟!نقل قول:
راستش فقط اون اولش یکم گند زده بود ولی اگه میان گین رو بگیرید جالب کار کرده بود تازه با نقطه مینیمومی که داشت.:cool:
ولی به نظر خودم چون وبندوز نصب هستش اینطوری جواب داده
2x Samsung SpinPoint F3 500GB @ RAID0 on Intel ICH10R
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جالب تا حالا ندیده بودم وسطش از اولش سریعتر باشه.نقل قول:
این نشون میده محدودیت هایی در کارایی Storage سیستم وجود داره (مشابه اش همراه با تست های رفع محدودیت در پست های قبلی خودم در همین تاپیک موجود است) ... بزودی تست های Tweak شده رو هم قرار میدم :wink:نقل قول:
Seagate 1TB STM31000528AS
Western Digital WD5000YS-01MPB1 500Gb
به نظر میرسه اوضاع وسترن دیجیتال من بد طوری خرابه،قابل توجهتون که این هارد در حد تیم ملی داغ میکرد،دما میومد روی 60 و 57 و اینا،منم یه فن گذاشتم بغل دو تا هاردم دماش اومد پایین:whistle:
وسترن حسابی اوضاش بی ریخته ! چه بلایی سرش آوردی ؟ البته شایدم هارد درگیر بوده زمان تست !
بر خلاف هارد شما هارد من هیتاچی حسرت داغ شدن رو بر دلم گذاشت !
من کلی وقت با این هارد دانلود افلاین میکردم،پدر مادربزرگشو از تو حلقش در میاوردم،یه تیکهرو این فرکانس و اون فرکانس هارده داشته پر و خالی میشده،شاید مال این باشه حالا ی تست دیگه بدون فشار روی سیستم میکنم:lol:نقل قول: