بله هارد سیگیت مقداری مشکلات داره ناگهان بعضی مواقع سکته میزنه!!!
Printable View
بله هارد سیگیت مقداری مشکلات داره ناگهان بعضی مواقع سکته میزنه!!!
سلام ... یکی از دوستان سیگیت 750 خریده بود ... رفتم خونشون واسش یه بنچ مارک گرفتم ... اینجور که معلومه وضعیت جالبی نداره !!! نظر شما چیه ؟ به نظر شما مشکل از کجاست ... ضمن اینکه این تازه پارتیشن بندی شده و فقط یه ویندوز روش نصبه !!! :1. (27):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هارد مشکل دار سیگیت من هم مثل همین هارد چند بار سکته کرد وسط تست!!! بعضی مواقع هم وسط کار مثل اینکه از حرکت می ایسته و دوباره شروع به حرکت میکنه!!!
هارد منم همین مشکل رو داشت
وقتی تست کردم متوجه شدم بد سکتور داره (خیلی هم زیاد) مجبور شدم low level format کنم تا درست بشه
نقل قول:
چطور میشه Low Level Format کرد ؟ :1. (27):
سیگیت
320GB
16MB
فکر کنم بد نباشه ؟
من با powermax اینکارو کردم البته هارد من مکستور بود نمی دونم برای هارد سیگیت هم کار میکنه یا نهنقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولی برنامه های دیگه هم هستند که همین کارو میکنند مثل HDD regenerator
شما بهتره که قبل از فرمت کردن ببینی بد سکتور داره یا نه ممکنه مشکل چیز دیگه ای باشه
با hd tune (توی تب error scan) یه امتحانی بکن ببین مشکل داره یا نه
هارد اکسترنال وسترن دیجیتال WD My Passport Essential 250GB
دوستاني كه هارد سيگيت سري 7200.11 دارند . حتما از اطلاعاتشون بكاپ بگيرند چون واقعا مشكل ساز هستند. اپ ديت فريم وير هم فعلا توصيه نميشه .
دوستان من هم بر این امر تاکید میکنم فکر نکنید این ها برای شما نیست و برای همسایه است ... !!!نقل قول:
اینها یکدفعه قاطی میکنن بدونه هیچ دلیلی پس اگر اطلاعاتتون براتون مهم هست ازش بک آپ بگیرید
البته سری دیاموند 21 هم دور از این مورد نیست ولی بیشترین آمار برای 7200.11 سیگیت هست
بازم میگم پشت گوش نندازید
آخرین جمله ی امضام هم بخونید حتما :wink:
:give_rose: