پاسخ: تاپیک مرجع : بنچمارک سیستم با برنامه Passmark PerformanceTest
سلام و علیکم
این هم امتیاز سیستم این بنده حقیر
:love::give_rose::give_rose::give_rose:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 :تعداد فایل پیوست
اینم سیستم پسرخالم
CPU:INTEL I3 4150
vga:r7 260x
MAIN :H81 PLUS
RAM:4 GIG 1600
جالبه نمره ی گرافیکش بدون هیچگونه اورکلاکی شد 3498 در حالی که 7970 من شد 1236:1. (26):
دوستان من گرافیکمو دسته دوم خریدم.البته گارانتی هم داره..ممکنه مشکلی داشته باشه؟؟؟آیا؟؟؟تو پاچم نکرده باشن؟؟؟
نقل قول:
اینم سیستم پسرخالم
جالبه نمره ی گرافیکش بدون هیچگونه اورکلاکی شد 3498 در حالی که 7970 من شد 1236:1. (26):
دوستان من گرافیکمو دسته دوم خریدم.البته گارانتی هم داره..ممکنه مشکلی داشته باشه؟؟؟آیا؟؟؟تو پاچم نکرده باشن؟؟؟
امتیاز 3dmark کارت گرافیکت چقدر هست ؟
نقل قول:
اینم سیستم پسرخالم
دوست عزی بخواطر پردازندس نمیدونم شاید این برنامه عملکردش روپردازنده اینتل بهترباشه که یه پردازنده 2هسته ای قوی تراز 6و8هسته ای ام دی نشون میده چون من هم متحیرموندم یعنی یه رم 4گیگ وr7 260 از ماله من یا شمابیشتر سرعت داره جلل خالق
نقل قول:
امتیاز 3dmark کارت گرافیکت چقدر هست ؟
اینجا تو درسترس نیست سیستمم.صبح نتیجشو میذارم
نقل قول:
دوست عزی بخواطر پردازندس نمیدونم شاید این برنامه عملکردش روپردازنده اینتل بهترباشه که یه پردازنده 2هسته ای قوی تراز 6و8هسته ای ام دی نشون میده چون من هم متحیرموندم یعنی یه رم 4گیگ وr7 260 از ماله من یا شمابیشتر سرعت داره جلل خالق
نه آقا نمره ی پردازنده ی من شد 8256 درحالی که واسه پسر خالم به 4000 هم نرسید.
سر امتیاز گرافیک و رم نمره ی من ازش کمتر شد:1. (26):
جالبه که رم 4 گیگ باس 1600 پسر خالم از 8 گیگ باس 1600 من بیشتر شد.
مثلا رم من کورسیر هیتسینگ داره:gasp:
نقل قول:
نه آقا نمره ی پردازنده ی من شد 8256 درحالی که واسه پسر خالم به 4000 هم نرسید.
سر امتیاز گرافیک و رم نمره ی من ازش کمتر شد:1. (26):
جالبه که رم 4 گیگ باس 1600 پسر خالم از 8 گیگ باس 1600 من بیشتر شد.
مثلا رم من کورسیر هیتسینگ داره:gasp:
عزیز من ...من گفتم پردازنده ضعیفه؟ اون i3 ازپردازنده هایه 6و8هسته ای ام دی ضعیفه اگه به لینک هایه سایتایه خارجی نگاه کنی معلومه
درضمن خوب پس از هوا براش پروفمنس ریختن به جز تبلیغ پردازنده اینتل تونرم افزارچون نصفه بیشتر نمره سرعت تو پردازندس
نقل قول:
عزیز من ...من گفتم پردازنده ضعیفه؟ اون i3 ازپردازنده هایه 6و8هسته ای ام دی ضعیفه اگه به لینک هایه سایتایه خارجی نگاه کنی معلومه
درضمن خوب پس از هوا براش پروفمنس ریختن به جز تبلیغ پردازنده اینتل تونرم افزارچون نصفه بیشتر نمره سرعت تو پردازندس
منظورتونو نفهمیدم.
یعنی میگین چون پردازندش اینتل بوده پرفورمنس بهتری داده و نمره گرافیک و رمش بالاتر از من رفته؟یا میگین نمره برنامه صحیح نیست؟
نقل قول:
منظورتونو نفهمیدم.
یعنی میگین چون پردازندش اینتل بوده پرفورمنس بهتری داده و نمره گرافیک و رمش بالاتر از من رفته؟یا میگین نمره برنامه صحیح نیست؟
عزیزه من شما به رم وگرافیکش نگاه کنید اخه مگه چقدرقدرت داره یاپردازندش توتست از fx8150 هم ضعیف تره به طوری که پردازنده شماومن اونو دریبل میکنه میزاره توجیبش یا نرم افزارمیلوله یا تبلیغ پردازنده یعنی طوری طراحی شده که روپردازنده اینتل بهتر پرفرمنس بده
این برنامه حرمت وقدرت گرافیک وپردازنده ای ام دی روپایمال کرده
نقل قول:
عزیزه من شما به رم وگرافیکش نگاه کنید اخه مگه چقدرقدرت داره یاپردازندش توتست از fx8150 هم ضعیف تره به طوری که پردازنده شماومن اونو دریبل میکنه میزاره توجیبش یا نرم افزارمیلوله یا تبلیغ پردازنده یعنی طوری طراحی شده که روپردازنده اینتل بهتر پرفرمنس بده
این برنامه حرمت وقدرت گرافیک وپردازنده ای ام دی روپایمال کرده
اگه اینطور بود نمره ی پردازنده ی اینتل رو زیاد نشون میداد ولی نمره ی پردازنده ی اینتل تو این تست کم تر از نصف پردازنده ی منو شما بود فک نمیکنم به خاطر تبلیغ پردازنده باشه این نمرات.
ولی البته باشما موافقم که یجای کار میلنگه...
من حدس میزنم به مانیتور هم ربط داره نتیجه ی این تستا.
چون مانیتور پسر خالم سی ار تی هست و مال من فول اچ دی.
شاید تو رزولوشن پایین نمرات برای تست بالاتر برن
-