مین های سری ROG برای دقت در تنظیم ولتاژ ها مین رو یه بار خاموش میکنن بعد دوباره شروع به کار میکنه مشکل از پاورتون نیستنقل قول:
با این مین گرچه رستارت که میشه یک تیک مغزی میگیره خاموش میشه بعد دوباره روشن میشه که احتمال زیاد میدم پاور کم میاره
Printable View
مین های سری ROG برای دقت در تنظیم ولتاژ ها مین رو یه بار خاموش میکنن بعد دوباره شروع به کار میکنه مشکل از پاورتون نیستنقل قول:
با این مین گرچه رستارت که میشه یک تیک مغزی میگیره خاموش میشه بعد دوباره روشن میشه که احتمال زیاد میدم پاور کم میاره
معذرت می خوام دوست عزیز...نقل قول:
فقط مین های سری RoG این خاصیت رو دارن...؟؟
فکر می کنم اکثر مین ها بعد از تغییر تنظیمات بایوس واسه چند ثانیه خاموش می شن و بعد شروع به کار می کنن... برای اجرای دقیق تنظیمات و چک کردن اونها...
شاید هم p5k-e من جز سری گیمرزها بود و نمی دونستم...!!!:1. (38):
(البته شوخی بود...)
با سپاس...:11():
خیر مربوط به سری ROG نیست این امکان مربوط به چیپست هایی هست که امکان Double Boot را دارند ( مانند P35 ، P45 و ... ) :11():
مادربرد رو به قیمت 265 هزار تومان پیدا کردم نمیدونم زیاده یا کم!!!نقل قول:
بله فکر کنم رکوردهای خوبی بتونم بزنم فقط چون پاور ضعیفه میترسم به برد صدمه بزنه تا فردا که پاور 780 وات گرین و گرافیک 4870X2 و رم های اصلی سیستم از راه برسه باید منتظر بمونم:love:
تست Super PI :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
E5200 @ 4288
PiFast = 23.47 sec
رتبه دوازدهم جهانی
باتشکر
شهریار :11():
MaxPI Multicore PI Calculator
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
MaxPI Multicore PI Calculator
بهادر جان ممنون فقط اگه میشه یک توضیحی در مورد این لینکی بالا دادی هم بگذار ...نقل قول:
Phenom II X4 810 @ 3931mhz on Air
SuperPi - 13.19 sec - Olesius #14
SuperPi 32m - 13min 5sec 190ms - Olesius #7
PiFast - 24.16 sec - Olesius #7
و یک تست با اما و اگر های زیاد...!!!:whistle:
ثبتش کردم ولی خودم دوباره حذف کردم...!! نگاه کنید خودتون متوجه می شید...!!!:wink: