-
پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
A64 939 Socket Final Project : پروژه آخر اوركلاك روي سوكت 939 بنده: :1. (23):
مشخصات سيستم :
CPU : AMD Athlon 64 3000+ 939
Motherboard : Gigabyte K8NF-9
Memory : Twinmos 2*512 mb PC-3200
Timing :2.5-3-3-6
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با اين مادربورد و مشخصات فكر كنم ركورد خوبي باشه با اين وجود منتظر نظرات شما عزيزان هستم ... :1. (40):
مهدي جان لطفا شما هم دست به كار شويد چون ديگه دارم ردش ميكنم اين سيستم را :1. (38):
راستي كسي از دوستان ميدونه ركورد اوركلاكينگ رم هاي DDR دست كيه ؟ فكر كنم ركورد هاي ما از ركورد جهاني خيلي كمتر نباشه :1. (38): ( ديگه ... !!! شما به بزرگي خودتون ببخشيد ! ) :1. (26):
موفق باشيد
شهريار :love:
-
پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
اینم تست من
بدون آور هست همه چیز دیفالت خودشه
-
یک پردازنده با ضریب UNlock برای اونایی که میخوان تجربه زیبای اورکلاکینگ را داشته باشند!
با این پردازنده میتونین بدون افزایش FSB اورکلاک کنید که کمترین مزیتش ضریب یک به 1 رم با FSB هست!
الحق که قیمت بالاتر ااز یک میلیون تومان برای این پردازنده مناسبه!
اگه پول داشتم در خریدش کمترین شکی نمیکردم!
با تشکر.:11():
-
اين هم يك رم 667 كه با ورژن جديد 1.84 گرفتم فكر كنم توي اين ورژن به رم امتياز كمتري مي ده..
-
دوستان این از سیستم low-end جدید من :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فعلآ 20% فقط cpu و vga اورکلاک شده . فعلآ همین کارم رو راه میندازه . البته هیچ گونه ولتاژ اضافی اعمال نشده!
-
نقل قول:
فعلآ 20% فقط cpu و vga اورکلاک شده . فعلآ همین کارم رو راه میندازه . البته هیچ گونه ولتاژ اضافی اعمال نشده!
بابا حیفه این E2180 رو به 3GHz نرسونی!
-
نقل قول:
بابا حیفه این E2180 رو به 3GHz نرسونی!
اونو که قبول دارم ! الان max temp بین 53 تا 55 هست ( در حالت idle بین 32 تا 35 ) . البته با فن box
این cpu تا چند جا داره ؟
-
نقل قول:
اونو که قبول دارم ! الان max temp بین 53 تا 55 هست ( در حالت idle بین 32 تا 35 ) . البته با فن box
این cpu تا چند جا داره ؟
مهدي جون صبر ميكردي . دوستان نكته جالب اينكه در e2180 ها با توجه به Batch Number هاي مختلف ميزان اوركلاك پذيري كاهش پيدا ميكنه و ممكنه بيشتر از 3.1 و يا 3.3 گيگاهرتز نره ! از اين رو بايد خيلي دقت كنيد در خريد .
در مورد اوركلاكت هم خوبه (راستش چندين سالي هست كه اصلا با اينتل اوركلاك نكردم الكي نظر ندم بهتره :wink: )
فقط آقا در مورد رم :
آن سبو بشكست و آن پيمانه رفت :1. (38):
در كل :
مبارك ! :1. (40):
-
نقل قول:
مهدي جون صبر ميكردي . دوستان نكته جالب اينكه در e2180 ها با توجه به Batch Number هاي مختلف ميزان اوركلاك پذيري كاهش پيدا ميكنه و ممكنه بيشتر از 3.1 و يا 3.3 گيگاهرتز نره ! از اين رو بايد خيلي دقت كنيد در خريد .
در مورد اوركلاكت هم خوبه (راستش چندين سالي هست كه اصلا با اينتل اوركلاك نكردم الكي نظر ندم بهتره :wink: )
فقط آقا در مورد رم :
آن سبو بشكست و آن پيمانه رفت :1. (38):
در كل :
مبارك ! :1. (40):
مرسی شهریار
من که فرکانس رو نگفتم ! :1. (27): گفتم که حداکثر دمای کاملآ مطمئن برای این cpu چیه ؟؟!! چرا اینتل نمیزنه تو سایتش ! بازم ای ول AMD !
در مورد رم هم شما همون PATRIOT رو استاد کن ، یا همین کوچولو شاخ هر چی پاتریوت رو در آینده نه چندان نزدیک خواهم شکست ! :1. (38):
فعلآ دارم روی رفتار این CPU تو شرایط مختلف کار میکنم !
-
نقل قول:
مرسی شهریار
من که فرکانس رو نگفتم ! :1. (27): گفتم که حداکثر دمای کاملآ مطمئن برای این cpu چیه ؟؟!! چرا اینتل نمیزنه تو سایتش ! بازم ای ول AMD !
در مورد رم هم شما همون PATRIOT رو استاد کن ، یا همین کوچولو شاخ هر چی پاتریوت رو در آینده نه چندان نزدیک خواهم شکست ! :1. (38):
فعلآ دارم روی رفتار این CPU تو شرایط مختلف کار میکنم !
نه منظورم از رم ها DDR ها بود :1. (38):
در مورد حداكثر دما اطلاع دقيق ندارم ولي نبايد بگذاري بيشتر از 65 درجه بره .
قربانت شهريار :give_rose:
-
بدون شرح :
-
تحریک نکن منو برم یک Q6600 بگیرم ها :1. (27): یا Q9300
بدون شرح یعنی چی ؟
:merci:
-
پاسخ : تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
یه سیستم با ga-g31-s3l برای یه نفر جمع کردم (البته رما رو خودش داشت برای همین امتیازش پایینه) با اجازه خودش یه تست ازش گرفتم (البته فرصت تست پایداری نداشتم اما به نظرم با استوک پایدار نبود!) ببینین خوبه؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] validate
متاسفانه نشد که با p5k ازش تست بگیرم!
با تشکر.
-
CPU تا 3.375 اورکلاک شده (Q6600). رمها اصلا اورکلاک نشده اند ( در همون حد 800MHz 4-4-4-12 اور شده اند!)
از درایور کارت گرافیک مد شده استفاده شده برای همین امتیازش خیلی پایینه!
همین!
-
آرمان فکر کنم اگه Cpu تا 3.5 یا 3.7 بره امتیاز 1 میلیون رو برای Cpu استاد بکنی !! :1. (38):
-
-
نقل قول:
آرمان فکر کنم اگه Cpu تا 3.5 یا 3.7 بره امتیاز 1 میلیون رو برای Cpu استاد بکنی !! :1. (38):
دارم روش کار می کنم. این nForce 680i SLI اصلا بدرد نمی خوره! پدر آدم در میاد تا Stable بشه! (اگه بشه!)
-
پاسخ: پاسخ : تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
نقل قول:
یه سیستم با ga-g31-s3l برای یه نفر جمع کردم (البته رما رو خودش داشت برای همین امتیازش پایینه) با اجازه خودش یه تست ازش گرفتم (البته فرصت تست پایداری نداشتم اما به نظرم با استوک پایدار نبود!) ببینین خوبه؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] validate
متاسفانه نشد که با p5k ازش تست بگیرم!
با تشکر.
دوست عزیز میشه مدل دقیق گرافیک رو بذاری؟
-
دوست عزيز كارت دوستمون آقا مهدي موسوي اين است xfx 8600gt 256 ddr3
اين هم عكس اين كارت..
-
مادربردی که من تستش کرده بودم گرافیکش gma3100 و آنبرد هست!:whistle:
با تشکر.
-
این هم سیستم اینتل Base بنده ! بعد از سال ها به اینتل بازگشتیم :1. (38): :
ان شالله به زودی اورکلاک را هم استاد می کنیم . :1. (26):
-
مباركه داش شهريار شيريني كه نه شما دادي نه مهدي...:1. (28):
مشخصاتش چيه داش..:1. (38)::1. (40):
نقل قول:
Stream هرچی هست CPU Temp یکم بالاست!
بله موافقم...
در ضمن امتياز هارد چرا اينجوريه...خيلي كمه
-
هرچی هست CPU Temp یکم بالاست!
-
به نظر 2180 میاد !! هارد هم احتمالا مکستوره
ولی بازم امتیازش خوبه :1. (38): منم بزوردی دست به کار میشم :wink:
-
سیستمی که من (ga-31-s3l) تستش کردم با گرافیک آنبرد امتیازش بیشتر شده در قسمت گرافیک!:1. (27):
شهریار جان کارت گرافیکتون چیه؟
با تشکر.
-
نقل قول:
مباركه داش شهريار شيريني كه نه شما دادي نه مهدي...:1. (28):
مشخصاتش چيه داش..:1. (38)::1. (40):
بله موافقم...
در ضمن امتياز هارد چرا اينجوريه...خيلي كمه
دیگه سیستم Low-End شیرینی نداره جیگر که :1. (38):
رم عوض شد + مادربورد و پردازنده به شرح زیر :
CPU: E2180
Motherboard : ABIT IP35-E
Ram : Patriot PC2-6400 Bus 800 LLk
=======
هارد هم Maxtor 80GB IDE هست که در اولین فرصت دستی به سرش میکشم :1. (26):
در مورد دما بله کلا دماش خیلی پایین نیست با اینکه فن Box هم هست . اما با تغییراتی که دادم نسبت به قبل بهتر شده ...
گرافیک همون قبلی هست فقط درایور الان مشکل هست که دارم رفعش می کنم ( دانلودش می کنم :1. (38): ) .
ExByte 6500 256MB
قربانت شهریار :give_rose:
-
دوستان کم کم دارم این سیستم هم داره میاد زیر دستم . اولین تست با محوریت اورکلاک CPU :
دما و ... هم عادی هست و در طی انجام این تست و زمانی که روی 3 گیگاهرتز اورکلاک بوده سیستم نهایت روی 54 درجه رفته دما حداکثر ... :love:
چه طوره ؟ خوشحال میشم نظر بدید و راهنمایی کنید ... :give_rose:
-
امتیاز خوبیه اما خواهشا کارت گرافیکو عوض کن دوست عزیز
امتیازش مایه آبروریزیه!:whistle:
یه فکری هم به حال امتیاز رم بکن شهریار جان!:wink:
با تشکر.
-
شهريار جان عزيز خوبه عالي ولي اين ورژن چند اين برنامه است كه باهاش تست گرفتي چون ورژن 1.84 اين برنامهبه رم امتياز كمي مي دهد.....ولي در كل اوور خوبي كردي عزيز خوبه خيلي بيشتر جاداري ضريب فركانس رم رو روي 1:1 بزاري ديگه باييد روي 4000ببينيمت...:دي
-
نقل قول:
شهريار جان عزيز خوبه عالي ولي اين ورژن چند اين برنامه است كه باهاش تست گرفتي چون ورژن 1.84 اين برنامهبه رم امتياز كمي مي دهد.....ولي در كل اوور خوبي كردي عزيز خوبه خيلي بيشتر جاداري ضريب فركانس رم رو روي 1:1 بزاري ديگه باييد روي 4000ببينيمت...:دي
در مورد ورژن برنامه بله ! 1.84 هست دیروز با داش مهدی هم صحبت کردم میگفتند که این ورژن تست نگیر من گفتم نباید معمولا تفاوت کنه اما حالا برای هماهنگی با سایرین با 1.82 هم تست میگیرم ... :1. (26):
-
ایمان به همه میگه برید روی چهار :yes: ولی فکر دما و ولتاژ رو نمیکنه :1. (2): ایمان پی فکر میکنی این رو میگی
شهریار خودت رو منفجر کن سیستمت هم منفجر کن چون اینجا رقیب اصلیت منم :1. (38): و همچنین سید مهدی :yes:
موفق باشید :wink:
-
نقل قول:
ایمان به همه میگه برید روی چهار :yes: ولی فکر دما و ولتاژ رو نمیکنه :1. (2): ایمان پی فکر میکنی این رو میگی
شهریار خودت رو منفجر کن سیستمت هم منفجر کن چون اینجا رقیب اصلیت منم :1. (38): و همچنین سید مهدی :yes:
امیر جان مگه مسابقه دو میدانی هست ؟! :1. (38):
شما تست بگیرید ببینیم چی میشه ... :1. (26):
-
این هم یک رکورد از 2180 ببینم کی میتونه بگیره :wink: فعلا که 6550 رفته زیر ( برای ایمان رو میگم ) :1. (38):
فقط قبل از دین عکس اگر ناراحتی قلبی دارید قرصاتون رو بخورید ( من هیچ مسولیتی قبول نمیکنم )
-
نقل قول:
امير جان من حرفي رو روي هوا كه نمي زنم عزيز..:1. (38):
نقل قول:
Micron
این هم یک رکورد از 2180 ببینم کی میتونه بگیره :wink: فعلا که 6550 رفته زیر ( برای ایمان رو میگم ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فقط قبل از دین عکس اگر ناراحتی قلبی دارید قرصاتون رو بخورید ( من هیچ مسولیتی قبول نمیکنم )
شما به راحتي مي تونين بالا برين و اين كه ضريب مولتي شما 10 است و رم هم فشار زياد بهش نمي آد و اين كه dram رو هم روي 3:5 هم بزارين باز مشكلي نداره. ولي cpu 6550 مولتي 7 است كه وقتي اوور مي كني و به fsb 520 من رسيدم رم هم روي باييد روي 1:1 باشه كه مقدار اورش به 1040 مي رسه و ديگه بالاتر از اين رم هاي بهتري احتياج داشت چون بالاتر نمي رفت...
ولي در كل اين cpu 2180 واقعا عاليه....پرفورمنس جالبي هم داره و اين كه در ضمن حواست به امتياز رم من هم باشه اگه رسدي خبر بده 7800...:1. (38):
راستي سيد امير الان دما چطوري هاست...و اين كه بهت بگم هنوز خيلي جا داري...:lol:
:give_rose:
-
نقل قول:
امير جان من حرفي رو روي هوا كه نمي زنم عزيز..:1. (38):
شما به راحتي مي تونين بالا برين و اين كه ضريب مولتي شما 10 است و رم هم فشار زياد بهش نمي آد و اين كه dram رو هم روي 3:5 هم بزارين باز مشكلي نداره. ولي cpu 6550 مولتي 7 است كه وقتي اوور مي كني و به fsb 520 من رسيدم رم هم روي باييد روي 1:1 باشه كه مقدار اورش به 1040 مي رسه و ديگه بالاتر از اين رم هاي بهتري احتياج داشت چون بالاتر نمي رفت...
ولي در كل اين cpu 2180 واقعا عاليه....پرفورمنس جالبي هم داره و اين كه در ضمن حواست به امتياز رم من هم باشه اگه رسدي خبر بده 7800...:1. (38):
راستي سيد امير الان دما چطوري هاست...و اين كه بهت بگم هنوز خيلي جا داري...:lol:
:give_rose:
ایمان جان ولتاژ میخواد برای بالاتر رفتن برای این میگم روی هوا صحبت میکنی ضریب داره ولی باید فکر این رو هم بکنی که برای بالارفتن باید فاز اضافه کنی :yes: من توی 3.8 ولتاژ 1.68 هست و مین بالای 1.7 نداره پس میبینی که برای بالارفتن باید ولتاز بدی بعد عزیز دل برادر من نه واتر دارم و نه ... خواستنی برو یک 2180 گیر بیار ببین اصلا میتونی توی 3.8 پایدارش کنی یا نه :yes:
اگر چیز میدونی که ما نمیدونیم راهنمایی کن که چکار کنیم :wink:
یا علی :great:
-
نقل قول:
ایمان جان ولتاژ میخواد برای بالاتر رفتن برای این میگم روی هوا صحبت میکنی ضریب داره ولی باید فکر این رو هم بکنی که برای بالارفتن باید فاز اضافه کنی :yes: من توی 3.8 ولتاژ 1.68 هست و مین بالای 1.7 نداره پس میبینی که برای بالارفتن باید ولتاز بدی بعد عزیز دل برادر من نه واتر دارم و نه ... خواستنی برو یک 2180 گیر بیار ببین اصلا میتونی توی 3.8 پایدارش کنی یا نه :yes:
اگر چیز میدونی که ما نمیدونیم راهنمایی کن که چکار کنیم :wink:
یا علی :great:
بله امير جان براي بالاتر رفتن ولتاژ مي خواد درست ولي من نمي دونم چرا اين cpu ها اينقدر vt احتياج داره...
در صورتي كه c2d اين قدر نمي خواد.....
ولي من چند وقت پيش كه اوور مي كردم داش امير
با مين p5k مقدار ولتاژ cpu رو max رو نگاه مي كردم تا 1.85 داشت ولي نمي دونم چرا مهدي مي گه تا 1.7 بيشتر نداره و همين طور اين كه ديدم شما هم گفتين كه تا 1.7 بيشتر نداره مين p5k-e متعجب موندم در هر صورت عاليه كارت داداش اگه cpu 2180 گير آوردم حتما تست مي كنم عزيز...
ببينم دوستانن ديگر كسي به اب و آتيش مي زنه تا ركورد شما رو بگيره.....:lol:
در ضمن اون اووري كه توي hwbot.org ثبت كردي با pentium d 915 رو هم ديدم عالي بود دما هم همين طور كه نوشتي روي 75 بود آفرين مباركه..:1. (38)::give_rose:...
-
نقل قول:
بله امير جان براي بالاتر رفتن ولتاژ مي خواد درست ولي من نمي دونم چرا اين cpu ها اينقدر vt احتياج داره...
در صورتي كه c2d اين قدر نمي خواد.....
ولي من چند وقت پيش كه اوور مي كردم داش امير
با مين p5k مقدار ولتاژ cpu رو max رو نگاه مي كردم تا 1.85 داشت ولي نمي دونم چرا مهدي مي گه تا 1.7 بيشتر نداره و همين طور اين كه ديدم شما هم گفتين كه تا 1.7 بيشتر نداره مين p5k-e متعجب موندم در هر صورت عاليه كارت داداش اگه cpu 2180 گير آوردم حتما تست مي كنم عزيز...
ببينم دوستانن ديگر كسي به اب و آتيش مي زنه تا ركورد شما رو بگيره.....:lol:
در ضمن اون اووري كه توي hwbot.org ثبت كردي با pentium d 915 رو هم ديدم عالي بود دما هم همين طور كه نوشتي روي 75 بود آفرين مباركه..:1. (38)::give_rose:...
گفتم واتر برای من نبود برای یکی از دوستام بود ب ه اسم فرشاد اون خودش درست کرده ولی نمیدونم چرا انقدر عجیب و غریبه قیافش :1. (38): بیشتر شبیه تانکر بود تا واتر :1. (38): در کل خوب بود واترش البته گفتم که با چی اور شده :1. (26): وگرنه توی بایوس نمیشد ( الان به خاطر دلایلی نمیتونم از اون برنامه استفاده کنم و از توی بایوس اور میکنم )
در کل خیلی آقایی :love:
-
تست اور مموری :1. (38): باس رم 1200 هست با تایمینگ 5.5.5.12 هست
این تست با ورژن 1.82
این تست با ورژن 1.84
این رو هم بگم دوستان فرکانس این پردازنده یعنی 2180 بالای 400 نمی آبد مگر اینکه بتونید قفل فرکانس رو باز کنید که برای اون احتیاج به یک رم دارید که بره بالای 1250 تا بشه
بزودی نمونه هم قرار میدم :yes:
-
یه سزی تست با p35-ds3l و پردازنده 2180 گرفتم. در این تست ولتاژ پردازنده 1.6 هست.
متاسفانه این مادربرد بالاتر از این ولتاژ میره 1.8 که دیگه کار خطرناکیه!:1. (38):
با تشکر.
-
نقل قول:
یه سزی تست با p35-ds3l و پردازنده 2180 گرفتم. در این تست ولتاژ پردازنده 1.6 هست.
متاسفانه این مادربرد بالاتر از این ولتاژ میره 1.8 که دیگه کار خطرناکیه!:1. (38):
با تشکر.
عجب E2180 بازاری شده اینجا !! :1. (38): عماد کارت عالیه ! :1. (26): لنگه نداری ! :1. (1):
فقط یه چند تا سوال !
1- چرا C1E رو خاموش نمیکنی تا MP پردازنده رو 10 ثابت بمونه ! اینطوری latency هم پایین میاد .
2 - به nb یا fsb ولتاژ دادی ؟