Mahdi_Moosavi (01-05-08), Overclocker (17-06-08)
ممنونم مهدی جان!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
C1E: CPU Enhanced halt
MP: multiplier
latency: تاخیر
حالا میشه بهتر معنیه سوال مهدی عزیز رو فهمید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب:
1- بهتره که disable باشه اما من چون بیشتر در حال وبگردی هستم به نظرم اینجوری بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- به هیچکدوم ولتاژ ندادم نه به fsb و نه به پل شمالی
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Mahdi_Moosavi (01-05-08), Overclocker (17-06-08)
خب دیدیم اورکلاک این E2180 جدیدآ مد شده من هم با فن STOCK به یه جاهایی رسیدیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک عکس
این مشخصات تکمیلی :
ولتاژ پل شمال : 1.4V
ولتاژ FSB :
1.3V
ولتاژ مموری : 2.25v
موارد قابل توجه :
FSB : 1666MHZ به گمانم میشه نزدیک به 110 درصد اورکلاکینگ FSB !! دی: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Memory frequency : 1110Mhz 15 5 5 5 2.25v
باز هم سوالی بود در خدمتیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 18-06-08 انجام شده است
.
.
....
......
murizaki_2000 (15-05-08), PCminister (02-05-08), Shahryar (02-05-08), Stream (02-05-08)
|
این پست رو در جواب مهدی میزنم که ضریب رو کم کرده بود تا FSB بالا بره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک Validated
Feoris (18-09-08), I M A N (02-05-08), Mahdi_Moosavi (02-05-08), Overclocker (17-06-08), PCminister (02-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ای ول ! پسر دارم تحریک میشم یه p5k-e استاد کنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینم چه مقادیری رو تو setup تغییر دادی ؟ چه قدر ؟ ( خواهشن اگه میخوای جواب بدی کامل باشه ) .
ببینم میشه با این fsb تست pcwizard گرفت ؟!
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 02-05-08 انجام شده است
.
.
....
......
I M A N (02-05-08), PCminister (02-05-08)
کارهایی که کردم اینهاست :
فرکانس رم رو بالا بردم ، به پل ها ولتاژ دادم ، ولتاز شارژ رو گذاشتم روی یک ، VDroop رو فعال کردم ، ضریب رو کم کردم و فرکانس رو بردم بالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره توی PCWizard میشه تست گرفت یک تست بگیر
یا حق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
این هم یک رکورد نه چندان جدید از پردازنده 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تست قبل از خرید رم جدید هست ، من منتظر یکی بیاد روی این رکورد بزنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08), I M A N (14-05-08), murizaki_2000 (15-05-08)
اینم سیستم ما :
چطوره ؟
در این اور قصد رکرد نبوده !!!
http://i30.tinypic.com/v40x80.jpg
http://i30.tinypic.com/2ntwd36.jpg
ممنون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 18-06-08 انجام شده است علت: حجم زیاد عکس ها !
چرا در این تست از E2180 امتیاز کمتر گرفته ؟ چند پست بالا تر
قسمت Memory چرا اینقدر ضعیفه ؟
باید چه کار کنم تا قوی بشه این قسمتش ؟
|
امتياز بالاي يك ميليون براي سي پي يو !!!!
D J V A H I D (13-10-08), M A H R A D (17-06-08), PCminister (17-06-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- شرایط گرفتن تست هم در نتیچه گیری مهمه حسین جان مثلا رزلوشن سیستم در هنگام گرفتن تست هرچی کمتر باشه نتایج بهتر میشن یا مثلا بستن برنامه هایی مثل آنتی ویروسها و...
2- باید دید نتایج با چه ورژنی از این نرم افزار گرفته شده 1.82 یا 1.84؟
در ورژن جدید امتیاز گیری رم سختتره مثلا رمهای من که در 1.82 حدود 6200 امتیاز میگرفتن در 1.84 حدود 4200 میگیرن!
3- به نظر من اگر با 1.84 تست گرفته باشی امتیازت عالیه!
============================================
مرتضی جان به نظر من ترکوندی برادر!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
murizaki_2000 (11-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks