البته تست های شما رو دیدم بالاترین امتیاز رم رو 5600از شما بود ولی شایید اینی که می گین تستش رو اینجا نزاشتید...در هر صورت من با باس 1000به امتیاز 6640رسیدم...........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته تست های شما رو دیدم بالاترین امتیاز رم رو 5600از شما بود ولی شایید اینی که می گین تستش رو اینجا نزاشتید...در هر صورت من با باس 1000به امتیاز 6640رسیدم...........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
آره چیپ اصلی ( با بقیه فرق میکنه چیپش کاملا ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
می بینم که بحث سر کل کل اورکلاک رمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدا وکیلی می تونید با رم DDR 400 با این تایمینگ از این امتیاز ها بگیرید ؟؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات کامل RAM اینه :
Kingstone KVR 400*64C3A/512
البته چیپ هاش هاینیکس هستش .
البته این تست واسه چند وقت پیشه !! اگه کار به جاهای باریک بکشه ، تلاش مجدد خواهیم کرد .
I M A N (26-02-08)
ربطی به باس نداره عزیز بیشتر امتیاز رو به تایمینگ و چیپ میده
درضمن با نسخه جدید باید تست بگیرید همین حالا نه یک ماه قبل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه بر اساسی پهنای باند read و write ی که مموری توانایی انجام اون رو داره + Latency به رم امتیاز میده . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینایی که شما گفتی همه واسطه هستن .
ولی این یه ماه پیش رو خیلی دقیق گفتی !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی با ورژن 1.82 تست گرفتم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه جدید این نرم افزار بهمراه تغییرات آن :
-------------------------
PC Wizard 1.84
-------------------------
New support and Improvements :
Chipset : Intel 3200/3210, Intel 5400A/B, nVidia 610/620/630, nVidia 750/780/790
Processor : Intel E1400/E7200, AMD Phenom "RB-C0" steeping, VIA C7-D
Sensor : ACPI Thermal zone, FB-DIMM Memory, analog Devices ADT7490
And ... : Bugs correction, new preliminary support and Some Improvements
After installation see Release.txt and History.txt files
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Downlaod : Exe - Zip
Feoris (18-09-08), Mahdi_Moosavi (26-02-08)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آه ه ه ه ه..........بابا مهدی تودیگه کی هستی آره استاد خودمی چیکار می شه کرد....:دی
خیلی خوب جواب داده من با رم های کینگ تقلبی به 3000 رسیدم ولی جنس اصلی چیکار می کنه.......خیلی عالی بود مرسی...تایمینگ هارو نمی شه کم کرد می شه توی این فرکانس مهدی......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایمان جان این هم تست امروز من گفتم که رمم خوب امتیاز میگیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با 2 تارم کینگ 667 یک تست گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این شد نتیجه اش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این است کار ما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks