بالا بردن تایمینگ همیشه باعث پایداری نمیشه بعضی مواقع خودش میشه عامل برای ناپایداری :yes: به این مورد هم توجه کنید
موفق باشید :give_rose:
Printable View
بالا بردن تایمینگ همیشه باعث پایداری نمیشه بعضی مواقع خودش میشه عامل برای ناپایداری :yes: به این مورد هم توجه کنید
موفق باشید :give_rose:
علی جان انگار p5k داره...؟؟؟نقل قول:
نمی دونم تا چه مقدار FSB جواب می ده ولی احتمال زیاد می دم که ماژول رم هایی که رسیده دستش مشکل داره...؟؟!!
فکر می کنم این سری گلد تا ولتاژ 2.4 هم جواب بده ...؟؟!! می شه گفت تا 1100 یا 1150...
پس فرکانس 1100 با تایمینگ 5 واسه این رم ها نمی تونه بد باشه...؟؟؟
بهتزین حالت برای DRAM: FSB Ratio چیه؟نقل قول:
آف تاپبک: خرید این AXE رو توصیه میکنید؟!
بله توصیه میکنم ( تایمینگ ها در فرکانس بالا هم میتونه پایین باشه )نقل قول:
یکی از مواردی که باید بگم اینه BW هر پردازنده با بقیه فرق داره ( گمونم توی این تاپیک پردازنده آرمان یعنی 9550 از همه توی BW سرتر باشه )
برای ما که 2180 هست و BW پایین :love:
درخمورد سوالتون هم بستگی داره بخواهید رم رو اور کنید یا نه اگر نخواید و فقط بخواهید پردازنده رو اور کنید 1:1 بهترین حالت هست ( اولین فرکانس در حالت دستی ) ولی اگر بخواهید اور کنید مقیاس ها متفاوت هست و باید ببینید رم شما تا چقدر میتونه اورکلاک بشه :great:
موفق باشید ( امیر ) :give_rose:
نگرفتی چی گفتم من میگم فکر نکنید اگر رمتون 533 هست میتونید تا 1200 با تایمینگ 6 اورش کنید ( شدنش میشه ولی نه به این سادگی ها )نقل قول:
تایمینگ 5 بد نیست خوبه تایمینگ 6 افتضاحه :1. (38):
:give_rose:
چرا افتضاحه ؟ از چه نظر ؟نقل قول:
امیر جان منظور تورو گرفتم...نقل قول:
من منظورم علی بود که می خواست تایمینگ رم رو بیاره پایین... گفتم که می تونه اور کنه تا جبران شه...:great:
در مورد 533 هم حق داری شاید برسه بالای 1000با افزایش تایمینگ ولی اگه از ظرفیتش خارج باشه تو تست ها می بینی که کارایی کمتری به نسبت فرکانسی که داره کار می کنه می ده...
یعنی تا یه میزان معینی با افزایش فرکانس (البته بدون افزایش CL) افزایش کارایی داریم ولی بعد از یه پیک سیر نزولی می شه... با افزایش تایمینگ اوضاع بدتر هم می شه... و صرفا فرکانس اسمی خواهیم داشت از کارایی هم خبری نخواهد بود...
درشرایطی که رم 800 با تایمینگ 4 باشه و تو بهش تایمینگ 6 بدی ( فقط DDR2 )نقل قول:
اینم بگم این قضیه مربوط به همه ی رم ها نمیشه :give_rose:
موفق باشی :yes:
طبق استاندارد JEDEC ، مموری PC2-6400 با ولتاژ مرجع 1.8+-0.1V باید با تایمینگ 5-5-5-18 بایاس بشه . هر پروفایل SPD به غیر از این ، در حیطه این استاندارد نیست ( برای مثال EPP ) .نقل قول:
ضمنا اگر فرکانس DATA RATE مموری تو CL6 بالا باشه ( برای مثال 1066MHZ به بالا ) ، تاثیر محسوسی تو Performance نهایی نخواهد داشت .
منظورت از این لحاظ بود ؟
دقیقا ( بالای اسم خودت رو نگاه کن بالای اسم من هم نگاه کن :1. (38): من کاربر نرم افزارم نه سخت افزار برای همین زیر مهدکودک صحبت میکنم :1. (38): )نقل قول:
موفق و سلامت باشی :1. (40):