بهنام شاخ نشو . تو دومگاپیکسل هم کم اوردید. 3 تقریبا مساوی بودن. درکل هیچ شرکتی همیشه جلو نیست.نقل قول:
همچین چیزی از سونی بعید بود
به نظر من رقیب جدی این دوتا سامسونگه. برو b600 رو ببین که نوکیا و سونی به گرد پاشم نمیرسند
Printable View
بهنام شاخ نشو . تو دومگاپیکسل هم کم اوردید. 3 تقریبا مساوی بودن. درکل هیچ شرکتی همیشه جلو نیست.نقل قول:
همچین چیزی از سونی بعید بود
به نظر من رقیب جدی این دوتا سامسونگه. برو b600 رو ببین که نوکیا و سونی به گرد پاشم نمیرسند
مگه من مدیر عامل نوکیام که شاخ شم!!:1. (35):نقل قول:
سونی همیشه می زاره نوکیا گوشیشو بزنه,بعد می یاد نقص هاشو برطرف می کنه و رو نوکیا رو کم می کنه...معمولآ که این طوریه...نمونش هم K850 , و همین W960 !
در ضمت همیشه اینطور نیست. کا750 رو قبل ان90 زد اما نوکیا بازم نتونست کاری بکنه و تو ان90 زد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ایول بالاخره اون چیزی رو که میخواستم معرفی کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
گوشی بعدی من W960 خواهد بود
حالا ببینین کی گفتم
واقعا عالیه
از همه بابت به نظر من چیزی کم نداره این گوشی فقط باید بیاد تستش كنیم
ظاهرش بسیار جالبه
8 گیگ حافظه که خیلی هم زیاده
مدیا پلیر لمسی (ابتكار جدید از سونی)
و باز هم امیدوارم صدای این گوشی عالی باشه
همچنان منتظر خریدنش هستم
بچه ها این گوشی خیلی عالی و قشنگه
به نظرتون وقتی بیاد چقدر قیمتش میشه ؟؟
کمتر از 700 , 800 نخواهد بود!!!!
ممکنه توی روزهای اولیه ورود به بازار تا 900 تومن هم باشه
چون واقعا خداست
اما قیمت اصلیش فکر نکنم بیشتر از 700 تومن باشه
ایول اینم گوشی بعدی من .
منم با پویا موافقم .
واقعا گوشی خوبیه.
چقدر خشگله منم میخوام.
:1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):
بابا ايول ايول به اين ميگن گوشي هيچ چيزي بنظرم كم نداره بايد صداشو ببينيم چي هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خيلي عاليه اگه زير 400 بود ميخرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]