از نظر تكنولوژي هم كم نداره. باريكترين گوشيها بالاترين دوربين (بي600 ) بهترين كيفيت مكالمه . بهترين اسمارت فون (اي300) و... البته سوني و نوكيا بهتر هستند اما اونجوريها هم عقب نيست سامسونگ. حد اقل از موتورولا
Printable View
از نظر تكنولوژي هم كم نداره. باريكترين گوشيها بالاترين دوربين (بي600 ) بهترين كيفيت مكالمه . بهترين اسمارت فون (اي300) و... البته سوني و نوكيا بهتر هستند اما اونجوريها هم عقب نيست سامسونگ. حد اقل از موتورولا
بهنام جان اینا هم چند تا عكس گرفته شده با سامسونگ دی 900
سعید جان شما هم اینارو ببین و انصافا مقایسه كن با N73 و K800 از لحاظ عکس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مهدي جان منكه همون اول گفتم كمي ضعيفتر. من كيفيت گوشي را نسبت به قيمت ميسنجم معمولا. شايد شما فقط عامل كيفيت در نظر داري. بعدشم نازكيش رو نگاه. ادم عشق ميكنه
آخه این دوستمون EhsanHF هم که میگه کیفیت پخش صدای اسپیکرش هم که ضعیفه
ديگه تصميم با بهنام هست. من كاري ندارم. اما من بودم با توجه به قيمت ميخريدم. اقا احسان هم لابد با و550 مقايشه كرده . خوب اونها هم ضعفهايي دارند باسه خودشون. رم گرون قيمت كا800.وزن و كلفتي بيشتر.
ان 73 هم هنگ در بعضي مواقع و كندي سو قيمت بالاتر
160 70 تومان اختلاف با ان73 كم نيست
فروشش بله. ولی از نظر تکنولوژی از همه بالاتره همنطوری که دیدید گوشی هایی با دوربین 12 مگاپیکسل ، 10 مگاپیکسل و ... . در ضمن سامسونگ دوربین ها ،حافظه ها و هارد ها و صفحه نمایش ها و حتی پردازنده هاش رو هم خودش می سازه. در حالیکه نوکیا حتی دوربیناش رو هم تکی نمی تونه بسازه.نقل قول:
پردازنده كه سامسونگ تركونده. حتي از اينتل هم چلو زده تو پزدازنده هاي پاكت پيسي. حافظه هم كه 64 گيگ زده كارت حافظه و دهن همه وا مونده
با این بحث زیاد موافق نیستم به این دلیل كه وقتی با هم ردیفاش مقایسه میشه از نظر كیفیت نمیتونه رقابت كنهنقل قول:
اتفاقا من عكسهایی كه با این دوربین گرفته شده تو پستهای بالاتر گذاشتم كه اگه با 3مگاپیكسلیها مقایسه كنیش بهتر متوجه میشی:1. (26):
در كل من با كیفیت تكنولوژی سامسونگ تو گوشی زیاد موافق نیستم:1. (3):
با این بحث كاملا موافقم :1. (11):نقل قول:
در ضمن سامسونگ دوربین ها ،حافظه ها و هارد ها و صفحه نمایش ها و حتی پردازنده هاش رو هم خودش می سازه. در حالیکه نوکیا حتی دوربیناش رو هم تکی نمی تونه بسازه.
سامسونگ در زمینه حافظه ها - هاردها - صفحات نمایش بسیار عالی كار كرده و نمیشه منكر شد البته تو دوربین هم فكر نمیكنم زیاد موفق باشه تا سونی و كانن و ... هستن:1. (23):
ممنون كه تو این بحث شركت كردی دوست عزیز:1. (23):
سعید جان پردازنده ؟نقل قول:
من كه تا حالا چیزی نشنیدم
اگه اطلاعات كاملتری داشتی حتما بزار تا استفاده كنیم:1. (3):
بازم من اومدم !
اول از همه بگم که کیفیت تصویرش فوق العاده اس . ترکونده !
بعدشم حتما میدونید که Sony Ericsson توی ایران نمایندگی نداره و به صورت قاچاقی وارد میشن !؟ تازه من چیزهایی شنیدم که نظرم نسبت که سونی اریکسون کاملا عوض شد . فقط موندم که بگم یا نه !
کیفیت صداش هم در برابر گوشی خودم X670 گفتم که ضعیفه . وگرنه در برابر مدل های دیگه شاید قویتر هم باشه !