-
پاسخ: راهنمایی فوری برای خرید گوشی پرچمدار!!!
نقل قول:
اقا مرصاد به نظر من کارت حافظه رو میتونی از بهترین برندهای بازار مثل silicon power adata برداری با کلاس 10 که اگه پول زیادی هم بابتش بدی میدونی کلی حافظه برای ذخیره فیلم های فول اچ دی و بازیهای اچ دی داری و هیچ وقت احساس کمبود حافظه نمیکنی؟! ولی جی 2 همیشه مشکل کمبود حافظه داری!!!!
تا اونجایی که من اطلاع دارم معمولا این جور دیتا ها رو رو هارد اکسترنال ذخیره میکنن نه روی مموری کارت
در ضمن همه موبایل ها قابلیت OTG رو دارن که میشه حتی هارد اکسترنال رو هم بهش وصل کرد
-
عزیز شما باید فیلم ها رو روی هارد اکسترنال ذخیره کنید
به فرض شما یه گوشی با 64 گیگ حافظه داخلی و 64 گیگ میکرو SD خریدید چندتا فیلم فول اچ دی توش جا میشه؟ نهایتاً 70 تا 80 فیلم بریزید روگوشی
حافظه داخلی گوشی بیشتر برای برنامه ها و بازی هاست
شما با 128 گیگ احساس کمبود نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من الان یه هارد 2 ترا دارم پر از فیلم و سریال هستش و فقط 100 گیگ خالی داره که اونم به زودی پر میشه
الان فلش و هارد هایی هستن که مستقیم می تونید به گوشی وصل کنید نیازی به کابل OTG هم نیست
-
دوستان عزیز منظور من از فیلم فیلم سینمایی نیست بلکه منظورم موقع مسافرت خیال ادم از بابت گرفتن فیلم و عکس راحت است و مورد دیگه اینه که من به شخصه گیمهای با کیفیت رو دوست دارم و دوست دارم تو گوشیم پر از بازی باشه!!!!
-
پاسخ: راهنمایی برای خرید گوشی پرچمدار
بله دقیقا طبق گفته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه سری از فلش ها و هارد ها هستن که اصلا نیازی به OTG هم نیست برای اتصال به موبایل
-
نقل قول:
اقا ایمان صحبت های اقای مهدی تا چه حد صحت داره؟!اخه من گوشی میخوام که حتما اینفرارد داشته باشه!!!
رضا جان درباره لاک منطقه ای بنده خبری ندارم و دوستانی که مدل G900F رو دارند تا حالا مشکلاتی که شما گفتین رو نداشتند,
بنده منتظر خبر یکی از دوستان دیگرم که فروشنده اند ببینم ایشون این مشکل رو ندیدند در زمان آپدیت و ...
شما اگه اینفرارد پورت برات مهمه که این امکان در نسخه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این گوشی هم وجود داره و همین طور ارزان تر است.
نسخه 32 گیگ این گوشی هم وجود داره .:11():
-
اقا ایمان اخه نسخه اکتا 4g نیست!!!
ضمنا جواب سوالتون رو از فروشندگان بهم برسانید متشکر میشم!!!:1. (23):
-
خوب دوست من 4G قربونش برم که هنوز ایران تا بیاد باید گوشی رو بندازیش توی سطل آشغال :lol:
ولی خوب این رو بگم که از باند احتمالی که برای 4جی ایران قرار هست ارائه بشه خبر دارید شما؟
من نمی دونم که روی چه فرکانسی قراره ارائه بشه .
این صفحه رو هم ببین که هنوز 4G مشخص نشده . یا من نمی دونم .
| برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] |
LTE 800 / 850 / 900 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600 - SM-G900F |
|
LTE 700 / 850 / 1700 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600 - SM-G900A |
|
LTE 700 / 850 / 1700 / 1900 / 2100 / 2600 - SM-G900M |
|
LTE 700/850/900/1700/1800/1900/2100/2600 - SM-G900T |
|
|
در مورد خرید G900F باید بگم که باید فروشنده معتبر باشه . :wink:
-
هر وقت از دوست فروشنده خودتون در مورد نسخه کوالکم سوال کردید جواب رو به من بدهید!!!
-
رضا جان بنده اگر حرفی می زنم با دلیل و مدرک می زنم و دروغ که ندارم به شما بگم
هدف ما اینجا راهنمایی و کمک هستش و قصد کلاه گذاشتن سر شما رو نداریم
فهمیدن این موضوع هم کار سختی نیست شما تو گوگل سرچ کن Samsung region lock یا samsung galaxy s5 region lock
شما قراره هزینه زیادی بایت گوشی بدید و به نظرم ارزش ریسک کردن نداره بازم تصمیم گیرنده شمایی
اینهایی هم که من می گم فقط به خاطر اینه که پولتون هدر نره. شما فروم های خارجی رو بگردید از این مورد کم نیست که گوشیشون لاک شده حالا خود دانید
این هم دو منبع معتبر که به این مورد اشاره کردن و صدها سایت دیگه که اگه بگردید می بینیدشون
عکس های زیر از جعبه مدل اسنپدراگون هستش که برچسب به این بزرگی سامسونگ زده روش و گفته بیشتر از 5 دقیقه نمی تونید از اپراتوری به جز اپراتورهای اروپا استفاده کنید
در ضمن اگه 4G خیلی براتون مهمه به سراغ برندهای دیگه برید
به هرحال امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشید.
-
اقا مهدی من فرمایش شما رو قبول دارم ولی من این جور که تحقیق کردم فهمیدیم مدلهای سفارش خاورمیانه یا به اصطلاح رام خاورمیانه مشکل لاک ندارند ولی خوب گارانتی هم ندارند!!! ضمنا اقا ایمان میفرمایند که همچین مشکلی اصلا نیست!! من کلا گیج شدم!!!
-
نقل قول:
اقا مهدی من فرمایش شما رو قبول دارم ولی من این جور که تحقیق کردم فهمیدیم مدلهای سفارش خاورمیانه یا به اصطلاح رام خاورمیانه مشکل لاک ندارند ولی خوب گارانتی هم ندارند!!! ضمنا اقا ایمان میفرمایند که همچین مشکلی اصلا نیست!! من کلا گیج شدم!!!
حالا ما توصیه های لازم رو کردیم اگه قصد خرید دارید باید حواستون جمع باشه یه وقت خدایی نکرده دردسر نشه براتون
من در این مورد تحقیق کردم و فهمیدم یه سری از اس 5 های چهار هسته ای هستن که برای منطقه خاورمیانه عرضه میشن
البته این مدلا رامشون امارات و عربستان و اینا هستش و رام ایران ندارن اما زبان فارسی تو گوشی هست
دقت کنید که این مدلا همون برچسب بزرگایی که تو پست 49 گذاشتم رو دارن با این تفاوت که برچسب به زبون عربی هستش
اگر قصد خرید دارید به این برچسب حتماً توجه کنید
البته در اکثر موارد فروشنده ها این برچسب رو می کنن به همین دلیل از جای معتبر بگیرید
-
یه سوالی از خدمتون داشتم و اون اینه که اگه یه گوشی اس 5 لاک بشه میشه اونو انلاک کرد یا نه؟!منظورم اینکه باید گوشی لاک شده رو بندازیم تو سطل اشغال!!!!!!!!
-
من نگفتم به هیچ وجه این مشکل وجود نداره رضا جان
دوست بنده هم که فروشنده هستند این موضوع رو گفتن که دوباره براتون میگذارمش
نقل قول:
بله آنلاک فکتوری هست
نه خیالتون راحت
کلا خیالتون راحت آنلاک فکتوری پک عربی میدم خدمتتون که هیچ وقتی لاک نشه
:give_rose:
-
نقل قول:
یه سوالی از خدمتون داشتم و اون اینه که اگه یه گوشی اس 5 لاک بشه میشه اونو انلاک کرد یا نه؟!منظورم اینکه باید گوشی لاک شده رو بندازیم تو سطل اشغال!!!!!!!!
در این مورد اطلاعی ندارم هر اطلاعاتی هم که در این زمینه داشتم گفتم شما باید از اونهایی که این گوشی رو داشتن بپرسید موفق باشید
-
نقل قول:
من نگفتم به هیچ وجه این مشکل وجود نداره رضا جان
دوست بنده هم که فروشنده هستند این موضوع رو گفتن که دوباره براتون میگذارمش
:give_rose:
دقیقاً من هم به همین نتیجه رسیدم امیدوارم به جواب سوال هاتون رسیده باشید
-
نظر شما راجع به گوشی جی 3 چطور هست؟! 4g داره؟! چون با این تفاصیل از گوشی اس 5 ترسیدم!!!
-
نقل قول:
نظر شما راجع به گوشی جی 3 چطور هست؟! 4g داره؟! چون با این تفاصیل از گوشی اس 5 ترسیدم!!!
جی 2 رو پیشناهاد میکنم
-
اخه اقا مرصاد من قبلا عرض کردم که جی 2 مشکل کارت حافظه داره!! چرا جی 3 رو تایید نمیکنید؟!!
-
نقل قول:
اخه اقا مرصاد من قبلا عرض کردم که جی 2 مشکل کارت حافظه داره!! چرا جی 3 رو تایید نمیکنید؟!!
بخاطر صفحش
خیلی باطری میخوره
-
پس شما چه گوشی پیشنهاد میدین هم 4g باشه و هم کارت حافظه بخوره و هم اینفرارد داشته باشه!!!
-
نقل قول:
پس شما چه گوشی پیشنهاد میدین هم 4g باشه و هم کارت حافظه بخوره و هم اینفرارد داشته باشه!!!
Sansung Note 3 یا Samsung Note 4
-
راستی به نظرم HTC One E8 هم گزینه ی خوبیه داداش
پ.ن: مث این که IR blaster نداره.
-
اخه دوستان نوت 3 هم با پردازنده اگزینوس تو این ایران به فروش میرسه و نسخه کوالکمش مشکل لاک داره!!!
-
نقل قول:
اخه دوستان نوت 3 هم با پردازنده اگزینوس تو این ایران به فروش میرسه و نسخه کوالکمش مشکل لاک داره!!!
تاپیک شد هفت صفحه!!!
فکنم باید تاپیک رو مهم کنیم:lol:
اقا من نشینم 7 صفحه بخونم
نوع کاربری
بودجه
و چیزهایی که مدنظرتون هست رو بگید تا نظرم رو بگم
----
شرمنده
-
دوستان مد نظر من این امکانات هست
1 گوشی باید دارای اینفرارد باشد
2 گوشی باید 4g باشد
3 گوشی از دوربین خوب برخوردار باشد
4 قیمت حداکثر تا 1700000 باشه
-
کارت حافظه رو نگفتیا!
البته به نظر من هم با وجود otg و wireless storage دیگه بیش تر از 32 گیگ خیلی نیاز نمی شه.
-
نقل قول:
دوستان مد نظر من این امکانات هست
1 گوشی باید دارای اینفرارد باشد
2 گوشی باید 4g باشد
3 گوشی از دوربین خوب برخوردار باشد
4 قیمت حداکثر تا 1700000 باشه
همچین چیزی نداریم! (جی2 و جی3 هستن که جی 3 پیشنهاد نمی شه و با جی2 هم که شما کنار نمیای!)
البته شما که این قدر اصرار داری xiaomi mi4 هست که اونم حافظه نمی خوره ولی حافظه اینترنال 64 گیگ داره. گوشی های خوبی داره ولی به هر حال اونم به طور رسمی وارد ایران نمی شه. یه مشکل دیگه اش هم اینه که نه mhl می خوره نه slimport. قیمتش هم حدود یک و نیم در میاد.
-
چرا دوستان این انجمن با گوشی جی 3 کنار نمیان که خیلی گوشی پرفروشی بوده و الان هم اپدیت اندروید 5 هم براش اومده که میگن کارایی اون بیشتر شده!!! اگه از لحاظ شما مصرف باتری هست تفاوت شارژ این گوش با اس 5 چقدر هست؟!
-
یه همچیز مدلی من ندیدم!!!
تنها چیزی که میتونم بهت معرفی کنم
Nokia Lumia 1520
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_1520-5760.php
هست که اینفرارد نداره
(از اینفرارد فقط برای ریموت کردن تلویزیون میشه استفاده کرد که اونم ویژگی خیلی سطح بالایی نیست
-
در مورد مصرف گوشی چیزی نگفتید!!
-
نقل قول:
در مورد مصرف گوشی چیزی نگفتید!!
اگه منظورتون باطری هست ,نه مشکلی نداره ,بهینه مصرف میکنه هم ویندوزه هم اینکه نوکیا تو باطری خیلی خوب عمل کرده
البته این هم هست نمیدونم چطوره باید در موردش باید تحقیق کنیدHTC Butterfly 2
-
نه منظورم بین اس 5 و جی 3 چقدر مصرف باتری اس 5 کمتر از جی 3 هست!!!
-
نقل قول:
نه منظورم بین اس 5 و جی 3 چقدر مصرف باتری اس 5 کمتر از جی 3 هست!!!
این سوالتون خیلی نا بجا بود
به خیلی عوامل بستگی داره
با این حال فک میکنم g3 تقریبا 60 تا 70 درصد s5 باطری نگه داره
************************************************** **
یه چیزی بهت بگم دادا
من از زمانی که 7610 نوکیا اومد تو نخ موبایل بودم تا الان
با هزار جور موبایل کار کردم از جاوا بگیر تا گوشی های ورتو
خودت رو الکی خسته نکن ,یه ایفون بگیر خودت رو خلاص کن 5s هم دیگه افتاده تو افته قیمت
این امکانات مموری کارت و اینفرارد و کنترل تلویزیون و ضربان قلب و دست و پا و صفحه کوآد اِچ دی هم همش تبلیغات
-
ولی این اچ تی سی باترفلای 2 همه امکانات درخواستی منو داره ولی حیف که پرچمدار شرکتش نیست!! چون گوشی های پرچمدار اپدیت بهتر و سریعتری دارند!!! راستی با این گوشی کار کردید؟! میتونید برام تحقیق کنید چطور گوشی هست؟!!
-
نقل قول:
ولی این اچ تی سی باترفلای 2 همه امکانات درخواستی منو داره ولی حیف که پرچمدار شرکتش نیست!! چون گوشی های پرچمدار اپدیت بهتر و سریعتری دارند!!! راستی با این گوشی کار کردید؟! میتونید برام تحقیق کنید چطور گوشی هست؟!!
پرچمدار نیست؟!؟!؟!؟!
میدونین چه گوشی رده بالایی هست؟؟؟؟
تو ایران نیست
ولی دوستم از ترکیه گرفته بودHTC Butterfly رو نه نسخه 2ش رو
محشره ,الانم اپدیت 4.4 براش هست
-
در مورد جی3 قبلش هم گفتم علاوه بر مشکل باتری، کارایی سخت افزارش هم میاد پایین. با وجود این که سخت افزاری مشابه one m8 و z2 و s5 توی تست ها از این ها که عقب می مونه هیچ، توی خیلی از تست ها از جی2 هم ضعیف تره.
یا بی خیال ریموت بشو یا بی خیال مموری. وگر نه هیچ گوشی ایده آلی پیدا نمی کنی. از ما گفتن بود.
-
نقل قول:
در مورد جی3 قبلش هم گفتم علاوه بر مشکل باتری، کارایی سخت افزارش هم میاد پایین. با وجود این که سخت افزاری مشابه one m8 و z2 و s5 توی تست ها از این ها که عقب می مونه هیچ، توی خیلی از تست ها از جی2 هم ضعیف تره.
یا بی خیال ریموت بشو یا بی خیال مموری. وگر نه هیچ گوشی ایده آلی پیدا نمی کنی. از ما گفتن بود.
دقیقا من هم موافق با نظر شما هستم
اول از همه ایفون
یا htc m8 یا E8 یا note یا lumia یا در اخر flex
-
دوستان چرا نسخه 2 سیمکارت کوالکم گوشی اس 5 قیمیت مشابه با نسخه اکتا کور داره؟!!! ضمنا این مدل خوب هست؟!منظورم اینه براش اپدیت جدیدمیاد؟!این گوشی لاک شده هست یا نه؟!
-
نقل قول:
دوستان چرا نسخه 2 سیمکارت کوالکم گوشی اس 5 قیمیت مشابه با نسخه اکتا کور داره؟!!! ضمنا این مدل خوب هست؟!منظورم اینه براش اپدیت جدیدمیاد؟!این گوشی لاک شده هست یا نه؟!
از دوستان فعال در این تاپیک تقاضا میکنم به این سوال دوست گرامیمون به عنوان آخرین سوال این تاپیک پاسخ بدن.
چون بعد از این تاپیک قفل میشه.
@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دوست گرامی، تمام راهنماییهای لازم و مشاورههای ضروری برای شما فراهم شد و سوالات شما پاسخ داده شد.
بعد از این مشکل شماست که خودتون رو راضی کنید که انتخاب نهایی رو بین گزینههاتون انجام بدید.
سپاس :1. (23)::11():
-
اقا مهرداد من فقط جواب سوال اخرم رو در رابطه با گوشی اس 5 دو سیمکارت بگیرم باشه دیگه به این بحث ادامه نمیدم!!!