جوابتو دادم اون تاپیک. فعلا نمیتونی
Printable View
جوابتو دادم اون تاپیک. فعلا نمیتونی
یکی از دوستان )centralpc) میخاستند گوشی بگیرند تو رنج 200.
در مورد ال7 گوشی بدی نیست اما تمام موتورولاها معایب مشترکی مثل کیفیت کمتر دوربین در برابر رقبا و سرعت کمتر و ضعف در اجرای برنامه های جاوا دارند اما همشون صفحه عالی و زیبایی دارند. v3i رو نگیر به نظر من که قدیمیه و ضعیف. v3X گزینه بدی نیست نسبتا . اما گزینه دیگر هم میتونه Samsung D900 باشه با قیمت 250 تومان و دوربین فوق العاده و امکانات خوب و صفحه عالی و عیبشم کمبود تم و ضعف در جاوا هست. w810 سونی گزینه دیگری هست با 240 تومان که کامله اونهم . w700 هم 190 تومانه که خیلی میارزه تو اون رنج زیر 200
دوستان سلام
میخوام یک گوشی تا حدود 300 تومان بخرم دوستان میشه کمی راهنمایم کنید
چه امکاناتی تو گوشی مورد نیازتون هست؟نقل قول:
دوربین خوب،پخش موزیک قوی،تاشو یا کشویی یا ساده بودن،سیستم عامل داشته باشه یا نه و ....؟
کیفیت صداش و دوربینش خوب باشهنقل قول:
ساده یا کشویی یا تاشو فرقی نداره
رو هم رفته از نظر کیفی خوب باشه زیاد کمیت واسم مهم نیست
منظور از دوربین خوب با چه رزولیشینی میخوای؟ تو رده 2 مگاپیکسلی P990 ّهترین کیفیت عکس رو داره با قیمت 280 تومن ،صفحه تاچ اسکرین و بزرگ و کیبورد کامل و سیمبین UIQ3 از مزایاشه در مقابل معایبی هم داره مثلا" تعداد برنامه برای این سیستم عامل خیلی کمه و کیفیت پخش آهنگ تو هدفون عالی نیست و میشه گفت خوبهنقل قول:
تو رده 3.2 مگاپیکسلیP1,K800,K810,N73 انتخابای خوبی هستن ولی قیمت P1 فعلا" خیلی بالاست و صذفه خرید نداره K800,810 هم دوربین بسیار با کیفیتی دارند ولی عدم وجود سیستم عامل سیمبین و پخش آهنگ ضعیف معایب همده این گوشی هاست
بهترین گوشی که میتونی با این قیمت داشته باشی N73 me میتونه باشه که با دوربین قوی و کیفیت پخش آهنگ عالی و کارت مموری 1 گیگ و سیستم عامل سیمبین 9.1 احتیاجات تو رو تا مدت زیادی به خوبی میتونه برطرف کنه
البته برای خرید مدل ME باید 60-70 به بودجه ات اضافه کنی که مطمئنا" ارزشش رو خواهد داشت در غیر اینصورت میتونی مدل معمولی N73 با قیمت تقریبی 350 رو بگیری
اگر از لحاظ بودجه مشکل داشته باشی باید بری سراغ مدلهای پایینتر که 5700 به شدت پیشنهاد میشه با قیمت 260 که البته کیفیت دوربین جالبی نداره
مرسی از راهنمایی شمانقل قول:
نظرتون ئر مورد w850 چی است ؟ اینم تو همین رنج هستش
آخرین قیمتی که از 850 دارم 330 تومنه که اگه فقط دنبال موسیقی باشی ارزش داره چون دوربینش 2 مگاپیکسله ولی در رده قوی ها نیست(با عدم وجود اتوفوکوس) سیستم عامل جاوا و کمبود برنامه بعد مدتی میتونه یکنواخت بشهنقل قول:
ولی در عوض کیفیت پخش آهنگ خوبی هم از اسپیکر و هم از هدفون داره
سلام خدمت اساتید بخش موبایل . یه سوال داشتم و میخواستم همه بدون تعصب نسبت به گوشی خاصی جواب بدند !!!
من برای یکی از رفقا میخوام گوشی بگیرم تا حد 150000 هزار تومان ( البته دست دوم ) به نظر شما چه گوشی رو بگیریم.
بعضی به من سونی اریکسون رو پیشنهاد میکنند مثل W700 یا W800 که دست دو شو میشه با همین قیمت ها خرید .
بعضی ها سامسونگ D900 رو پیشنهاد میکنند که الان یه تمیزش رو 120000 هزار تومان سراغ دارم و بعضی ها هم نوکیا رو . . .
برای این دوست ما بیشتر کیفیت صدا و بلندی آن اهمیت داره و انیکه گوشی رم خور باشه . و زیاد به دوربین و موارد دیگه توجهی
نداره . بیشتر هم از گوشی های کشویی شبیه D500 یا W850 خوشش میاد . ( حالا اگر هم نشد خیالی نیست ) به نظر شما به
سمت کدوم از این نوع گوشی ها بره بازم ذکر کنم میخواد دست دوم برداره چون پولش نمیرسه بیشتر بزاره . میخواستم بنده رو تا
حد امکان راهنمایی کنید.
با تشکر Security
رفقا کسی جواب ما رو نمیده !!! ؟ !!!