اینم گوشی خوبیه ... ولی به 150 نمیرسه ... در ضمن امکاناتش از k770 خیلی پایینتره !!! :yes:نقل قول:
Printable View
اینم گوشی خوبیه ... ولی به 150 نمیرسه ... در ضمن امکاناتش از k770 خیلی پایینتره !!! :yes:نقل قول:
سلام ما هم اومدیم!
چون واسه مادرتون میخواید گوشی که شما انتخاب می کنید باید ظرافت بالایی داشته باشه و قطرش هم کم باشه!نقل قول:
یک گوشی تا سقف 150 هزار تومان ( پایین تر ، بهتر ! ) برای مادرم می خوام که کار خاصی هم باهاش نداره . اگه پیشنهاداتتون را بگید ممنون میشم . :give_rose:
با توجه به این موارد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]که الان هم قیمتش حدود 155 هزار تومن میشه میتونه انتخاب خوبی باشه. (واقعا افت قیمت خوبی داشته! + ضخامت : 11.7 )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه هم قیمتش بالاست میتونید رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] با قیمت 130 هزار تومن حساب کنید! (ضخامت : 10.5 )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]واسه دیدن مشخصات کاملشون رو اسم گوشی هات کلیک کن :give_rose:
باتشکر از همه عزیزان اگه میشه دوستان قیمت روز این گوشی ها را هم بگند :
K530 ، K770 ، 3120 Classic ، K550 . در کل گوشی های توی این رنج قیمت را بگند . :love:
وحید جان کجای کاری این گوشی الان با گارانتی حدود 180 هزار تومن پولشه!نقل قول:
فکر کنم الان 155 ( تو همین مایه ها ) باشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ضخامتش 14 میلی متر و وزنش 95 گرم است. ولی انصافا دوربین خوبی داره! البته با این که 3.2 مگاپیکسل هست ولی دوربینش از K810 ضعیف تره! :give_rose:
3120 Classic ====> 145000نقل قول:
باتشکر از همه عزیزان اگه میشه دوستان قیمت روز این گوشی ها را هم بگند :
K530 ، K770 ، 3120 Classic ، K550 . در کل گوشی های توی این رنج قیمت را بگند . :love:
K770 ======>180000
اون دو تا رو قیمت ندارم چون کلا دنبال Sony Ericsson جماعت نیستم!:1. (38):
نقل قول:قیمت دقیقش دستم نیست !!! ولی واقعا یکی از اقواممون داره ... خیلی جمع و جور و عالیه ... در کل همه چیزش خوبه ...(خیلی هم زیباست) حالا میل خود شهریاره !!! ما نظر خودمونو گفتیم !!! :1. (40):
خودم با این گوشی کار کردم با توجه به قیمتش خیلی خوبه ولی 180 هزار تومن پولشه در صورتی که ایشون گفتند سقف قیمت 150 هزار تومن است!نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خودم اگه گوشیمو عوض کنم حتما N85 یا 5800 EM می گیرم :1. (21):
30 تومن بزار روش یه C702 سونی اریکسون بگیر GPS هم داره و تا حدودی ضد آبه !
نقل قول:
30 تومن بزار روش یه C702 سونی اریکسون بگیر GPS هم داره و تا حدودی ضد آبه !
این گوشی الان 230 هزار تومن قیمتشه! :1. (26):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
علی جان من خودم مشکیش رو دارم خیلی قشنگه با جی پی اسش 2 بار کل ان 96 رو خوابوندم ! مال من زودتر ماهواره رو پیدا کرد .
نه بابا من 188 گرفتم تازه گفتن 180 هم پبدا میشه !